TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

FSZB: iszlamista sejtet számoltak fel Moszkvában és Krasznojarszkban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Moszkvában és Krasznojarszkban a „Katiba Tauhid Wal-Jihad” iszlamista sejtjét számolták föl, négy embert vettek őrizetbe – erről az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat számolt be.

„A Katiba Tauhid Wal-Jihad nemzetközi terrorszervezet interregionális sejtjének tevékenységét szüntették meg” – olvasható a jelentésben.

Az ügynökség szerint az Oroszországban őrizetbe vett iszlamisták harcosokat toboroztak és szállítottak Szíriába, valamint terrortámadásokra szólítottak fel.

Korábban az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat emberei a Roszgvardiával közösen számolták fel a Hizb ut-Tahrir al-Islami egyik sejtjének tevékenységét, és a terrorszervezet hat tagját őrizetbe vették.

A „Katiba Tauhid wal Jihad” szervezet, valamint a Hizb ut-Tahrir al-Islami (Iszlám Felszabadítási Párt) Oroszországban terrorszervezetként van nyilvántartva.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: RIA Novosztyi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Meloninak kellett Bident elkapnia, mert "szökni" próbált az amerikai elnök

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük