KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Magyar Péter intézettel fenyegette a saját gyerekeit (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A személyes bosszúvágy és anyagi érdekek állnak Varga Judit exférjének a zsarolási kísérletei mögött.

Ez egy szimpla, személyes bosszú – jelentette ki Varga Judit a Hajdú Péternek adott minapi interjúban azzal kapcsolatban, hogy az exférje, Magyar Péter egy korábbi magánbeszélgetésükről titokban készített felvétellel zsarolja. Az egykori igazságügyi miniszter elmondta, hogy Magyar a személyes, anyagi biztonságát igyekezett elérni a fenyegetésekkel. Szavai szerint, amikor Magyar Péter attól tartott, hogy elveszíti az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagságait, telefonon, valamint sms-ekben kezdett fenyegetőzni.

Amikor behívták a Nemzetgazdasági Minisztériumba és mondta, ha bekövetkezik, amire számított és elveszik a pozícióit, akkor nem lesz hova hátrálnia és én is meg a gyerekek is megemlegetjük azt, ami következni fog. Máig megvannak ezek az sms-ek

– idézte fel Varga Judit.

Egy másik alkalommal Magyar a saját gyerekeinek is komoly traumát okozhatott:

„Elvette a gyerek telefonját és azt mondta a telefonba, hogy a mama tönkretette az apát, ezért mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek”

– emlékezett vissza az édesanya.

Mint mondta, Magyar Péter már a válásuk lehetőségének a felvetésekor fel akarta jelenteni, ahogy azt is igyekezett megakadályozni, hogy a nyilvánosság elé tárja, milyen rossz volt a házasságuk. Sőt, még kormánybuktatással is fenyegetőzött.

– Mivel nem hagytam, hogy zsaroljon, most bosszút áll és beváltja azt, amivel fenyegetett. Ha engedtem volna, továbbra is szépen élne a pozícióiból, a havi több mint négymillió forint nettó fizetésből – mutatott rá Varga Judit.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

 

Ez is érdekelheti:  Asia Times: Európa bölcsen tenné, ha átvenné a magyar stratégiát, amely a nyitottságon alapszik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Magyar Péter intézettel fenyegette a saját gyerekeit (videó)

  1. Kedves jó bértollnokság:Hazudtok éjjel nappal a nap minden percében.Talán lesz idő amikor a ner strómanizmus majd nem lophat ezer ezer ezer és ezermilliárd közpélnzeket,s akkor az ilyen jó pénzért bármi g…emberségre kapható elmegyilkoló agylug bértollnokság média álla felkopik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük