Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Értsék meg, hogy nem vagyunk hajlandóak beengedni a migránsokat!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szabadság vagy bevándoroltatás? – Morvai a “magyar vitán” Brüsszelben

Értsék meg, hogy nem vagyunk hajlandóak beengedni a migránsokat! – mondta Morvai Krisztina Brüsszelben, a Magyarországról szóló vitán. Ördöginek nevezte, ahogy az EU és más bevándoroltatás-párti erők a magyarok szabadságvágyát, szabadságszeretetét arra használják, hogy a “tudomány szabadsága”, “oktatás szabadsága”, “szólásszabadság” jelszavaihoz és értékeihez kötik “árukapcsolásként” a tömeges migráció elfogadtatását.  Figyeljük meg, hogyan kerül egyazon elítélő határozatba az oktatási szabadsággal és más szabadságokkal, emberi jogokkal kapcsolatos kritika és azon tény elítélése, hogy Magyarország következetesen ellenáll a bevándoroltatásnak. Hasonlóképp figyeljünk fel arra, hogy a budapesti tüntetéseken az Oktatási szabadságot! táblák mellett hogy jelennek meg a Bontsuk le a kerítést! és hasonló jelszavak.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Értsék meg, hogy nem vagyunk hajlandóak beengedni a migránsokat!

  1. Vona Gábor és csapata bekaphatja! Simicska a FIDESZNEK is egy nyúlós szaros tévedésse volt. Sohasem tudtak megszabadulni tőle.
    Fog még a válsztások után nyűszíteni ez az idióta. Ha csak fele annyi esze lenne, mint Orbánnak még akkor sem lenne féleszű!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: