A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budapesti orosz nagykövet: A magyar cégek a rájuk nehezedő külföldi nyomás miatt kényszerültek kivonulni Oroszországból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar vállalatok kemény zaklatásoknak vannak kitéve Ukrajnában

Jevgenyij Sztanyiszlavov, Moszkva budapesti nagykövete szerint a magyar vállalkozásokat máshonnan érkező nyomás miatt kényszerítették ki Oroszországból, annak ellenére, hogy azok pragmatikusan álltak hozzá az oroszországi működéshez.

„A külföldi vállalatok, köztük a magyar cégek számára Oroszország jövedelmező piacai továbbra is vonzóak a logisztikai nehézségek és a szankciók okozta egyéb problémák ellenére is”

– mondta a nagykövet a RIA Novosztyinak egy csütörtökön megjelent interjúban.

A hónap elején Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azt mondta, hogy országának azon vállalatai, amelyek továbbra is Oroszországban folytatnak üzleti tevékenységet, hátrányos megkülönböztetéssel szembesülnek Ukrajnában. Azzal vádolta a kijevi hatóságokat, hogy betiltották a Richter Gedeon és az Egis magyar gyógyszergyárak által gyártott gyógyszerek értékesítését, és bojkottra szólítottak fel a MOL energetikai vállalat ellen.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: