KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kadirov: Putyin kilátástalan helyzetbe hozta a kijevi elitet és az egész NATO-t

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin főparancsnok mai, az oroszokhoz intézett felhívása kilátástalan helyzetbe hozta a kijevi elitet és az egész NATO-t. Az államfő nagyszabású akciókat indított Oroszország integritásának védelme érdekében. Ezek szükségesek, fontosak és többek között megelőző intézkedések.

Teljes mértékben támogatom az elnök úr döntéseit. Úgy látjuk, hogy az államunk körül kialakult jelenlegi helyzet veszélyt jelent annak biztonságára. Biztos vagyok benne, hogy senki előtt nem titok, hogy az elmúlt néhány évben háborút folytattak Oroszország ellen, és ez a leggonoszabb módon. Volt, amikor ez a háború rejtett formát öltött, de ma már mindenki számára nyilvánvaló.

Emlékszünk arra, hogyan telepítette a NATO a donbászi események előtt rakétáit és katonai erőit az orosz határok közelébe. Hogy miért születtek ezek a tervek, azt természetesen tudjuk. A szövetség még csak nem is különösebben titkolta Oroszország elpusztításának célját.

Ennek eredményeként a szövetségnek a határainkra való kiterjesztésére vonatkozó tervei kudarcot vallottak, és most a teljes Nyugat más módszerekkel próbálja legyőzni Oroszországot – felszereléssel és fegyverekkel látja el az ukronácikat. Ennek eredményeként a nácik a NATO-tól kapott fegyverekkel gyilkolják Donbass polgári lakosságát, és lövik államunk területét.

A forgatókönyv fájdalmasan ismerős a csecsen nép számára. Ez a Nyugat, Oroszországot a mi köztársaságunkon keresztül ugyanígy akarta elpusztítani. Vlagyimir Putyin beszédében nem véletlenül emlékezett vissza azokra az eseményekre, amikor ugyanezek az országok nemzetközi terrorista bandákat buzdítottak a Kaukázusban, és fejlesztették a NATO offenzív infrastruktúráját határaink közelében. Nem sikerült nekik, és most sem fog sikerülni!

Ezért nagyon fontos a Donbászban elindított különleges hadművelet befejezése, különben hazánkba, városainkba, falvainkba, otthonainkba törhet be az öntelt ellenség. A különleges hadművelet (NWO) végrehajtása szükséges intézkedés az ellenséggel való leszámoláshoz. Ahogy Vlagyimir Putyin elnökünk mondja: „Ha a harc elkerülhetetlen, először oda kell csapni.”

Ez is érdekelheti:  Így hazudik Robert Fico ukránbarát merénylőjéről a dollármédia

Ezért teljes mértékben támogatom az elnök döntését a tartalékosok részleges mozgósításáról. Mi a Csecsen Köztársaságban az első naptól kezdve aktívan részt vettünk ebben a folyamatban, de most már államfői megbízásunk is van, amit 100 százalékosan teljesítünk!

AHOL IGAZSÁGTALANSÁG VAN, OTT MI MEGJELENÜNK!

AHMAT-POWER!
ALLAHLU AKBAR!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük