KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Folytatódik a jobbikosok elleni terror – rendőrök(?) vezették el a miskolci Jobbik elnökét (fotókkal)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szegedi Márton a Jobbik Miskolci alapszervezetének elnöke, aki egyben a párt helyi polgármesterjelöltje is a városban, tegnap délután kettő órakor sajtótájékoztatót tartott az Újgyőri főtéren.  A téma Káli Sándornak Miskolc polgármesterének és a helyi MSZP-nek a folyamatos törvénysértése volt. Szegedi Márton elmondta, hogy az elmúlt kampányidőszakban többszáz alkalommal sértette meg a Káli-féle helyi kiskirályság a választási törvényt, szándékosan leragasztva vagy láthatatlanná téve a Jobbik választási plakátjait akár letakarással, akár a kihelyezett plakátok eltávolításával.

A sajtótájékoztató után Szegedi Márton az egyik oszlopról sajátkezűleg távolította el Káli választási plakátjait, így az alá korábban kiragasztott jobbikos plakátok ismét láthatóvá váltak. Szegedi tehát helyreállította az eredeti állapotot. A polgármesterjelölt akcióját követően a helyszínen ugrásra készen álló rendőrnek nevezett sárga láthatósági mellényt viselő alakok rongálás címén bezsuppolták az adófizetők pénzén vásárolt és működtetett rendőrség feliratú gépjárműbe a Jobbik miskolci elnökét. Szegedi Mártont a rendőrség állítólag gyorsított eljárás keretében akarja bíróság elé állítani.

Pakusza Zoltán a Jobbik miskolci alelnöke kérdésünkre elmondta, hogy Szegedi Mártont várhatóan hétfőn a reggeli órákban szándékozik az erőszakszervezet szabadon engedni. Szegedi Mártonnál a zárkában már járt jogi képviselője. Bővebb információkat későbbre ígért Pakusza Zoltán.

Szegedi Márton helyszínen elmondott beszéde:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ezúton szeretném a tisztelt sajtó és a választópolgárok figyelmét felhívni a törvénysértések százaira, amit az MSZP nap, mint nap elkövet a hatályos magyar törvényeket sárba tiporva. Kénytelenek vagyunk évek óta eltűrni, hogy Káli Sándor és korrupt szolgái, magukat hatalmuknál fogva a törvényen kívül helyezve, büntetlenül bármit megcsinálhassanak az adófizetők milliárdjainak ellopásától- a plakátjaink megrongálásáig.

Az MSZP az elmúlt kampányidőszakban, csak általunk dokumentált példák szerint, több mint 250 ízben rongálta meg, takarta le plakátjainkat, valamint magukat egy miskolci törpepárt aktivistájának valló személyek, fotókkal és tanukkal  bizonyíthatóan, több mint ezer JOBBIKOS plakátot távolítottak el.

Ez is érdekelheti:  Putyin az eurázsiai biztonsági rendszerről – Kínai válasz

Ezek ellen és hasonló esetek ellen folyamatosan teszünk feljelentéseket, viszont ezeknek belátható időn belül semmilyen következménye nincs. Ezért döntöttem úgy, hogy ezzel is üzenve az impotens országvezetőinknek, saját kezűleg fogom levenni az MSZP törvénysértő plakátjait. Természetesen szó sincs rongálásról, szó sincs lopásról, kollégáim a plakátokat még a mai napon visszajuttatják sértetlen állapotban a miskolci MSZP irodába.

Üzenem Káli Sándornak, hogy az ő ideje lejárt.

Rendet fogunk tenni Miskolcon!

Szegedi Márton
B.-A.-Z. Megyei Jobbik alelnöke, Miskolci Jobbik elnöke, polgármesterjelölt
[slideshow]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2pXecQ-fUT0]

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Folytatódik a jobbikosok elleni terror – rendőrök(?) vezették el a miskolci Jobbik elnökét (fotókkal)

  1. Orbán rohadna el a bandájával együtt elevenen úgy, mint amilyen rohadást hoztak erre az országra.

  2. Gratulálok a politikai éleslátásodhoz feco! Az az egyik baj a jobbikkal, hogy ilyen lángelmék kegyeit keresi, mint amilyen te vagy. Ebből pedig csak egy ócska prolipárt lehet – az is lett belőle, minden reményünk ellenére.

  3. Néha eltűnődöm, hogy mennyi lehet a Jobbik taglétszámára vetítve az egy főre eső diplomák száma?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük