BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Már délben is hazudik? Minket meg akasztással fenyegetnek?

De ki fog hazudni nekünk reggel, este és éjszaka is, ha véletlenül kiderülne, hogy egy kis pénzbüntetésre – ne adj Isten egy kis ungabungára – ítélik a hivatali visszaélés miatt? Vagy az, még inkább feltüzeli majd Furcsán Nyerenc harci kedvét? Nagy kérdések ezek.

Egy – éppen az Ő és elvtársai által – adósságcsapdába csalt országban élünk, ahol ez a közvagyonból milliárdossá „lett” bolsevik lazán besétálhat és kisétálhat a főügyészségről, sőt megszervezheti, hogy buszokkal szállítsanak ide olyan „tüntetőket”, akik őt várják onnan vissza és közben nyomást próbáljanak gyakorolni kihallgatóira.

Ez a demonstráció vesztükre éppen a Hajós és Zichy Jenő utca sarkán történt, ahol a színpad fölötti erkélyen egyszer csak megjelent egy Kossuth téri zászló – Árpádházi sávokkal és az országház zöld színű sziluettével, valamint 2006-os évszámmal -, sőt ezenkívül, még egy transzparens is kihelyeződött az erkélyre: „Gyurcsány Ferenc – legyen fegyenc, 2006-ért is! Felbújtó, bűnsegéd és erőszakos hatalomgyakorló.” – felirattal.

Lett is felháborodás a „demokraták” körében. Különböző közismert nemzetközi jelek mutogatása mellett artikulálatlan ordítozásba kezdtek, s a véleményszabadság veretes hívei – akik előtte még „Orbán = Rákosit” kiabáltak -, azonnal anyázásba kezdtek. Miközben a szerencsétlen agymosottak ott gyűlölködtek a „nagyvezérük a főügyész szemébe nézve tisztességgel és becsülettel” vallott. Bár neki az ilyen nem lehet túlzottan könnyű, hisz nem ehhez szokott. A luxusbuszokon érkezett és valószínűleg napidíjas tüntetők pedig végighallgatták, hogy 80 értelmiségi, (?) magyar (?) művész és közszereplő írt alá egy szolidaritási nyilatkozatot. Majd ismét skandálni kezdték a „gyere vissza Feri/ Orbán takarodj/ nem félünk/veled vagyunk Feri, s a húzzunk bele” kezdetű rigmusokat. Kicsit már sajnáltam, hogy ezek a proletárindulatú, de láthatóan jó nyugdíjjal rendelkező kommunisták nem Rákosiztak tovább, mert az állt nekik legjobban! Amikor azután Feri kijött a főügyészségről, szinte azonnal beszélni kezdett a 800-1000 fős szurkolótábor előtt. Az első sorban lihegett Iványi Gábor egykori képviselő, aki valamilyen egyháznak, valamilyen minőségű szolgájaként (állítólag) még Orbán Viktor gyermekeit is keresztelte. Bár nem Én láttam az ekélyről, de többen Hillert, Török Zsoltot, s egy sereg „ifjúkommunistát” figyeltek ott meg. Talán örülhetnénk is, hogy a közvagyon kifosztó hazárdőrt kihallgatta az ügyészség. Csakhogy amivel vádolják, az kicsit vicces. A hivatali visszaélés bűntettét, ugyanis csak szándékosan és jogtalan előny szerzésének szándékával lehet elkövetni. Ráadásul a szándékot bizonyítani egy ilyen minden hájjal megkent politikusbűnözővel szemben bizonyítani, meglehetősen nehéz lesz. Ám ha sikerül, akkor is csak némi pénzbüntetést szab majd ki a bíróság. Nem szabad azonban megfeledkezzünk arról, hogy a politikai színház természete szerint – pontosabban az álképviseleti áldemokrácia okán – Gyurcsány röviden visszakerülhet a hatalomba, mert olyan labdákat dob fel részükre a hatalom, amit nem is lehet kihagyni! Ráadásul a jelenlegi kormány nem akar tiszta vizet önteni a pohárba, mert ha nincs megfelelő mozgástere, akkor ki kellene végre mondani, hogy olyan adósságcsapdába vitt bennünket az elmúlt 21 esztendő, amiből kimászni lehetetlen! Meg kellene végre nevezni a nyomorúságunk minden okát és okozóját! Mert e nélkül azután ez a nagyképű hazudozó, könnyen lehet ismét miniszterelnök!

Ez is érdekelheti:  Na, ezt nem mondhatja el magáról a NIF

Sajnos a legfőbb ügyész, valamint a mentelmi bizottság elnöke által körülírt cselekmény – ami miatt a képviselők felfüggesztették a mentelmi jogát – alapján maximum az állapítható meg, hogy Gyurcsány gondatlan volt. Ugyanis, ha teljesen körültekintően jár el, rájöhetett volna, hogy egyrészt Tátrai egy személyben nem intézkedhet, továbbá a telekcserés megoldás hátrányt okozhat azoknak, akik bár pályáznának az állami telkekre, ám pályázati kiírás hiányában mégsem tudnak pályázni. Azonban az, hogy nem járt el körültekintően – no, az a gondatlanság. Persze ha azon a bíróságon múlik, hogy elítélik-e Gyurcsányt, amely velem közölte, hogy nem érdeklik az EU törvények csak a hazaiak, akkor semmi remény, mert sajnos Én esetemben csak az számított, hogy alaposan meg tudjon büntetni a semmiért. Ha pedig ennyire bal-liberális valaki, akkor a haja szála sem fog meggörbülni Furcsán Nyerencnek!

Csakhogy szerencsére a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője kijelentette, még több befektető érdeklődött a telek iránt, ezért szükségszerű lett volna egy tendert kiírni, mert ennek hiányában az izraeli befektető jelentős versenyelőnyhöz jutott. No persze „ferit” mindez nem zavarja, mert csak beszél, csak beszél, csak beszél!

Nem törik Ő meg, sem a tárgyi bizonyítékok, sem a tanúvallomások alapján és fennen fogja hirdetni, hogy koncepciós pert indított ellene a FIDESZ! Az pedig végképp nem ennek a szép napnak hírei közé tartozik, hogy Gyurcsány Ferenc hívei közül többen beígérték az akasztást a számunkra, mert ki mertük nyilvánítani a véleményünket. Igaz Furcsán Nyerenc előírta, hogy megtörténjen a sukorói telekcsere, sőt soron kívül és kiemelt beruházásként kell kezelni – nyilatkozta Fazekas Géza az Egyenes Beszédben.

Központi Nyomozó Főügyészségünk szóvivője elmondta: sokkal több van az ügyészség birtokában az üggyel kapcsolatban, mint amennyit eddig nyilvánosságra hozott.

Nem tudom hogyan bírnám ki, ha mondjuk a Deák téren lerohannák a rendőrök a langaléta táncos-komikust? Ha gumilövedékkel kilőnék a szemét, vagy az újját és a lábát törnék miközben rugdosná vagy tíz azonosító nélküli rendőrnek látszó martalóc. Talán azt jobban kibírnám, s talán még az ország is, ha nem hazudozna tovább ilyen hévvel, már a déli órákban is. Milyen érdekes, hogy a rendőrség nem avatkozott ám be, amikor a „demokraták” nekiestek a HírTv stábjának. Sőt, egy liberális jogvédő sem járt éppen arra.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Szerintem, ha végre kiengedték Budaházy Gyurit, akkor akad hely Fletónak. Ezt pedig nagyon ki kellene használni!

Szeged, 2011-10-05 Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük