KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: Válasz Gulyás Márton meghívására

Kocsis Máté így válaszolt a partizánkodó Gulyás Márton meghívására

Tisztelt főszerkesztő úr!

Sajtótájékoztatómat követő felindultsága érthető. Nyilván nem kellemes, amikor szembesítik ritkaságszámba menő tettével, melyet a svéd közszolgálati csatorna videójában elkövetett saját hazája ellen, jól átgondolt, vegytiszta politikai megfontolásból. Ne bántódjék meg az indokoltnál jobban, de az a műsor kritikán aluli, durván egyoldalú és elfogult, példátlanul gonosz, mely Magyarországról olyannyira hamis képet fest – svéd fiatalkorúaknak szánva -, hogy arra nehéz udvarias kifejezéseket találni.

Ha egy csepp tisztesség (és bátorság) szorult volna a műsor készítőibe, akkor nem a legádázabb politikai ellenfeleinknek tekinthető brüsszeli liberális politikusokat szólaltatták volna meg, mint Guy Verhofstadt és Judith Sargentini, vagy nem a jelenlegi magyar kormányt végletesen gyűlölő amerikai dollármilliárdos, Soros György egyetemi beosztottját kérdezték volna, sőt, – tovább megyek – akkor nem önt, mint az itthon egyik legismertebb liberális propagandistát kérték volna megszólalásra.

Főszerkesztő úr!

Az a műsor szégyen, az abban foglalt hazugságok, rosszindulatú sugalmazások itthon helyükön kezelhetők, külföldön azonban sértik Magyarország érdekeit. Az a műsor hazánkat egy másik európai ország polgárai számára hamis színben tünteti fel, s Ön ebben örömmel vett részt, sőt, – egyfajta előremenekülésként – most is azt mondja, fenntartja az ott elmondottakat. Kérem tehát, ne csodálkozzon azon, ha mindezt még jó néhányszor felemlegetjük majd.

Tisztelt főszerkesztő úr!

Nekem címzett videójában ön így fogalmaz:
„Fontos lenne, hogy (Kocsis Máté) személyesen világítsa meg, kik azok az úgynevezett álcivilek, akik veszélyt jelentenek Magyarország önrendelkezésére. Nagyon fontos kérdések és akkor még a svéd NATO-csatlakozásról nem beszéltünk.”

1. Nos, ha figyelte a sajtótájékoztatómat (még az ön által tett meghívás előtt), láthatta, külön kitértem arra, hogy elsőként mindig az érintettek szokták izgatottan megkérdezni, hogy vajon kik azok az álcivilek, kikre gondol a kormány, amikor külföldről finanszírozott szervezetekről beszél.

Ez is érdekelheti:  Felhőszakadás és viharos szél vet véget a nyári hőségnek

2. A svéd NATO-csatlakozás lassításáért ezúttal személyesen ön is sokat tett. Komoly diplomáciai feszültséget szít a két ország között a maguk 10 perces kis hamissága.

Ezen nincs mit magyarázni, erről nincs mit beszélni.

Végezetül engedjen meg egy választ és néhány megjegyzést!

Ahogy eddig sem, ezután sem fogadok el meghívást az ön műsorába, ugyanis nem érezném jól magam, ha akár csak egyetlen ember is miattam nézné.

Ön propagandista, abból is a tehetségesebbek közül való. Jól és ügyesen csomagolja be valós politikai céljait, de sokszor mégis áttetsző ez a lepel, ezért kérem ne várja, hogy asszisztáljak mindehhez. Se most, sem a jövőben.

Üdvözlettel:
dr. Kocsis Máté frakcióvezető

 

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük