KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Brüsszel veszélyezteti a nyugat-balkáni biztonságot” − Szijjártó Péter Belgrádba utazott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Brüsszel politikája veszélyezteti a nyugat-balkáni biztonságot” − kezdte a Facebookon megjelent posztjában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mint írta, a migráció ösztönzése oda vezetett, hogy a migránsok és az embercsempészek automata fegyverekből tüzelnek a határőrökre. Az EU-csatlakozás 2030-ig történő elodázása pedig megingatja a stabilitást. Szijjártó Péter hozzátette:

A mi álláspontunk egyértelmű: a Nyugat-Balkánnak az EU-ban a helye, a kulcsország pedig Szerbia. Irány Belgrád!

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken szintén Belgrádba utazott, ahol részt vesz Szerbia, az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország vezetőinek hármas csúcstalálkozóján.

A migránsok tömegesen érkeznek a balkáni útvonalon az Európai Unióba, útjukat pedig erőszak és fegyverek kísérik. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy rendszeresek a jelentések arról, hogy a magyar–szerb határon lövöldözés tört ki. Az embercsempészek és a migránsok közötti vita következménye, hogy állandósult a fegyverropogás a szabadkai erdő környékén. Sőt annyira megerősödtek az embercsempész-bandák, hogy terrorban tartják az ott lakókat, akik közül sokan már szólni sem mernek, mert félnek a megtorlástól.

MN

Kiemelt képen: Szijjártó Péter és Orbán Viktor / forrás: (fb)

Ez is érdekelheti:  „Cionistáknak nyaló szardarabnak” nevezte Bonót a Pink Floyd egykori vezére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük