Az orosz határhoz szorították az ukrán hadsereg harci egységeit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben megy az etetés a „nyugat” (ez alatt minden gondolkodó tudja mit kell érteni) által támogatott „demokratikus” ukrán hadsereg sikereiről és a „terrorizmus” elleni harcairól, a valóság egészen más. Folyik a polgárháború – az immár lényegében, a korábbi állapotában nem létező – Ukrajnában, amelynek területi egysége annyira fontos a magyar kormánynak is.

Közben pedig magyarokat soroznak be és visznek keletre, harcoló alakulatokhoz, kiképzés nélkül Kárpátaljáról. Magyarország kormánya az EU által tőle elvárt kötelező szöveget ismételgeti papagáj módjára. Kormányváltás ide vagy oda, a Martonyi féle külpolitika változatlan.


Átütő hadi győzelem kapujában állnak az önvédelmi erők! Az orosz határhoz szorították, és így lényegében bekerítették az ukrán hadsereg és a félkatonai szervezetek harci egységeit a déli határsávnál. A részletes harci helyzet kiderül ebből magyar felirattal ellátott a térképes videóból.

[youtube=http://youtu.be/rW-eqlxK0cA]

További hírek:

[youtube=http://youtu.be/YjF8V9KQHq8]

Humanitárius katasztrófa. Kelet-Ukrajnában már nyíltan etnikai tisztogatás történik az amerikai kormány támogatásával. A túlélők éheznek, gabonatábláikat felégetik.
A menekülési utakat elvágták, nincs élelmiszer, gyógyszerellátás. Férfiakat darabolnak fel, nőket erőszakolnak meg. Az oligarcha Porosenko félállatnak nevezi őket, akiket irtani kell, osztályozó táborokat állítanak fel, ahogy Hitler tette, ‘életterüket’ a kijevi katonáknak szánják. Nyári táborokban gyerekek kántálják: ‘akasszuk fel az oroszul beszélőket a fákra”.

[vimeo http://vimeo.com/100872409]

South Front Hu – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük