KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden: „Holnap meghalhatok”

Joe Biden amerikai elnök elismerte, hogy „holnap meghalhat” , miközben megpróbálta megnyugtatni az amerikai választókat arról, hogy még mindig elég energiája van ahhoz, hogy 2024-ben újra induljon az elnökségért. Kijelentéseit állítólag az egészségi állapotának romlása és az emiatt vele szemben egyre sűrűbben megjelenő kritikák és a közösségi oldalakon terjedő kifigurázások miatt tette.

A 79 éves Bident az MSNBC-nek adott interjúból készült klipben arról kérdezték, mit mondana azoknak az amerikaiaknak, akik nem biztosak abban, hogy idős kora miatt újraválasztják-e. „Szerintem jogos dolog aggódni bárki életkora miatt, beleértve az enyémet is”

válaszolta.

„Holnap megbetegedhetek. Holnap meghalhatok – tette hozzá.

Biden azonban azt is mondta, hogy úgy kell az ő egészségi kritikát mondani, ha közben figyelik őt. „Úgy gondolod, lelassultam? Nem ugyanaz a tempóm?” – kérdezte, majd azt javasolta, hogy amennyiben az amerikaiak bizonytalanok a képességeit illetően, támogassanak egy másik jelöltet.

Az amerikai közvélemény-kutatások szerint az Egyesült Államok polgárai éppen ezt teszik. Sőt, talán már döntöttek is.

Kiemelt kép: Joe Biden amerikai elnök © Kent Nishimura / Los Angeles Times a Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük