A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Joe Biden ismét üdvözölte a levegőt, kezet fogott „láthatatlan barátjával” 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sokadik alkalommal figyelték meg Joe Biden amerikai elnök nagy nyilvánosság előtti különös viselkedését. Most Seattleben tartott beszédét követően nyújtotta ismét kézfogásra a kezét a semmibe.

A RAI Novosti értesülései szerint Biden a reformjavaslatokról szóló beszéddel fejezte be országjárását, majd amikor elköszönt a közönségtől, kézfogásra kinyújtott kézzel megfordult.

Bár nem volt mögötte senki, az elnök nem zavartatta magát, tett még egy negyedfordulatot, ismét majd ismét a semmi felé nyújtotta a kezét. Ezt követően az amerikai elnök mosolyogva fordult a hallgatóság felé, és megköszönte a figyelmüket.

Az eseményt élőben sugározták a tv társaságok, majd a közösségi háló szó szerint felrobbant a rengeteg ironikus megjegyzéstől, amelyekben a felhasználók azzal viccelődtek, hogy az államfő nem tud tovább élni „láthatatlan barátja” nélkül.

Megjegyzendő, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Fehér Ház 79 éves vezetője ilyen furcsa helyzetekbe kerül. Ami teljesen jogosan adott okot a pletykákra, miszerint súlyos mentális problémái vannak.

Utoljára egy hete fogott kezet nyilvánosan a „láthatatlan barátjával”, miután Észak-Karolinában befejezte az infrastruktúra reformjáról szóló beszédét.

Ezek után kételkednünk kell-e abban, hogy az USA elnökénél minden rendben van?

A teljes beszédről készült videó ITT tekinthető meg.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: