KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtalálták a halált a Marson

halál_a_marson1Az életet keresték, de a halált találták meg az amerikaiak a Marson. Az amerikai Rover hónapok óta járja a bolygó felszínét. Talajmintákat vesz, elemzi a levegőt, képet rögzít, és természetesen ezeket elküldi a Földre.

Eddig csupán értelmezhetetlen adatsorokat küldött (ezekre azért van szükség, hogy azt higgyük, a tudósok nagyon okosak), de most megjöttek a képek is, amelyek új lendületet adhatnak a földön kívüli élet kutatásának, ugyanis a fotókon szerepel a halál…

Lassan vonszolja magát a megfáradt halál a fagyott kősivatagban
Lassan vonszolja magát a megfáradt halál a fagyott kősivatagban

Közzétettek egy közelebbi felvételt is. Ezen tisztán látszik, hogy a halál majdnem pontosan úgy néz ki, amilyennek eddig is hittük, kissé görnyedt emberalak, kinek alapfelszereléséhez tartozik a fekete köpeny, kaszát hord magánál, és megy.

A hajnal első sugarainak gyöngyöző fényében élelem után kutat a halál
A hajnal első sugarainak gyöngyöző fényében élelem után kutat a halál

Viszont szerencsére csak 20 centis, úgyhogy különösebben nem kell félni tőle. A biztonság kedvéért azért megfigyelési célokra visszaszállítják a Földre. A tudósok szeretnék a halál viselkedését természetes életkörnyezetében is megvizsgálni, ezért a gyerekei közül majd néhányat visszatelepítenek a Marsra. Jó lenne például megtudni, hogy mire használja a kaszáját a Marson.

Az idegen bolygón talált halál több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Továbbra sem tudjuk, hogy van-e élet a halál mellett a Marson, vagy esetleg volt, csak már kihalt a halál miatt. Van-e halál más bolygókon is? Kell-e a halálhoz élet vagy az élethez halál? Mi van, ha a Földről került a halál a Marsra? És egyáltalán, mi volt előbb, az élet vagy a halál? Hogyan zajlott a halál evolúciója? Mi a halál értelme? Megannyi kínzó kérdés.

Ő láthatott először földön kívüli halált
Ő láthatott először földön kívüli halált

A marsjáró tovább folytatja útját, és talán az élet nyomaira is rábukkan majd egyszer. Addig meg érjük be a halállal!

Tetszett a piros kör? Tőlünk megveheti! Van még egy csomó! Vegyen piros kört a Központi Újságtól karácsony utánra! Hívjon most! 06-90-2346-0000-45122!

Forrás: Központi Újság

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Megtalálták a halált a Marson

 1. Én már nem lepődök meg semmin. Feltételezem, hogy ez a típusú halál a dohány nélküli szivar, a cérnamag valamint a nikkelezett szem-
  mérték közeli rokona lehet (a hatlábú lovat valamint a digitális kentau-
  rokat kifelejtettem.
  Loviaguin Alexander

 2. Hm….:) Eddig azt hittem, hogy nincs humora a folyamatosan „kesergő nemzeti ” oldalnak..de lám van. A fotshppos kép kissé ugyan gyöngécske..de láttam már ágaskodó lovakat ábrázoló felhőket és hasonlókat.

  Ami ebből a mókás képből levont következtetést illeti..hát az káprázatos! Csak így tovább…:)

  Kovács József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük