KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kamu a Snowden-ügy körüli felháborodás? (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai KrisztinaMorvai Krisztina felháborodva hívja fel az európai polgárok figyelmét arra, hogy miközben kártyavárként omlik össze a Snowden-ügy nyomán mindaz, amit a nyugati típusú demokráciákról gondoltunk, a 120 illetékes európai parlamenti képviselőből ismét csak 8 volt kíváncsi a megfigyelési botrányokat vizsgáló bizottság munkájára.

A felszólalásról készült felvétel után megtekinthető a képviselőnő beszélgetése Németh Zsolt jobbikos országgyűlési képviselővel a nemzetközi megfigyelési botránnyal kapcsolatos magyarországi fejleményekről. Krisztina javasolja, hogy Magyarország ajánljon menedékjogot Snowdennek, és várja erről a nézők véleményét.

[youtube=http://youtu.be/cIheTCBijjc]

Javasoljuk a november 7-i bizottsági ülés egészének megtekintését magyar nyelven is, nyelvkiválasztással, az alábbi linkeken:

http://www.europarl.europa.eu/ep-live/hu/committees/video?event=20131107-0900-COMMITTEE-LIBE

http://www.europarl.europa.eu/ep-live/hu/committees/video?event=20131107-1500-COMMITTEE-LIBE

Nemzeti InternetFigyelő

6 thoughts on “Kamu a Snowden-ügy körüli felháborodás? (videó)

 1. Sajnos egyetértenék Snowden befogadásáról,de félek,hogy akkora terror és nyomás lenne ezen a kis Magyarországon,hogy bele roppannánk és a volt posztkommunisták malmára hajtanánk a vizet!
  Sorosék egyből soron lennének velünk szemben. Az ülésen is csak azért voltak 8 an,mert félnek és stb. Domi

 2. Nekem az a gyanúm, hogy a 30 éves „gyerek” nem magától borított… Ő áldozattá vált, nem mérte fel tettei következményeit. A nagy stratéga Putyin lehet, hogy már szabadulna tőle, mint ahogy Snowden is megszabadult „terhétől”, de a következő befogadó ország már nem járna jól vele. Hatalmas a kockázat s ürügy lenne arra, hogy mindenféle titkosszolgálat még jobban nyüzsögjön mesterségesen kicsire zsugorított országunkban. Én még a javaslatot is elvetném!
  Anna

 3. Nagyon érdekes, valóban, hogy a képviselők el sem mennek egy ilyen fontos témában történő tanácskozásra. Igaza van Dr. Morvai Krisztinának, bizony nem azt az embert kell „büntetni” aki nyilvánossá tette a lehallgatásokat, hanem a lehallgatókat kellene számonkérni…

  Lenhardtné

 4. Meg akarja gyilkoltatni Morvai elvtársnő? Ha Magyarországra jön azonnal elteszik láb alól a zsidó elvtársak, még a ruszkiknál sincs biztonságban!

  kató rudi

 5. Aki kicsit is tájékozott,az eddig is tudta,hogy Amerikának,meg a zsidóknak semmi sem tilos.Mindent megtesznek a dollár érdekében,az eddig sem volt titok.Magyarország inkább tartsa távol magát a volt ügynöktől!Attól,hogy pénzért eladja titkot,még nem lesz jó ember,pláne ne legyen magyar állampolgár.
  Dolfi

 6. Csak kevesen tudnak érdemben arról beszélni, amihez végkép nem értenek.Ki készíti fel a képviselőket a politikusokat egy olyan dologra ami 2000 éve működik. Ők erre nem is kíváncsiak, mert olyanról kellene hallaniuk amit álmukban sem tudnának megszervezni, hát még hozzászólni.Az ügy nem más mint amiről a történelem során már számtalanszor lehetett hallani. Egy biztos, bármit lehet gondolni, de a hozzá nem értő nem tudja magát megvédeni, de ellenintézkedéseket sem tud tenni. Ehhez szakemberekre lenne szükség és párbeszédre a nemzetek érdekérvényesítésének tárgykörében. Nem az emberi jogokról van itt szó, meg árulásról stb. hanem sokkal inkább azoknak a forró, meleg háborújáról akik tudják, azok ellen akik még csak tartalmában nem is sejtik, mit jelent a hatalom és a nagyhatalom érdekeinek érvényesítése egy változó világrendben. / CSAK SZŰK ÉRDEK KÖRNYEZETÜKBEN/Vannak akik tudják, de fölényesen mosolyognak magukban, mert a karrierjük fontosabb,mint a HAZA MINDEN ELŐTT. NEMZET ÉPÍTÉS NEMZETBIZTONSÁGI TUDAT NÉLKÜL? EU-I EGYSÉG, EGYSÉGES BIZTONSÁGPOLITIKA NÉLKÜL? Micsoda tudatlanság tapasztalható ebben a témában, amelyben úgy tűnik senki nem keres valódi megoldást. Persze mit is keresne a szénakazalban, ha fogalma sincs, hogy hol és hogyan keresse a tűt.

  filfil

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: