Jobbik: az elszámoltatás gátolója a Fidesz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik érthetetlennek tartja, miért kellene egy újabb testületet létrehozni az Országgyűlés Számvevőszéki és költségvetési bizottságán belül a GDP-arányos államadósság 53-ról 80 százalékra emelkedésének vizsgálatához.

E testület azonban az alakuló ülésen kívül mindössze egyetlen ülést tartott még júliusban.

Azóta a fideszes Herman István nem hívta össze az albizottság ülését egyetlen alkalommal sem, pedig ez az ő hatáskörébe tartozik. A Jobbik azt javasolja a miniszterelnök szóvivőjének, hogy legközelebbi közleményét saját párttársainak címezve írja, s lássa be: az álláshalmozó fideszes képviselők által vezetett albizottságok, a kormányzati apparátus és az igazságszolgáltatási szervek elszabotálják az elszámoltatást. A Jobbik ahogy eddig, úgy ezután is partner lesz a valódi elszámoltatás véghezvitelében, így abban is, hogy az elmúlt 20 év – nem nyolc, hanem húsz év! – neoliberális, pusztító gazdaságpolitikájának felelősei teljes vagyonukkal feleljenek a magyar családoknak okozott mérhetetlen károkért. Ehhez azonban radikálisan újra kell gondolnia a Fidesznek saját politikáját és határozott intézkedéseket kell hoznia, hogy Gyurcsány és bűntársai oda kerüljenek végre, ahová már évekkel ezelőtt kellett volna.

Lenhardt Balázs

a Számvevőszéki és költségvetési bizottság tagja
az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottságának jobbikos alelnöke

(Szent Korona Rádió)

One thought on “Jobbik: az elszámoltatás gátolója a Fidesz

  1. Megeszem a sapkámat, ha a Fidesz regnálása alatt az elmúlt 8 szörnyű év szoclibsi képviselői közül, a legnagyobb zsiványoknak akár egyetlen büntető ügye is lesz. Nemhogy büntetés…
    Hogy nem a levegőbe beszélek, annak bizonyságára gondoljuk át : a narancs szavazófülkés forradalom (ápr. 3.) óta hány esetben varrtak be (u.n.) volt, vagy jelenlegi baloldali gombnyomogatót ? (2010. dec. 30.-a van ma)
    Más oldalról megközelítve – csak jobbikos képviselők esetében oldottak fel mentességet ugyanezen dátum óta a parlamentben a 2/3-os többségűek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük