KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lavrov: Zelenszkij elnök nem érti a jelenlegi helyzet súlyosságát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn azt mondta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem érti a jelenlegi helyzet súlyosságát, és nem érdekli kellőképpen az ukrán nép. „Csak az ötleteket ontja magából“ – mondta az orosz diplomácia vezetője a fehérorosz televíziónak adott interjújában.

Szerinte ebből kiderül, hogy Zelenszkijnek nincs kellő megértése a helyzet súlyosságához és Ukrajna lakosságához. Lavrov hozzátette, hogy az ukrán elnök elképzelései, amelyeket bővebben nem részletezett, felfedték az ukrán vezetés „rasszista jellegét“.

Zelenszkij többször szorgalmazta egy nemzetközi bíróság felállítását, amely előtt az ukrajnai háborúért és a háborús bűnökért felelős orosz tisztviselőket ítélnék el – emlékeztet a DPA.

Az orosz külügyminiszter többször is támadta a Nyugatot. Azt állítja, hogy a nyugati országok „hisztériás reakciója“ az „ukrajnai különleges hadműveletre“ csak megerősítette, hogy „feltétlenül szükség volt“ egy ilyen lépésre. Lavrov azt is elmondta, hogy Moszkva lerombolta a Nyugat „geopolitikai játékait“, amelyek Ukrajnát állandó fenyegetéssé akarták tenni Oroszország számára.

Teraz.sk / KÖRKÉP.SK

Ez is érdekelheti:  Meglepő bejelentést tett Szijjártó, hazánk szépen, csöndben listavezetővé vált

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük