KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elmismásolt jelentés – ebből sem lesz felelősségre vonás (videó)

Közel négy évet várt a társadalom, hogy az igazság kiderüljön a 2006-os eseményekkel kapcsolatban. Mégsem ért el valós eredményt a jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság. A felelősök felelősségre vonásának követelése elmaradt, a jelentés hiányos. Gaudi-Nagy Tamás véleménye:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IBlCtgCQH2A]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Elmismásolt jelentés – ebből sem lesz felelősségre vonás (videó)

  1. Több észrevételem is van. A vizsgáló bizottság szerint tehát Orbán Viktornak rossz a helyzet értékelő képessége. Mert a választási győzelem utáni sajtótájékoztatón azt mondta, hogy „2006-ban forradalmi helyzet volt, ami könnyen elsöpörhette volna a rendszerváltás vívmányait”. Az már egy másik kérdés, hogy szintén ő mondta, hogy 1990-ben hatalom átmentés történt. Ez volt hát a vívmány amire vigyázott, ezért nem vállalta a vezéri szerepet akkor amikor követelték tőle. Többek között saját maga ellen kellett volna forradalmat csinálnia. A másik, hogy a bizottság szerint tehát a jogtalanság jogot teremt. Mert Gyurcsány és bandája hazugságokkal és csalások sorozatával tudta megnyerni a választást, tehát jogtalanul birtokolta a hatalmat. Ha azonban a jogtalanság jogot teremt, akár fel is lehetne oszlatni a rendőrséget és a terrorista központot is. Tehet bárki bármit, az miután megtörtént, jogossá válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük