KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hatalmas botrány közeleg: nyilvánosságra hozzák Jeffrey Epstein bűntársainak nevét, köztük ismert és népszerű emberekét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai bíróság nyilvánosságra hozza több tucat ember nevét, akik az elhunyt Jeffrey Epstein szexkereskedelemmel kapcsolatos ügyéhez köthetők.

Új lendületet vehetnek a szexkereskedelemmel kapcsolatos nyomozások. Az ügynek azért van kifejezett jelentősége, mert Epstein igazán befolyásos személyekkel állt kapcsolatban: Wall Street-i mogulokkal, királyi családokkal, színészekkel, zenészekkel és egyéb celebekkel – írja a Reuters.

Mint ismert, az üzletembert még 2019. júliusban vették őrizetbe New Jersey-ben egy repülőtéren. A vád szexuális bűncselekmények és kiskorúakat érintő emberkereskedelem volt. A férfi a vizsgálati fogságban augusztus 10-én meghalt: a cellájában felakasztotta magát.

Epsteint több nő is megvádolta azzal, hogy szexuális szolgáltatások nyújtására kényszerítette őket. Minderre a karibi magánszigetén, továbbá New York-i, floridai és új-mexikói rezidenciáin került sor. A Virginia Giuffre által benyújtott kereset szerint körülbelül 150 emberről lehet szó: az ő nevüket évekkel ezelőtt titkosították, s azóta sem akarták nyilvánosságra hozni, egészen mostanáig.

Olyan neveket is bedobtak, mint:

András herceg, Bill Clinton, Michael Jackson és David Copperfield

Az ügy egyik legismertebb érintettje II. Erzsébet fia, András yorki herceg, akit Giuffre azzal vádolta meg, hogy 17 éves korában háromszor is megerőszakolta őt. András végül több mint 12 millió fontnak (nagyjából 5,3 milliárd forint) megfelelő összeget fizetett Giuffre-nek, miután peren kívül megegyeztek.

Egy amerikai kerületi bíró, Loretta Preska írásos végzésében kijelentette, hogy az ügyben érintett ügyvédek „még a mai nap folyamán” megkezdik a felbontott iratok benyújtását. Ezek közül több mint 50 nevet már nyilvánosságra hoztak.

Az ABC News tudomása szerint Bill Clinton volt amerikai elnök is ott van a listán:

Epstein egykori pilótája vallotta, hogy többször szállította a korábbi elnököt.

Egy másik most publikált dokumentum Johanna Sjoberg, egy másik áldozat vallomását is tartalmazza, aki utal Bill Clintonra. Arról számolt be a bíróság előtt, hogy Epstein utalt arra neki, hogy a volt elnök „a fiatal lányokat szereti”. Clinton szóvivője, Angel Ureña eddig tagadta azokat az állításokat, amelyek bármilyen összefüggésbe hozták őt Epsteinnel. Sjoberg azt is elmondta, hogy Michael Jackson is járt Epstein Palm Beach-i villájában, és hogy találkozott a híres bűvésszel, David Copperfielddel is.

Ez is érdekelheti:  Az orosz erők elfoglalták Avgyejevkát

Trump nem szerepel az ügyben

A dokumentumok megemlítik Donald Trumpot is, akinek Epsteinnel való kapcsolatáról már sokan beszámoltak. Az tanúvallomások szerint legalább egy alkalommal meglátogatta Epstein a volt elnök Palm Beach-i házát, de Trumpot nem vádolják semmilyen bűncselekménnyel.

Donald Trump fia az X-en írt:

Mindenki tudja, hogy Bill Clinton sokat volt Jeffrey Epstein szigetén. Szó szerint senki sem lepődik meg azon, hogy mindenhol ott van a kiadványban. Amit mi tudni akarunk, az MINDEN MÁS NÉV, amit a kormány elrejtett és fedezékben tartott. Ez valóban leleplező lesz!

Vadhajtások

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük