KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „Világ Hülyéje”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

nacimikulasMindig bosszantott az állandó „fasiszta nép” jelző, melyet egyes liberális körök hangoztatnak agysorvadásban szenvedő kakaduként. Mintha nem létezne az Izrael állam által adományozott „Világ Igaza” kitüntetéssel rendelkező immár 140 magyar. Annyira nem létezőnek veszik egyesek, hogy még azt sem sikerült megtudnom, kik is Ők.

Ebben a tárgyban egyetlen egy levélre, email-re nem adott választ egyetlen egy baloldalon sztárolt történész vagy zsidó szervezet. Talán ha pontosan nyilvántartanák, és hálás utódokként emlékeznének is rájuk, akkor lehet, hogy veszélybe kerülne a fasiszta népre való állandó hivatkozás alapja?

Unalmas téma? Igen.

És akkor jön valaki, aki a fasiszta népre hivatkozva, az állítólagos fasiszta kormány miatt visszautasító gesztust tett nyilvánosan. Lelke rajta, de….. Amikor felmenői megtették azt, amiért megérdemelték a kitüntetést, akkor nem mérlegelték, hogy milyen kormányuk van. Most sem a jelenlegi kormány jelzős szerkezete, állítólagos politikai hovatartozása adta az alapot, hanem ama régi cselekedet. De cirkuszt csinálni, az jó dolog egyeseknek.

Unalmas téma? Igen.

Nem a visszautasító kapta a kitüntetést, ő csak átvevő. Nem biztos, hogy erkölcsi joga volt erre. Ezzel semmivé tette magát a kitüntetésre okot adó cselekedetet is. Meg lehet ezt érteni?

Unalmas téma? Igen.

De a legszebb az egészben az öngól szindróma. Mivel a visszautasítás érthetetlen, logikátlan, cinikus és hazug, bizony nem erősített semmilyen szimpátiát a szereplők iránt. Ha Izrael államának nagykövete kiáll Magyarország belügyminisztere mellé kitüntetést átadni és neki ez nem derogál, akkor bizony nevetségessé válik egy ilyen „úttörői jócselekedet” Segíti ez a megértést az állítólagos fasiszta nép részéről? Nem hiszem. Hiszen a magyarok közül rántottak sárba egy „Igaz Ember”-t ezzel. Csak gratulálni tudok. Sikerült megint – ez csak egy kis csepp a sok közül – jónéhány bizonytalan embert gondolkodásra késztetni és ezzel elriasztani önmaguktól. Na ezért érdemesült jó emberünk a címben említett jelzőre. Ennyire futja.

Unalmas téma? Lehet. De azért csak így tovább! Ami az egyik oldalnak veszteség, az a másiknak nyereség. Remélem, jó pár ilyen öngól bejön még április 6.-ig.

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “A „Világ Hülyéje”

 1. Kifejezetten örülök ha fasisztáznak, rasszistáznak mert akkor biztos, hogy jó irányban haladunk! Pontosan azokra a bolsevik-náci patkányokra illik a jelző amit használnak akik ki akarják rekeszteni a normális gondolkodású embereket akik a mindennapi tapasztalataik alapján nevükön nevezik a dolgokat! Semmilyen előítéletről nincs szó, kizárólag a napi történések alapján vannak a tények rögzítve! A saját aljasságaikról így terelik el a figyelmet, hogy ne azzal foglalkozzon a közvélemény hanem mondva csinált gumicsontokat dobnak a való-világon művelődő élőlényeknek
  kató rudi

 2. Amikor szovjet gyarmat voltunk, akkor a „megbonthatatlan szovjet-magyar barátságot” kellett éltetni, akár fegyverek árnyékában, sőt, kötelezően kirendelt tömeggel. Az akkori politikusoknak is állandóan szaros volt a nyelve. Szégyen, de az a gyarmat ehhez a gyarmathoz képest sokkal élhetőbb volt.
  Nagy Péter

 3. Ismertem Szerénkét, akit az apácák bújtatták mindvégig úgy, hogy Margit néven, egyszerűen beöltöztették apácának a zárdájukban. Ráadásul a szükséges iratokat hozzá sehol sem jegyzett, keresztény ismerősétől kapta.

  Margitról, a „felszabadulás”, után egyetlen ember sem tudta, csak a Mazsihisz, hogy születési neve Szerén, mert hálából megtartotta a felvett nevét.

  Élete végéig kapta meghurcoltatása után a kárpótlásokat, jóvátételeket, meg a mi járt a holokauszt túlélőinek.

  Az apácarendet feloszlatták, az apácákat szétkergették, megalázták, meghurcolták, és mint klerikális reakciósokat életük végéig üldözték valamennyit.

  Nem is tudom, ezekben a történetekben melyik lehet a bűnös nemzet.

  No, és az „öregezésben”?

  A délvidéki „rendszerváltásban”, vagy a mai ukrán eseményekben melyik nemzet a bűnös? Mert ezekben is nemzetek harcolnak egymással valamelyik erőszakkal összetákolt országban.

  Dienes.E

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: