KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elképesztő méretű botrány van kibontakozóban Joe Biden körül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újabb drámai fordulatot vett a Biden család korrupciós botránya, miután egy koronatanú megerősítette: Joe Biden részt vett fia egyik üzleti vacsoráján. Ez nemcsak azért nagyon kellemetlen az elnöknek, mert maga is részese lett az ügynek, hanem azért is, mert eddig tagadta, hogy ott lett volna ezen a vacsorán – számolt be az Origo.

A botrány még 2019-ben robbant ki, Hunter Biden akkor adta le egy delaware-i szervizben a laptopját, amiért azután nem ment el, és nem is fizette ki a javítást. A laptop az üzlet tulajdonosához került, hamarosan pedig a rajta lévő információk kiszivárogtak. Hunter Biden szexvideói, drogos képei mellett az is kiderült, hogy apja jelenlétében zsarolt meg legalább egy kínai üzletembert. Emellett hozzáfért azokhoz a titkosított dokumentumokhoz, amelyeket apja törvénytelenül tartott saját otthona garázsában. Szintén kiderült, hogy zsarolta az asszisztensét, akitől meztelen képeket, majd végül szexuális aktust követelt. A nyomozás legfrissebb szakaszában pedig egyre több bizonyíték kerül elő arra, hogy a Biden család külföldi országokból kapott pénzt politikai befolyásszerzés céljából, mindezt viszont megpróbálták eltussolni. A nyomozást az Igazságügyi Minisztérium, az adóhatóság és az FBI is hátráltatta. Amennyiben Joe Biden valóban részese volt a bűncselekményeknek, úgy nemhogy a választáson nem indulhatna, hanem azonnal le kellene mondani elnöki tisztségéről és ez a legkevesebb, valószínűleg börtönbe is kerülne – írják.

A lap szerint elképesztő méretű botrány van kibontakozóban az Egyesült Államokban, miután a Biden család korrupt pénzügyi viszonyait vizsgáló képviselőházi bizottság elnöke szerint egy tanú megerősítette, hogy az amerikai elnök becsapta az amerikaiakat, amikor tagadta, hogy részt vett volna fia üzleti ügyeiben. James Comer szerint a történelem során még egyszer sem fordult elő, hogy az elnöki család ilyen jelentős összegeket kapjon külföldiektől, köztük Amerika geopolitikai ellenfeleitől. Korábban már kiderült, hogy legalább 10 millió dollár érkezett külföldről, amelyet a Biden család kilenc tagja között oszthattak szét.

Ez is érdekelheti:  Ma lesz az év varázslatokkal teli, legrövidebb éjszakája

Hunter Biden volt üzlettársa most a képviselőház felügyeleti bizottságával folytatott közelmúltbeli, zárt ajtók mögötti interjúban megerősítette, hogy Biden még alelnökként részt vett egy 2015. tavaszi vacsorán Hunter külföldi üzlettársaival, annak ellenére, hogy a Biden-kampánystáb többször is kijelentette, hogy Biden nem volt ott – írták.

MH

Kiemelt képen: Joe és fia, Hunter Biden / Fotó: Nicholas Kamm / AFP

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Elképesztő méretű botrány van kibontakozóban Joe Biden körül

  1. Minek egy ilyen embernek laptop ??
    Beíratkozhatna egy alapfokú számítástechnikai tnfolyamra….és elvégzése után vegyen laptopot !
    Az apja pénzt, befolyást, maffiát adhat a fiának,
    DE ÉSZT ??
    AZT NEM !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük