KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megbukott Pálffy István, ki is rúgták azonnali hatállyal a Hír TV-ből

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pálffy István 16 év után kapott ismét főműsoridős, esti műsort, ami augusztus 21-től – azaz tegnaptól – indult a HírTV-n Napi Aktuális címen. Rövidre sikerült a pályafutása – írta a Blikk.

Kínos és szakmaiatlan – röviden így lehetne jellemezni az egykori liberalista TV2-ős műsorvezető tegnapi produkcióját. Csak azon csodálkozom, hogy nem vették ki azonnal az adásból. Persze roppant kellemetlen egy agyonsztárolt egykori celeb tévést lekeverni az adásban, pláne úgy, hogy bizonyos politikai körökbe remekül belesimult mint egykori kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, aki a Szent István napi rendezvények fő felelőse volt, tegnap este a vendége volt Pálffy Istvánnak. Kovács Zoltánon látszott, hogy legszívesebben – joggal – felállna és kivonulna a stúdióból. Pálffy István ugyanis képtelen volt megállni, hogy Kovács Zoltán végig tudja mondani gondolatait.

Aztán itt volt a Márky-Zay Péterrel készült beszélgetés, ami valóban maga volt a katasztrófa. Világos, hogy ez megpecsételte Pálffy sorsát. Beszélnek itt még sztárgázsiról, meg ebből adódó belső, a kollégák között kialakult elégedetlenségről, de gyakorlatilag a lényeg csupán annyi, hogy az egykori TV-2-nél sztárnak kikiáltott műsorvezető alkalmatlan erre a feladatra. A Hír Tv vezetői úgy ítélték meg, hogy rendkívül nagy kárt okozott a tv presztízsének, ami teljesen igaz is. Jobb tehát, ha maradnak a fiatalok, bizonyítottak és tehetségesek.

Azért azt sejthetjük, hogy a „sztár műsorvezetőt” egy darabig nem fogjuk képernyőn látni – legalábbis a nemzeti oldal csatornáin.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Megbukott Pálffy István, ki is rúgták azonnali hatállyal a Hír TV-ből

  1. Ha próba, akkor miért adták egyenes adásban? Pálffynak nem kellett volna tudnia, hogy a kamera mögött nincsenek nézők. Ha bevált volna, a következő adás már élesbe mehet.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: