KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbik: az elszámoltatás gátolója a Fidesz

A Jobbik érthetetlennek tartja, miért kellene egy újabb testületet létrehozni az Országgyűlés Számvevőszéki és költségvetési bizottságán belül a GDP-arányos államadósság 53-ról 80 százalékra emelkedésének vizsgálatához.

E testület azonban az alakuló ülésen kívül mindössze egyetlen ülést tartott még júliusban.

Azóta a fideszes Herman István nem hívta össze az albizottság ülését egyetlen alkalommal sem, pedig ez az ő hatáskörébe tartozik. A Jobbik azt javasolja a miniszterelnök szóvivőjének, hogy legközelebbi közleményét saját párttársainak címezve írja, s lássa be: az álláshalmozó fideszes képviselők által vezetett albizottságok, a kormányzati apparátus és az igazságszolgáltatási szervek elszabotálják az elszámoltatást. A Jobbik ahogy eddig, úgy ezután is partner lesz a valódi elszámoltatás véghezvitelében, így abban is, hogy az elmúlt 20 év – nem nyolc, hanem húsz év! – neoliberális, pusztító gazdaságpolitikájának felelősei teljes vagyonukkal feleljenek a magyar családoknak okozott mérhetetlen károkért. Ehhez azonban radikálisan újra kell gondolnia a Fidesznek saját politikáját és határozott intézkedéseket kell hoznia, hogy Gyurcsány és bűntársai oda kerüljenek végre, ahová már évekkel ezelőtt kellett volna.

Lenhardt Balázs

a Számvevőszéki és költségvetési bizottság tagja
az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottságának jobbikos alelnöke

(Szent Korona Rádió)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Jobbik: az elszámoltatás gátolója a Fidesz

  1. Megeszem a sapkámat, ha a Fidesz regnálása alatt az elmúlt 8 szörnyű év szoclibsi képviselői közül, a legnagyobb zsiványoknak akár egyetlen büntető ügye is lesz. Nemhogy büntetés…
    Hogy nem a levegőbe beszélek, annak bizonyságára gondoljuk át : a narancs szavazófülkés forradalom (ápr. 3.) óta hány esetben varrtak be (u.n.) volt, vagy jelenlegi baloldali gombnyomogatót ? (2010. dec. 30.-a van ma)
    Más oldalról megközelítve – csak jobbikos képviselők esetében oldottak fel mentességet ugyanezen dátum óta a parlamentben a 2/3-os többségűek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük