KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az atomháború kitörésének előjeleiről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

atomh

Fogoly Dilemma, a Gyávák Játéka, az Őrültek Játéka, Masszív Megtorlás, Első Csapás, Második Csapás, Halott Kéz Csapás, katonai doktrínák, és egyéb fogalmak kerülnek tisztázásra

-Sorozatunk a békét szolgálja, a felelőtlen politikusok által gerjesztett atomháborús feszültségek ellenében!-

Ezen rövid ismertető megírását a „Románia kész harcolni Oroszországgal”[1] c. cikkben írt megjegyzés indította el:

A román hadsereg ugyanis arra készül, hogy ha a helyzet úgy kívánja, orosz csapatok ellen harcoljon az ogyesszai Oblasztban, elsüllyessze a Fekete-tengeren az Ogyesszába tartó orosz hajókat, azon töpreng, mi lenne a leghatékonyabb stratégia, hogy a Dnyeszter nyugati oldaláról megtámadják az orosz hídállásokat és kész szembenézni a nukleáris robbanófejjel érkező rakétákkal is.”

A médiában számtalan vad fenyegetőzés hangzott el román és orosz részről is a legmagasabb szinten. Basescu államelnök nagy élvezettel durváskodott vissza Rogozinnak, Oroszország 3. emberének, akinek repülőgépjét, Ukrajnát a fekete tengeren megkerülve, Transnistriába tartva, több ideig román vadászgépek fenyegették és nem akarták beengedni a román légtérbe. Ez addig tartott, amíg eldurvultak a dolgok, és komoly fenyegetőzések hangzottak el orosz részről. Rogozin megígérte, hogy a következő alkalommal stratégiai bombázóval fog Románián keresztül repülni. Lesznek-e majd a románok olyan esztelenek, hogy egy stratégiai bombázót 4 darab atomrobbanófejjel ellátott rakétával a saját fejük fölött lelőjenek?

Kezdetnek szögezzük le: Atomtöltetekkel nem játszik senki! Azonban Gorbacsov 2015 januárjában figyelmeztette az Európai politikai és NATO katonai vezetőket, hogy az ukrán konfliktus súlyosbítása, Ukrajnának modern fegyverekkel való ellátása Európát teljesen átfogó háborúvá válik és az atomcsapások elindítása elkerülhetetlen lesz!

Hiroshima óta legalábbis mindenki kényesen ügyel arra, hogy ne kerüljön sor atomfegyver bevetésére. Annak megítéléséhez, hogy Oroszország valóban indít-e egy Első Csapást Románia ellen kellene ismernem az orosz katonai, – titkos (valós)- válaszadási procedúrákat. Ezek a procedúrák arra vonatkoznak, hogy bizonyos konkrét feltételek  teljesülésekor, azaz bizonyos szcenáriók létrejöttekor, az orosz hadsereg bevetés célzattal indíthat-e atomtöltetű rakétákat. Ezek a szcenáriók titkosak! Nem marad más hátra számunkra, mint az ellenfelek katonai doktrínájának alapján összegyűjteni mindkét fél részéről elemzéseket és ebből levonni a titkos szcenáriókhoz lehetőleg közel álló következtetéseket.

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, Zürich – Erdőszentgyörgy, Svájc – Erdély

A teljes anyag INNEN letöltve PDF formátumban olvasható.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Az atomháború kitörésének előjeleiről

 1. Nincs meg nem is lehet atombomba, ez hülyeség. Nem lehetséges, mert az egy zsidó hülyittés aminek sok „hülye” bedöl és hülyitti a többieket. Ehhez a Gandhi tanulmányt elolvasi. Ott nekem bebizonyitották, hogy nekünk embereknek a mi ismereteinkel nem tudunk atombombát gyujtani, ez hülyittés aminek mindenki bedöl. (èn is tanultam és hittem benne). Hiroshimában 400 repülövel napalm bombákat szortak le. Minden köépület állva maradt, megint pucolták ezeket, tetöt tettek rá és a mai napig használják. Ne döljetek be a hülyittésnek, még ha azt mérnökök is irják Ez hülyittés. Az atomerömü az müködik, de egy robbantás nem lehetséges, ezt nem tudja senki bizonyittani.

  1. Gandhi tanulmányrol tudnal egy linket adni?
   Be tudod-e bizonyitani, hogy atomrobbanàs nem lehetséges?
   Ugyanis ha azt àllitod, hogy az atomerömüvek müködhetnek, de a robbanàs nem, akkor oriàsi ellentmondàsba keveredtél sajàt magaddal. Olvasd el Dr. Ing. Sebestyénnek a Fukushimai atomerömü katasztrofarol irt alapos és terjedelmes iràsàt. Ezen az oldalon is megtalàlod, ha a keresöbe beirod „Dr. Ing. Sebestyén”. Az atomerömü atommàglyàja is làncreakcio csak sikeresen le van fékezve és kontroll alatt van tartva. A nukleàris robbanàs sokkal egyszerübb, mint a kontrollàlt làncreakcio! Sokkal, de sokkal egyszerübb!!!
   Minden butasàgnak nem szabad hitelt adni. Egyébként a Napalm az éget, de kicsi a lökéshullàm, amit okoz. Ezért nemcsak a köépületekmaradtak volna fenn, hanem a tégla és beton épületek is mind. Azonban a németorszàgi szönyegbombàzàsok, nem napalm bombàzàsok voltak, és mégis épületroncsok megmaradtak. Nem igy Hirosimàban és Nagaszakiban. Rengeteg fénykép van a vilàghàlon. Keress és talàlni fogsz!
   Butasàgokat, eget verö marhasàgokat ne irogass és föleg ne higgy bennük!

 2. 🙂
  Olyan jót nevettem volna!
  Haaaa ha nem ismerném milyen sötétek a románok!
  Ezek még tényleg képesek megtámadni az Oroszokat!
  Ez van akkor mikor egy sötét korlátolt csürhének nem lép soha senki a bütykére! Megengednek mindent nekik, soha senki nem vonja felelősségre őket a tetteikért, csak azért mert segít a világ egyik leg régibb országának az eltüntetésében, népének legyilkolásában.
  A korlátoltságukban most azt hiszik, hogy az Oroszok is Magyarok és nem fognak tenni semmit válaszul a kötözködésre!
  Hát most tanulni fogtak valamit szőröstalpú cion bérencek! Csak nehogy megint egy csomó Magyar életbe kerüljön, az aljasságotok jutalma!
  Csak abban bízok, hogy az új szövetségeseitek vezérkara is úgy fog járni mint a régi szövetséges Német vezérkar!
  Bízok bennetek románok!
  No meg abban, hogy egyszer már valaki vagy valakik megtanítanak benneteket a becsületre, az sem baj ha közben hírmondó sem marad belőletek!

  1. A rromànok az àrulàsaikrol hiresek, nem a bàtorsàgukrol. 1877-töl szabadultak, a török iga alol. Addig Olàhorszàg csakis török tartomànykénkt (pasalik) szerepelt. Ha sikerült is irto rövid idöre szabadok legyenek, azt is az erdélyi vajdàknak köszönhették, pl. Bàthory Zsigmondnak, aki kiüzte a törököket Olàhorszàgbol és Moldàviàbol is és egyesitette ezt a 2 orszàgot Erdéllyel, vagyis ezen keresztül Magyarorszàggal!
   Tehàt az vàrhato el a rromànoktol, hogy az amerikai szövetségeseiket is elàruljàk, amikor nekik az elönyösnek tünik majd! A stabil szövetséghez, tudjàk ezt az amerikaiak is, egy korrupciomentes orszàg kell. Az amerikaiak diktàltàk Rromànianak a letartoztatàsi hullàmot, amit a DNA (antikorrupcios ügyöszség) vitelezett ki. Hasonlot kezdeményezett USA Magyarorszàgon is, mikor az Adohivatal vezetönöjét, Vida Ildokot, és környezetét, le akartàk tartoztattatni.

 3. Engem leginkàbb a „Halott Kéz” csapàs vàgott orrba. Vagyis az az orosz felfogàs, hogyha az orosz népnek nincs helye a földgömbön, akkor màs népeknek sem! A Halott Kéz, vagyis a kompjuterek fogjàk az emberiség, és az élövilàg sorsàt eldönteni. Nagy valoszinüséggel a Yellowston-i Nemzeti Park alatt fekvö giga méretü vulkànra is fognak küldeni atomrakétàkat és màs hasonlo müködö vulkànokra, hogy azzal is fokozzàk a nukleàris tél beàlltàt, amit a nagy mennyiségü a légkörbe jutott hamumennyiség fog okozni. Amennyiben az összes vulkànt ily modon beinditjàk, akkor valoban semmi sem marad élve a Föld nevü bolygon! A tervekben szerepel a tektonikus lemezek egymàsra csuszàsànak hatàrain lévö bombàzàsok is, amivel hatalmas földrengések és cunamik okozhatoak! A Halott Kéz mindezt egyszerre fogja kivàltani!!!

 4. Románia olyan semmilyen ország semmilyen emberekkel.
  Szerintük Mátyás király román volt.
  H.B.

  1. A semmilyen orszag az utobbi években mint egy üstökös megjelent és azota egyik területet szerzi a màsik utàn. Rromania csak 1877 ota létezik, amiota nemzetközi seregek felszabaditottàk az örökös török függöségböl. Azelött volt Olàhorszàg, mint török pasalik és Moldova, szintén mint török pasalik (tartomàny). Aztàn ezek török porta engedélyével egy jelképes egyesülést csinàltak 1859-ben. Igy 1877-ben mint egyesült orszàg lettek felszabaditva. Hamarosan belekeveredtek az elsö és aztàn a 2. balkàni hàboruba, ahonnan ilyen-olyan àrulàsok segitségével megszerezték Dobrudzsàt és a Fekete Tenger partjàt. Az elsö vilàghàboru utàn megszerezték Erdélyt! Innen màr tudhatod a többit!!! Bukovina, Moldàvia, a mai keleti volt szovjet köztàrsasàg, és még Transnistriàt is!!! Aztàn Erdélyt is visszaszerezték a 2. vh utàn!!!
   Akàrmilyen hitvàny, kulturàlisan alulmaradott nép, de gyarapodnak, mi meg veszitünk folyamatosan!
   Ne felejtsd azt se, hogy az emberiség történetében egyedülàllo kulturàt kialakito nép az egyiptomi, le lett gyilkolva a primitiv, vad szemita hordàk àltal. Az egyiptomiak maradvànyai antropologiailag az egyiptomi koptok, akiket a mai napig is akkor gyilkolnak le amikor tudnak. S a hatalom becsukja szemeit. Keressetek kapcsolatot a budapesti kopt pappal, mert egyiptomi és eredetileg szivsebesz volt Kairoban. Keressétek a kopt templomot, mrt ott megtalàljàtok. Ettöl a paptol megtudhattok eredeti és nemzsidos történelem szemléletet az igazi egyiptomiak kàlvàriàjàrol, vagyis történelméröl!.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük