KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elképesztő luxusba költöznek Gyurcsányék

Nem titkolózhat tovább a Gyurcsány házaspár, megtudtuk, hogy milyen ingatlanvásárlási ügyletbe fogtak, amelynek részeként korábban már félmilliárd forint előleget kifizettek. A tulajdoni lap tanúsága szerint Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Apró Piroska a Rózsadomb páratlan adottságú részén egy új építésű, örök panorámás luxuslakást vásárolt meg.

A tranzakció részleteiről fotókkal illusztrálva számol be a Magyar Nemzet

Egy átlag magyar számára elérhetetlen áron vásárolt ingatlant Gyurcsány Ferenc és felesége, valamint a DK-elnök anyósa, Apró Piroska a főváros II. kerületének legdrágább részén. A január végi ingatlan-nyilvántartási adatok szerint a Gyurcsány házaspár és Dobrev Klára édesanyja a Bimbó út egyik luxusszínvonalat képviselő, vadonatúj épületében szerzett tulajdonjogot.

Hegyvidéki panoráma Gyurcsányék új otthonából

De mielőtt ismertetnénk a fantasztikus adottságú ingatlan paramétereit és bemutatnánk a látványterveit, idézzük fel, milyen korábbi nyilatkozatok utaltak már arra, hogy Gyurcsányék költözni készülnek a Szemlőhegy utcai Apró-villából.

Gyurcsány Ferenc a Partizánban 2022 októberében arról beszélt, hogy egy éven belül értékesítik az Apró-villát, mivel egy kivételével már az összes gyerekük kirepült. Mint mondta, Dobrev Klára jórészt Brüsszelben tartózkodik, csak „kóvályognak” az óriási házban, és így „mi a csudát” is csinálnak az épületben. Idén októberében Dobrev Klára már azt nyilatkozta magabiztosan, szintén éppen a Partizánban, hogy „fizessenek azok, akik luxusvillában élnek”. A látszat és a jól hangzó politikai propaganda persze csal, hiszen az ingatlannyilvántartás adatai szerint egyelőre még Dobrevék tulajdonában van az Apró-villa. Ráadásul a Gyurcsány házaspár új otthona a luxusban semmivel sem marad el a Szemlőhegy utcai patinás ingatlantól.

A teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható IDE kattintva

Kiemelt kép: Látványterv a Gyurcsány család új ingatlanáról

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük