KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fox News: „Soha ne hátrálj meg” – a börtönfotó 7,1 millió dollárt hozott Trump kampányának

Donald Trump börtönfotójának közzététele óta – amely akkor készült, amikor hivatalosan letartóztatták Atlantában -, a volt amerikai elnök kampánya több mint 7,1 dollárt gyűjtött össze. Az adománygyűjtés növekedésének nagy része a Trump börtönfotóját ábrázoló árucikkek értékesítésének köszönhető.

Szombaton Donald Trump republikánus elnökjelölt kampánya – a Trump 2024 – megerősítette a Fox News Channelnek, hogy az elmúlt három hétben közel 20 millió dollárt gyűjtöttek össze.

Ez azt jelenti, hogy a volt elnök tábora szerint a közel 20 millió dollárból 7,1 millió dollár azután gyűlt össze, hogy nyilvánosságra hoztak egy börtönfotót, amely Trump hivatalos letartóztatási eljárása után készült Atlantában.

Trump csapata szerint pénteken 4,18 millió dollárt gyűjtöttek össze, ezzel ez volt az egész kampány legtöbb bevételt hozó napja. Néhány napon belül várhatóan átlépik a 20 millió dolláros adománygyűjtési szintet is.

A Fox News megjegyzi, hogy az adománygyűjtésből származó bevétel jelentős növekedése nagyrészt azoknak az árucikkeknek köszönhető, amelyeket a kampány az online boltján keresztül árul: ahogy Trumpot őrizetbe vették, a kampány azonnal elkezdte árulni a volt elnök börtönfotójával ellátott pólókat, posztereket, lökhárítómatricákat és üdítőket. Az árucikkeken a „Soha ne add fel!” szlogen is szerepelt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük