KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megkínoztak egy magyar fiút a román junior tornászválogatott edzőtáborában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A ProSport csütörtökön döbbenetes esetről számolt be: egy 15 éves lugosi fiút állítólag megkínozott két társa a junior tornászválogatott resicabányai edzőtáborában.

A lap információi szerint az Európa-bajnokságra készülő fiatal tornászok alkoholt fogyasztottak és dohányoztak a táborban. Két másik kiskorú sportoló az elbeszélés szerint megtámadta a magyar nemzetiségű fiút.

Úgy tudja a lap, hogy kikötözték a fűtőtesthez, lenyírták a haját, levetkőztették, erőszakkal alkohollal itatták, a fejére hamuztak és szexuális játékot játszottak vele.

A fiúnak eközben azt kiabálták, hogy „Ungure”, de senki sem állította le a megaláztatást – írta a ProSport név nélküli forrásokra hivatkozva.

Az áldozat másnap távozott az edzőtáborból, és elmondta a szüleinek a történteket. A sportlap felvette a kapcsolatot a fiú apjával, aki viszont csak annyit mondott, hogy nem fordultak a rendőrséghez, és egyelőre nem tesznek semmit.

„Egyelőre nem teszek semmit. Pár dolog megoldódott. Minden rendben van a Román Tornászszövetséggel. Nem mondhatok sokkal többet, bizonyos dolgokról nem beszélhetek. Ezeket a dolgokat más oldja meg” 

– idézte az apát a ProSport.

Eközben Carmencita Constantin, a sportági szervezet elnöke csak annyit közölt, hogy jelenleg az Európa-bajnokságra készülnek, de amint az ügy a vezetőtanács elé kerül, tájékoztatni fog róla – olvasható a Maszol.ro portálon.

Mandiner

Kiemelt kép: illusztráció / MTI/Hszinhua/Liang Hszü

Ez is érdekelheti:  Magyarország nem írta alá az LMBTQ személyekről szóló EU-s nyilatkozatot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük