KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma hoznak ítéletet Hegedűs Lóránt fölött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Barátaim!

hegedus-lorant_1Ezúton szeretném értesíteni mindazokat, akik jelezték részvételi szándékukat, hogy férjem, ifj. Hegedűs Loránt ellen, a Horthy-szobor-állítás miatt indított per ítélethozatala március 7-én, pénteken 10:30-kor Budapest, Kálvin tér 8. szám alatt, a Budapest-Északi Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában lesz.

Imádságos szívvel és lélekkel álljunk ki a református hithősről bizonyságot tevő lelkész gyülekezete mellett!

„Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?” Róm. 8:31

Hegedűs Lorántné
NIF megjegyzés:

Ítélkeznek egy tiszta lelkű magyar lelkész fölött. Hegedűs Lóránt ellenség lett, mert a magyarság, a magyar nemzet mellett áll ki már hosszú évek óta. Palástvesztésre akarják ítélni. Ez tény. De kik és milyen befolyás mentén?  Ha ez bekövetkezik, világossá kell hogy váljon minden tisztán gondolkodó, magyarságát felvállaló nemzettestvérünk előtt, hogy egy olyan koncepciós per áldozatává válik a lelkész, mely tisztán bizonyítja, hogy amíg az ügynöklisták nem kerülnek napvilágra, amíg a békepapok „missziója” tovább folytatódhat, addig Magyarországon nem lesz valódi rendszerváltás. Egyben egy palástvesztéssel járó ítélet azt is bizonyítja, hogy a Református Egyház vezetői képtelenek és egyben félnek is szembenézni mind saját, mind egyházuk kádári és az elmúlt 24 év szélsőséges, kirekesztő liberális múltjával. Egy ilyen lépéssel a Református Egyház saját magáról mond ítéletet, nem Hegedűs Lórántról. 

Még egy apró észrevétel: Ebben a perben egy holokauszt túlélő, zsidó ember is kérte meghallgatását. Azonban az Egyházmegyei Bíróság elutasította kérelmét, és annak jogtanácsosa egyszerűen le „díszzsidózta” a holokauszt túlélő Reiner Pétert. A díszzsidózás – aki nem tudná – lényegében nácizást jelent. Bár mi magyarok már megszokhattuk, hogy aki kiáll a magyarság becsülete és érdekei mellett az minimum magyarkodik (ennek a szónak semmi értelme, de használják), de a legtöbb esetben fasiszta, náci, nyilas. Nincs más érv. Ezt a legkönnyebb kimondani és bélyegként használni azokkal szemben, akik ellen a megbélyegzőknek nincsenek érveik. Hát sütik a bélyeget. Csakhogy ezek a bélyegek a politikából teljesen kiábrándult emberek számára már nem hihetőek.

Ez is érdekelheti:  Ma 175 éve indult meg az orosz sereg Magyarország ellen

Még egy fontos apropó. Itt állunk közvetlenül a választások előtt. A Református Egyház egy elmarasztaló és megbélyegző ítéletével még inkább erősíteni fogja azt a pártot, mely a valódi rendszerváltásban, az elszámoltatásban – köztük a békepapok és az egyházakban ügynökmúlttal rendelkező vezetők elszámoltatásában – érdekelt. Hát jól gondolja meg a tisztelt Egyházmegyei Bíróság, hogy milyen ítéletet hoz, mert a valódi bűnösök kiléte egyszer úgyis kiderül.

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Ma hoznak ítéletet Hegedűs Lóránt fölött

 1. Nekem is az jutott eszembe az írás első soránál hogy jól gondolja meg az Egyházmegyei Bíróság a pénteki döntését, ami nyilvánvalóan már kész, de alapos megfontolás után megváltoztatható!
  Ne a hazáját szerető, múltját tisztességesen felvállaló, helyére tevő emberek szenvedjenek, kínlódjanak megbecsülés helyett, hanem azok, akik hiányosan ismert vagy tudatosan elferdített történelmünket szajkózva csak szemétkedni tudnak.
  Anna

  1. Szerintem ott komoly, gondolkodó nagy élettapasztalatokkal bíró tekintélyes emberek ülnek.
   Akik nehéz évtizedekben bizonyították hűségüket az egyházhoz. Szemben az idősebb Hegedűssel, aki a szocializmus lelkes híveként agitált a református egyházban.
   Káldi József

 2. Ha minden pap olyan tisztességes, hazáját és népének a tisztességes részét példának tekintő és hirdető lenne, mint Hegedűs Lóránt, akkor az egyház szerepe is sokkal hangsulyosabbá válhatna.

 3. Kit érdekelnek az ócska, hazug, korrupt egyházak. Világ életükben csak a néphülyítéshez, meg a hatalomhoz való dörgölőzéshez értettek.
  Aki meg egy olyan néphülyítő vallás tagja, és szószólója, aminek az alapja az, hogy a zsidók Isten kiválasztott népe, az ne szidja a zsidókat.
  Az egész keresztény agymosodában a templomokban a zsidók történeteit magoltatják az emberekkel, a zsidók történelmi győzelmeihez kell hallelújázniuk, zsidó emberekről szólnak a példabeszédek. Nyilván egy ilyen „klubban” nem nézik jó szemmel, ha valaki szidja a zsidókat.
  Na persze megértem Hegedűst, szar is lenne mindezt nyíltan kimondania, felmondani és elmenni TESCO-pénztárosnak havi 80 ezerért. Inkább két lovat akar megülni egy seggel.
  üdv. Aranyapa

 4. Valószínűleg kell Hegedűs Lóránt helye egy pedofil,vagy buzi – esetleg egyszerre mindkettő – papnak.
  „Régtől fogva azon vagyunk, hogy lerontsuk a gój papság tekintélyét s így meghiúsítsuk földi küldetését, amely ezekben a napokban még nagy akadályt jelenthet számunkra.” – 17. protokoll.
  „Ebből az okból elengedhetetlen számunkra, hogy aláaknázzunk minden hitet, hogy kiszakítsuk a gójok lelkéből az istenség fogalmát és a szellemét, és hogy ezeket matematikai számításokkal és anyagi szükségletekkel helyettesítsük. ” 4. Protokoll.

  1. Tisztelt Horváth Bertalan!
   Csak a történelmi hűség miatt közlöm Önnel, hogy ez az idézet egy hamisítvány. Talán ha kizárólag idézetekre szorítkozó beírásain feltüntetné ez pl Henry Fordé.,,,amely csak zárójelben 16 protokolból áll….
   p.s.
   Talán azért nem minden lelkész, és pap pedofil.
   Káldi József.

 5. EZ ÚTON JELENTKEZEM ÉN IS, BÁR KATOLIKUS VAGYOK… MÉSZÁROVITS TAMÁS, PATAKI DIÁK, 56-OS SEBESÜLT, BME NEMZETŐR

 6. Hegedűs úrnak mennie kell…a Jobbokban talál munkát az agit prop osztályon.
  Káldi József.

 7. Hegedűs úrnak mennie kell…a Jobbikban talál munkát az agit. prop. osztályon.
  Káldi József.

  1. Tisztább lenne a kép ha a valódi neveden azaz bölcskei besúgó gusztáv írnád alá!
   kató rudi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük