KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai Global Hawk típusú drón irányította az ukrán drónokat Szevasztopol ellen ma reggel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Mash telegram csatornája számolt be arról, hogy a ma reggeli Szevasztopol ellen indított ukrán dróntámadások ideje alatt egy amerikai irányítású, RQ-4B Global Hawk típusú, képdrón körözött a Fekete-tenger egyébként nemzetközi vizei felett.

Ahogy a csatorna arról értesít, az amerikai kémdrón 5 óra 44 perckor szállt fel egy olasz bázisról, és még ügyelt arra, hogy semleges légtérben repüljön a Fekete-tenger felett.

Ennek a típusú drónnak az a feladata, hogy feltérképezze azokat a területeket, ahonnan az orosz légvédelmi egységek biztosítják az ellenőrzésük alatt álló területeket, és az összegyűjtött információkat továbbítva az ellenség ezeket a védelmi központokat kiiktathassák.

Ezzel tehát egy konkrét eset volt, amikor is bizonyítékok vannak arra, hogy az USA közvetlenül beavatkozik a közvetlen összecsapásokban az ukrán és az oroz erők között.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai segélyek jórészt az USA-ba kerülnek vissza

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük