Magyar faló

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Messziről még az ördög is angyalnak nézhet ki!” – szoktam mondani nevetve barátaimnak, amikor (egyre romló szemeikkel) messziről ámulva néznek egy nőt, de közelebb érve kiderül, hogy bizony, a szépség területén kihívásokkal küszködik a hölgy, csak a tartása, járása, öltözete olyan, mintha …

Elnézést kérek drága nőolvasóimtól, de ezt a hasonlatot a férfiak nagyon megértik, mert naponta éri őket ilyen „csalódás”. 🙂  Valahogy így vagyok én az LMP-vel. Mindenhonnan vett szlogenjeik első hallásra akár tetszhetnének, szóval a ruha szemrevaló, de ha közelebbről megvizsgálom, rá kell jönnöm, hogy rusnya egy valamivel van dolgom, szóval ez egy újabb „centrumpárt”, amit néhányszor eladtak a balliberális oldalon, de mára már nincs csáberője. Új „nő” kellett hát, s a szoc-lib sztárcsinálók megalkották a hangzatos új pártot, az LMP-t. „Lehet-e más a politika?” – kérdezte nemrég Dr. Bene Gábor barátunk, s elemzéséből világosan látszik, hogy NEM! Az, hogy átverésről van szó, minden értelmes ember számára világos. De érdemes közelebbről megnézni, hogy milyen, s kiknek, milyen haszonnal jár ez az új kreálmány?

Miért is neveztem én a címben magyar falónak? Mert tipikusan magyar. Az eredetibe bátor, ám furfangos harcosok, kemény katonák rejtőzködtek el, de amikor kellett, életük kockáztatásával harcoltak. Ellenben az LMP-t hazug politikai bűnözők alkották meg, s gyáva lesipuskások telepedtek bele, hogy a lelkileg beteg, legyengült, elbizonytalanodott választók becsapásával még zsíros politikai pozíciókba is juthassanak.

A magyar társadalom súlyos beteg. Olyan lelki és egzisztenciális végveszélybe került, hogy csak kicsiny remény van a felgyógyulására. Aki volt már valóban súlyos beteg, tudja, hogy az ilyen ember a remény utolsó szalmaszálába is belekapaszkodik, s mindenét kész odaadni a gyógyulásért. Képes a leglehetetlenebb, olcsó kuruzslásban is hinni, kipróbálni józanésszel nevetséges kúrákat is, csak valahogy kilábaljon a bajból. Aki ilyenkor a kétségbeesett embert becsapja, visszaél helyzetével, sokszorosan súlyos aljasságot, bűnt követ el ellene. Az ilyen gazember méltó a legsúlyosabb büntetésre. Éppen ezért figyelmébe ajánlom ezeket a bűnözőket a leendő kormányzó pártnak, ne feledkezzenek meg számonkérésükről. Ezt követeli a társadalmi igazságosság.

Ilyen csaló tehát az LMP, amelyik minden meggyőződés nélkül hirdet szép szavakat, s bár jelzi, hogy baloldali értékrendű, egyetlen célja van csupán, szavazatot szerezni a FIDESZ, de még inkább a JOBBIK elől. Ha a FIDESZ képes kivédeni a szavazatvesztést, akkor neki az LMP sikeres – netán Parlamentbe jutást is hozó – ténykedése jó, mert akkor csak a JOBBIK-ot gyengíti az új kreálmány. A szélsőjobbal, rasszizmussal, zsidó és cigányüldözéssel, besúgórendszer visszahozásával riogatás (a JOBBIK győzelme esetén!) meghozhatja az eredményt, s a bizonytalankodókat az LMP felé tereli, hiszen ezek egy jókora része az MSZP-re már nem, de Orbánra mégúgy sem szavazna, az MDF már súlytalan, tehát marad az új, ismeretlen, ezért a naivakban reményt keltő párt. Már a neve is csábító, hiszen azt a hamis ígéretet lebegteti a figyelmetlenek előtt, hogy tényleg lehet ma más a politika. Így, ha a FIDESZ ki tudja védeni az LMP szlogenjeit (valami hasonló ígéretekkel), akkor neki az új képződmény segítőjévé is válhat. Sőt, ha ügyesen lépnek, gyengébb fideszes győzelem esetén még szövetségesükké, koalíciós társukká is válhat. Így a FIDESZ megúszhatja az MSZP-vel való összefogást, ami sok hívét elbizonytalanítaná, netán még elpártoltatná. De jó ez az MSZP-nek is, hiszen akár a JOBBIK-tól, akár a FIDESZ-től vesz el szavazatot az LMP, az erősítené az MSZP pozícióját, különösen akkor, ha kevesen mennek el szavazni.

Mi tehát a mi feladatunk, azoké, akik felelősen gondolkodva, hazánk iránt érzett aggodalommal tekintünk a jövőbe, s tisztán látjuk a valós folyamatokat? A mi dolgunk a FELVILÁGOSÍTÁS! Elmagyarázni az embereknek, hogy ne egy-két hónapot, évet nézzenek se hátra, se előre, hanem, mondjuk, visszafelé tekintsék át az eltelt húsz évet! Ebből 12 évig a kommunisták, a régi nómenklatúra emberei, illetve azok neveltjei uralkodtak. Ma legalább olyan rettenetes állapotban van az ország, a társadalom, mint 1990-ben volt. Az eltelt egy évben elképesztő módon felgyorsult az elszegényedés, és már azok is filléres gonddal küszködnek, akik eddig még úgy-ahogy, szegényesen, de biztonságban elvoltak. Olyanoknak nincs már-már élelemre sem pénzük, akik pár éve még határozottan jól éltek. Nincs vásárlóerő, nincs termelés, nincs munkahely, nincs jövedelem, s az árak sunyin az egekbe szöktek. Az eltelt húsz évből 16-ot töltött a jelenlegi „FIDESZ és társai” koalíció ellenzékben. Mit értek el ilyen hatalmas idő alatt? Nem egy-két évről van szó, amire mondhatják: „Sajnos, kevés időnk volt”, hanem 20 évből (majd egy generációs korszak) 16-ról! Gyakorlatilag a mai álellenzék csak élvezte a parlamenti jelenlét előnyeit felelősség, számonkérés nélkül, a kényelmes és jól fizető állás biztonságában. A jelenlegi parlamenti pártok – kivétel nélkül – okai a mai állapotoknak, s nem mentesíti őket az sem, hogy „csak” ellenzékben voltak, mert ennyi idő alatt vagy komoly eredményt kellett volna elérniük a hatalmon lévők megszorításával, vagy vissza kellett volna rég adniuk mandátumaikat. A FIDESZ felelőssége azért is nagy, mert sem 2002-ben, sem 2006-ban (szándékosan!!!) nem akartak nyerni! Ma már ez tagadhatatlan, s teljesen tisztán látható. Vagyis tudatosan hagyták, hogy az MSZP-SZDSZ maffia teljesen lezüllessze, kirabolja és kiárusítsa az országot. Ez a magatartás pedig nem más, mint bűnpártolás, bűnsegédi részvétel! Azzal, hogy úgy tettek, mintha valódi ellenzék lennének, s mindenáron meg akarnák akadályozni az ország tönkretételét (holott valójában együttműködtek, saját zsebre dolgoztak, s lebeszélték az embereket a határozott tiltakozásról!), megvalósították a bűncselekményben segítőként való részvételt!

Fentiekből következik, hogy nekünk kötelességünk az emberek felvilágosítása, s az egyetlen valódi alternatíva megmutatása (ami nem az LMP, de nem is a FIDESZ!). Sajnos, hogy ez a választás megint nem szabad választás lesz, hiszen csupán egyetlen lehetőség van, ami kiutat jelenthet a jelenlegi szörnyű helyzetből. Én már félek bárki mellett kardoskodni, s csak reménykedek, hogy az Isten kegyelme kiárad ránk, megszán jelenlegi állapotunkban, s véget vet a szenvedésünknek.

El kell jönnie a szebb jövőnek, mert különben végünk!

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük