Lázadások előjelei az EU-ban, Svájcban

Különböző országokban a véres lázadások nemcsak 10 évenként vannak, mint Magyarországon, mármint ha lesz az idén valami Magyarországon, hanem évente többször. A “béke szigetén” -ez Svájc lenne- minden évben a Volksplatz-on május elsején véres csetepaték zajlanak a tüntetők, földalatti szervezetek, és a rendfenntartó erők között. Ezek az összeütközések néha halállal is végződnek, mint 2008-ban. A tüntetés helyére vonuló baloldali tömegbe,  az utcában, autóban várakozó jobboldaliak belegázoltak. A videón jól látszik, hogy az egyik áldozat beszorult az autó alá és a testét hosszútávon vonszolták magukkal, amíg az végül szörnyű összezúzódott állapotban kikerült az autó alól.

Hirdetés

Ezzel a felvétellel szeretnénk bizonyítani, milyen mély gyűlölet izzik azok ellen, akik minden áron meg akarják semmisíteni a nemzetállamokat.

2008 május 1, Zürich: padlógázzal neki az internáci tömegnek!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A következő videónk a Londoni diáklázadást mutatja be. A diákok agresszivitásukkal és nagy létszámukkal meglepték a rendőrséget. A rendőrség sem ekkora tömegre, sem ilyen erőteljes agresszivitásra nem volt felkészülve. A videón a diákok páncél üveget törnek-zúznak szét.

Londoni diákok fellázadnak a tandíjak növelése ellen a Millbank 30 előtt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


16 thoughts on “Lázadások előjelei az EU-ban, Svájcban

 1. Ezek a jelenségek nem csak a nyugatti gazdag országokban léteznek és vannak.Ehhez tegyük hozzá. A Magyar földalatti mozgalmak,,a sok elkeseredett emberek megaláztatásást.,a fiatalok elvándorlását,a cigány, és zsidó, terort, a migráns terort,a kormány,rabló,és népellenes politikáját,a szegénységet,,a hivatalok adminisztrativ terorját,a haza védelmének ,a nemzetállamunk megsemmisitésének a kétségbeesett látványát.Mind ez itt a hazánkban is a lelkek mélyén forr. De a félelem a teror a hazug politikusaink nyálas magamutogató kijelentései probálják,megálitani ezt az alulrol jövő forrást,és elkeseredettéget.Ne megy,ök még nem tudják.hiszik hogy ezt a birka Magyar embert birkaként lehet kezelni. Tévednek ezek a Magyar nemzet hulladékjai..1956-eszméje ma is éll, és ha itt az idő,a ránk eröszakolt gyalázatokért fizetni fog a kormány.” Lemossuk a gyalázatot.”

 2. Hát azért erre még várni kell egy kicsit. Az emberek fenyegetőznek, hallatják a hangjukat, mondván majd meglátjátok, meg lesz mutatva ! Aztán hazamennek, megvacsoráznak, előveszik a távirányítót és ennyi.
  Még a dombokat sem tudjuk megmászni és a hegycsúcsot akarjuk meghódítani. Nem emlékszem egy sikeresen megvívott szakszervezeti harcról sem. A vasutasokat emlegetik, de olyan sikert bárki elérhetne ha az ő igazgató tanácsa lenne kormányon.Ez az igazi győzelem amiben mindkét fél jól járt. A MOL-ban pár éve volt egy szakszervezet ami magában hordta a siker lehetőségét. A célbaérés előtt a tagság meghátrált. Sok még a hús a tányérban. Nyugatabbra még több. Természet filmekben láthatják amint a jóllakott oroszlánok mekkora veszélyt jelentenek a közelükbe merészkedőkre. A gravitáció törvényét nem könnyű legyőzni.

 3. A “béke” szigete?! Bázel mellett a nagyon régen működő kiképzőtábort is meg kell nézni.

  1. “Béke szigete” még a magyar nagykövetek is ezt a kifejezést használják, mivel Svájc sok 100 éve nem vett részt semmi háborúban!
   Katonai infrastruktúra per 100’000 fő, világ elsők!!!

 4. Kedves Vicze Úr..” Bizon a Magyarok Istenébe.és tartsa nyitva a szemét,és szárazon a puskaport.”. Én kissé átköltöttem Cronvel idézetét.A jelenlegi hatalom olyannyira el van telve önmagától,hogy nem veszi észre az erdőtöl a fákat. Pedig higgye el félnek!!.Mit gondol miért tartanak Izraeli-USA elit katonákat Bp-ten és szétszórva az országunkba?.Miért engedélyezik,sőt kérik az idegen rendőrség jelenlétét?,Miért szüntették meg a Magyar hadsereget.?.Az a pár ezer vicc figurát pedig elküldték külföldre,az amerikai laktanyák takaritására,.Szerencsétlen VC-pucoló magyar honvédünket, Mert takaritás közben véletlenül útban volt egyszerüen lelőte az amerikai katona..Nejlon zacskóban hozták haza..A Magyar Tanárunkat,és még sokunkat,a cigány bandák meglincselték.A Magyar Nemzetiszinü zászloninkat a stadionokból.kitiltották..De órákat lehetne irni azokról a gyalázatokról melyeket el kell szenvedni a nemzetünknek..Igaza van mikor azt irja hogy valóban iszonyú depresszióba tarják a magyar honfitársaim nagy részét. Valahol azt olvastam egy forradalom megnyeréséhez nem sok százezer nyúlra van szükség ,hanem pár oroszlánra.!.Emlékezzen 1956-ra mennyire hasonlit a történet a maihoz..Azzal a pici különbséggel hogy én most ismeretlenül is tudok önnel levelezni.Ugyan nem sokáig mert az új teror ellenes törvény elfogadása után a mostani levelem miatt pld. már én a legveszéjesebb,teroristának fogok számitani,Kire bármikor rátörhetik az ajtót a teljes vagyonát azonnal elkobozhatják,és soha nem láthatom a napvilágot.Számomra és szabadságpárti társaimnak hatalmas perspektiva.nem gondolja..De ha már velünk végeztek,tévedés azt hinni hogy itt megáltak,Ha már az egész ország csak egy nagy börtön lesz,Gvantanamót nem rég üritették ki ott még lesz,elég hely a Magyar fogjoknak,Miután azt hiszik hogy igy” megtisztitották” az országot,lesz elég hely,az új betelepülöknek,,Az elkobzott vagyonokbol pedig lehet neki osztogatni hogy hü Magyarok legyenek..Tisztelt Vicze Úr. lehet levelem kritizálni.De ha igazam lesz ,talán gondoljon rám. Tisztelettel,és Üdvözlettel MMM.

 5. Így van. Benne van minden. Az idegen titkos szolgálatok nem azért vannak itt mert kérték, hanem azért, mert a kormányokat a titkos szolgálatok kötik össze. Mondhatnám második kormánynak.(de lehet hogy az első) Amerikai, orosz elnökök sora onnan indult. Nem a kormány pisálta magát össze. Ha 56-hoz hasonlítja a jelenlegi helyzetet, akkor már készíthetjük a tepsit. 56 eleve vesztésre volt ítélve. Mind a két tábort kommunisták vezették. Nem is akármilyen szinten. A tömegnek nem volt vezére. Honnan lett volna ? 56-ig lefejezték a magyar értelmiséget. Már ami itthon maradt. Amikor egy kommunista diktatúrának egy kommunista akar szabadságot adni, akkor kezd a mennyezetről hullani a vakolat.

  1. Habár feladatom a hallgatás és a hozzászólások moderálása, de nem tudom megállni, hogy ne gratuláljak ehhez a hozzászóláshoz!

  2. Ehhez a tömör igaz íráshoz csak gratulálni tudok.NAGYON JÓ!!!!

 6. Mélyen Tisztelt Úraim,és Hölgyeim!
  Köszönöm a hozzá szólásokat.Rendkivül feldühit viszont hogy orbánt-a zsidó kezekben levő médiák, Csörcsilhez,,Vagy Margaret T-hez hasonlitják..Bizonyára meg van rá a céljuk? orbán bevalja a nyilvánosság előtt hogy fél cigány,vagy egész mindegy..De hogy Anglia történetének legnagyob politikusai közé soroljanak egy Magyar cigány gyereket.? Ez egy VICC.. Ehhez a Magyar vicc szerint is a Velencei Tükörbe kellene hogy nézzen XIII.orbán..És meglátja az igazságot… Ui: Viszont azt is be kell ismernem,hogy helyére jelenleg,csak egy nő. Morvai Krisztina pályázhat. Gondoljátok át. ő a Magyar politika szinpadán megtudná teremteni a közös nevezőt.Szakértelméhez nem férhet kétség. Az EU-ban töltött éveiben,a legitimitása megkérdőjelezhetetlen..A hazaszeretetében nem lehet kételkedni..Rugjuk végre ki ezeket a koklereket,.Olyan értékeink vannak,akik szakértői szinten pld .Bokros Úr. stb.értik a dolgukat.Egy domináns a Hazáját és népét szerető kormányfő. Pártállástol független..
  és a szakértőkből összeálitott kormány.Sogor koma jóbarát,ki van végre rugva.. Olyan nehéz kedves hazám fiai ezt megérteni.?? Én nem a saját gazdagodásom érdekében szolok hozzátok.Hanem a józan eszetekhez szólok. Főleg a Magyar Fiatalsághoz,.De a .Nagypapához,Nagymamához, ahhoz a réteghez akik az országunk igályát huzzák..A vérszivóinknak nincs tovább jövőjük.Seperjük le magunkrol őket! Egy szabad néptől őrőkőlt génjeink vannak.Hát éljünk ezzel a Magyarok Istenei által adott jogainkkal..A kitervelt depresszióban tartott országunkban,akárhogy is manipulálják. hatalom mindig a népé.és az is marad.Hogy a miniszeterelnökeink hogyan számolnak el a saját lelkisimertükkel./ károlyi,,szálasi,gyurcsán,libás bajnai,,orbán,,nekik kell az itélő szék előtt számot adni,a hazánk ellen, a Magyar Nép elen elkövetett büneik miatt. MMM.

  1. “Viszont azt is be kell ismernem,hogy helyére jelenleg,csak egy nő. Morvai Krisztina pályázhat.”
   Kedves Miki MM!
   Biztos benne,hogy az ország élére egy másik megszálló a legalkalmasabb?
   – Én inkább egy MAGYART tudok elképzelni vezetőnek,még ha kevésbé kvalifikált is,de a becsületességéhez nem fér kétség.
   Üdv.H.B.
   “Mi Isten kezéből vettük a magyarságot, mint eleve elrendelést, sorsot, tehát kiváltságot, elveszíthetetlen minőséget és végeláthatatlan feladatokat.”

   1. A bajunk az, hogy a PT jelöl ki számunkra megszavazandókat. Ezeket szorgalmasan meg is szavazzuk és zsinórban adjuk meg a lehetőséget nekik, a zsidóknak, hogy államférfiak (-nők) válhassanak belőlük. Aztán ha újra jelentkezik a nagy esély, akkor nincsenek saját vérünkből vétetett államférfiak (-nők). Ezt a körforgást kell végre megszakítanunk! Magyarokat ne az ős-ránkvándorlók képviseljék többé!

 7. Kedves Barátaim!
  A helyesirásomban található hibákat nézzétek el…Mivel az ellenségeimet sosem a mondanivalom érdekelte,csak a helyesirási hibák,Igy ezt megszoktam.A hulladékot mindig a kukába továbbitom..

 8. A nagy angol politikusokhoz zárójelben mindenképpen hozzá kell tenni, hogy Anglia az I. világháború előtt a világ 80%-ára befolyással bírt. A II. végére ezt elveszítette(átjátszotta ?). Tette ezt a németek iránti nacionalista féltékenységből. Ő mondta: értsék már meg végre, nekünk nem Hitlerrel van bajunk, hanem a németekkel. Churchil vezette le a birodalom temetési szertartását. Mikor két európai kultúrához tartozó népet sikeresen egymás ellen fordít egy az arab kultúrához tartozó nép, sok jót nem vetít a jövőbe.

  1. Ismételten köszönöm a hozászólásaikat ,A Hölgyeknek,és az Uraknak.
   2018-ban újra ad a történelem,egy lehetőséget..Meggyőződésem, hogy Mórvai Krisztina személyében az első Magyar Női Miniszterelnök az egyik jó magyar út. Akinek Pártállástól függetlenül meg van a lehetősége hogy szakértői kormányt tudjon alakitani. A jobb -a ball-a közép.,az új,a régi,a fiata,nemzedékek összekovácsolásábol, Történelmünkben egy új fényes időszak jöhet. A koklereknek,a hazaárulóknak,a csillagai egy ilyen női kormányfő vezetésével.,befellegzet. Mivel a politika szinpadán van rálátásom,az Európai,államok jelenlegi vezetőinek véleményéről Morvai asszony megitélésérő..sok nyugateurópai ország álmodozik arrol hogy ilyen kaliberü,és tudással rendelkező politikusa lenne.A lehetősége a Magyar embereknek újra adott lesz.,hogy élnek vele.kérdéses..
   Morvai Krisztina asszonynak és az Igaz Magyaroknak ehhez kivánok sok sikert. ” A Magyar nép megint szép lesz méltó nagy hiréhez.”……
   MMM.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A lázadás feltételei

Szerecsenmosdatás? Nem az európai gyarmatosítók gyilkolták ki az amerikai kontinensek őslakosságát!
“Ez a mi országunk, átvesszük a hatalmat!” – ordibálták a muzulmánok!

Close