2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Követeljük a kárpótlási tárgyalások azonnali megkezdését – kormányunk részéről – az Orosz Föderációval!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Orosz tankok Budapesten 1956.
Orosz tankok Budapesten 1956.

1956. november negyedikén kezdődött – a forradalmunk eltiprására beindított -,  szovjet katonai agresszió! A hatalmas túlerővel rendelkező agresszorok óriási károkat okoztak  Hazánknak:  lakóházak, középületek, közművek,  úthálózatok és  vasutak pusztítását (rongálását),  nekik „köszönhető”, hogy közel 300 ezer ember menekült ki az országból (beszámítva a Kádár éra disszidenseit), illetve a Kádár féle bábkormány  hatalmának megszilárdítása  és a példátlan nagyságrendű megtorlás következményei. A szovjet agresszió tényét az egész világ elismerte, sőt maga Jelcin elnök 1992-ben,  a Parlamentünkben megkövette a magyar népet.

 Az agresszió tényének elismerését nem követte kártérítés! Egyetlenegy magyar kormány sem tette szóvá ezt a kérdést nemzetközi szervezetek vagy/és a szovjet utódállam(ok) felé. Ez a magatartás Kádár részéről még érthető (de nem elfogadható) volt, hiszen vazallusi helyzetében nem kérhetett  kárpótlást „hűbérelvtársaitól”. Ugyanakkor,- a rendszerváltozás utáni elnökök és kormányfők magatartására nem találunk magyarázatot…

Justitia Bizottságunk részletesen vizsgálta és feldolgozta az agresszió történetét, a kártérítés alapjául szolgálható anyagi, erkölcsi és személyi veszteségek mértékét, majd továbbította  az ILLETÉKESEK felé, de választ sehonnan sem  kapott!

 Most,-  az 58. évforduló apropójából,  ismételten emlékeztetjük az ILLETÉKESEKET és a Tisztelt Olvasókat  nemzetünk  gyásznapjára és az ’56-os történelmi eseményekre.  Emlékezzünk  arra is, hogy  az első és a második világháborúban agresszornak minősített hazánkat nagy összegű kártérítésre kötelezték, ezért bízunk abban, hogy a  nemzetközi  jog és törvények alapján,  nem az agressziót  elkövető államok területének és népességének mennyiségi  mutatói határozzák meg a jóvátételi kötelezettségüket.

A fenti linken és a csatolmányban egyaránt olvasható a Justitia Bizottság részletes tanulmánya, az agressziót elkövető jóvátételi kötelezettségének igazolására.

/Prof. Dr. Bokor Imre/

           MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Gyilkosság Újpesten: a rendőrt is meg akarta ölni a szülei megölésével gyanúsított férfi

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Követeljük a kárpótlási tárgyalások azonnali megkezdését – kormányunk részéről – az Orosz Föderációval!

 1. EZ BAROMSÁG!!!!!!! Szovjetunió már nincs, és az is a zsidók által kreált képződmény volt. Rothschildi-Rockefelleri pénzügyi kartelek keltették életre, sunyi-aljas (pénzügyi) módszereikkel, amelyeket mind a mai napig használnak, tehát kártérítést ezektől kell kérni, vagyis a zsidó cionista pénzhatalomtól.

 2. Ferenc Keszthelyi Úrnak!
  Valóban „baromság” az Ön állítása, bár igaza van abban, hogy a Szovjetunió már nincs, de jogutódjai vannak! És én azokat érintettem! Magyar Népköztársaság sincsen, de a kárpótlást a Magyar Köztársaság „pengette le”! De ha Ön úgy látja, hogy a pénzügyi kartellektől is lehet kártérítést kérni, akkor írjon arról néhágy indoklást tartalmazó mondatot. Érdeklődéssel fogom olvasni. ..
  Tisztelettel:
  Prof. Dr. Bokor Imre.

  1. Én nem vagyok sem prof, sem pedig úr, csak egy szegény legény. Ettől függetlenül minden mocskot, háborút, aljasságot, a FED-et létrehozó patkányok rovására írok. Tán jól tudom, hogy Lenin és Trockij is New Yorkból indultak Rockefeller pénzével, végrehajtani a megrendelt forradalmat. Mind a kettő cionista láncos kutya volt. A cári család vagyona a Rothschildék bankjában volt, ezért kellett kiirtani az egész cári családot, hogy az ott is maradjon. Ennek megfelelően a Szovjetunió is zsidó kreálmány, tehát ami kárt okozott a magyaroknak, azt fizessék a zsidó mészárosok.

 3. A legjobb utdomásom szerint mikor az orosz csapatok elhagyták Mországot akkor a részükröl 900 millio Rubel adoságot akarták törlesz-
  teni ill. a törlesztés mege4gyezésében megállapodni. És akkor a magyar kormány majdnem az egészet elengedte nekik. Most jutott
  eszükbe!!! Talán mert a szankciokbol igy akarnak valamit követeöni??? Miért az oroszoktol????? Brüsszel csinálta!!!!!! Vagy nem!!! Meg az amcsiktol. Sorost fejjék meg.!!!!!!!

 4. Adósságaink jóváírását sem követeltük a „dicső” nyugattól – miként tette ezt pl. Lengyelország!
  Amikor kiváltunk az orosz blokkból, akkor és azonnal kellett volna jóvátételt követelni! Az a vonat már sajnos elment! Mi inkább egy ostoba plakátháborút folytattunk az oroszok ellen – a „Tovarisi konyec” címűt, Csicsolína szottyadt csöcseivel megfűszerezve (fémjelezte az akkori politika színvonalát és hozzáértését!).
  Ahelyett, hogy feleslegesen magunkra uszítottuk az oroszokat, a hülye politikát és a nemzet gazdasági érdekeit külön kellett volna választani és az orosz piacokat megtartani! Ott máig lenne mit keresnünk! Nem! Mi a legfejlettebb német, angol, meg a francia piacra akartunk betörni! Az eredmény ismert: áruló politikusaink leszereltették a teljes ipart és a mezőgazdaságot és eladták a fejünk felett az országot.
  Most ezt a jóvátétel dolgot rossz ötletnek tartom és nagyon időszerűtlennek. Most ez végzetes hiba lenne. De ez az én véleményem.
  Igaz, sok bajt és szenvedést hozott a szocializmus és a Szovjetúnió a magyar nemzetnek, de sajnos be kell lássuk, hogy a jelenlegi – Amerika mozgatta – elnyomási rendszer sokkal kegyetlenebb és aljasabb. Bizony az oroszok nem követelték meg tőlünk a gazdaság teljes tönkretételét és nem akarták ekkora nyomorba dönteni az országot, mint ami most, itt van köröttünk. A „vidám barakk” voltunk – az EU-ban nem jutott számunkra ilyen „megtisztelő” hely. Egy teljesen kiszolgáltatott és sérülékeny ország lett belőlünk a fantasztikus EU-ban – ahol minden negyedik(!) ember nyomorban él (a számot nemrég az EU – az EUStat – publikálta!)
  Immáron hatodik éve van súlyos válságban az EU és az amerikai csatlós-blokk. Még nem látszik az alagút vége, de az orosz embargó miatt egy újabb, sokkal mélyebb válság már szépen körvonalazódik. Eközben a BRIICH országok pedig szépen prosperálnak…
  Most bizony nem kéne még nagyobb bajt hozni a saját fejünkre, egy rosszkor megfogalmazott és rossz helyre benyújtott, jócskán elkésett követeléssel! A megoldás egészen más lehetne: a halódó EU helyett a BRIICH államokhoz kéne tartoznunk és ott lenne helye a jóvátételi kérelemnek! Egy ilyen nulla politikai formáció, mint amelyik pl. most telepedett az országra sosem fog kilépni a számunkra egyértelműen kedvezőtlen EU-ból – ahol az elmúlt 23 év politikusai lehetőséget kaptak az államadósság kétszeresét kitevő pénz kisíbolására, következmények nélkül.
  Nagy Péter

 5. Támogatom, de ugyanezt az eu-val és az usá-val szemben is érvényre kell juttatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük