KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lavrov a G20-on: Oroszországot megdöbbentette az Északi Áramlat szabotázsa miatti büntetlenség

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz külügyminiszter a hét elején érkezett Új-Delhibe, hogy részt vegyen a G20-ak külügyminiszteri csúcstalálkozóján, és számos két- és többoldalú találkozót tartson az esemény ideje alatt.

A NATO és az EU illetékességi területén lévő Északi Áramlat szabotázsa miatti büntetlenség megdöbbentette Oroszországot – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön a G20-ak miniszteri találkozóján Újdelhiben.

„Tanúi vagyunk a nemzetközi gazdasági kapcsolatok Nyugat által provokált romlásának, fegyverré alakításának, többek között az energiaszektorban is. […] Ragaszkodunk a terrortámadás tisztességes és gyors kivizsgálásához Oroszország és más érintettek bevonásával”

– fogalmazott Lavrov.

A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy Oroszország kiáll az energiabiztonság mellett, és kiemeli annak fontosságát, hogy minden rászoruló országnak hozzáférést biztosítsanak a megfizethető energiaforrásokhoz.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Bíróbotrány: az UEFA cenzúrázta Rossi bíráló szavait

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük