KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

„Kovács Béla-gate”, a magyar Snowden botrány – Morvai és Gaudi-Nagy beszélgetése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi-Morvai

Az Európai Parlament Jogi Bizottságának Kovács Béla mentelmi ügye kapcsán mindenekelőtt azt kellene kivizsgálnia, hogyan lehetséges, hogy egy európai jogállamban egy választott képviselőt négy éven át szoros megfigyelés alatt tart, azaz lehallgat, követ, megfigyel a titkosrendőrség.

Vajon ezt teszik minden képviselővel? Esetleg a gazdasági élet vezetőivel is? „Collect it all?” – azaz gyűjtsünk össze minden adatot, ahogy azt az amerikai titkosszolgálatok teszik? Dr. Morvai Krisztina és dr. Gaudi-Nagy Tamás jogászok brüsszeli beszélgetése a hatalom korlátozásának szükségességéről, az emberi jogokról és az európai értékekről.

[youtube=http://youtu.be/vdbx-gU5HEA]

NIF

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Kovács Béla-gate”, a magyar Snowden botrány – Morvai és Gaudi-Nagy beszélgetése

  1. Nem a diktatúra és a demokrácia különbözősége az igazi probléma. Nincs azzal sem semmi baj, ha a hatalom totálisan ellenőrzi az igazságszolgáltatástól kezdve az egész életet. A bajok gyökere a vezetés lelki hozzáállástól függ. Ha a diktátor értem él, értem dolgozik, akkor az jó diktatúra. Ha a demokrata ellenem dolgozik, az rossz demokrácia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük