KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A vérünket is adjuk a székely autonómiáért!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A székelyek őseikhez hasonlóan készek vérüket adni jogaikért. Izsák Balázs nem tudott magyarázatot adni miért határolódott el a Jobbiktól.

[youtube=http://youtu.be/pIasQDsF1HI]

N1Tv

Kapcsolódó: 

Székely zászlóval kezében szólalt fel Morvai Krisztina az EP-ben
Az elnök beszédét háromszor is félbeszakította a tömeg – nyílt levél Ágoston András részére Délvidékre, Temerinbe
Így tálalta a román sajtó a marosvásárhelyi eseményeket
 

0 thoughts on “A vérünket is adjuk a székely autonómiáért!

 1. Tisztázzunk végre egy igen fontos és alapvető különbséget a jelenleg fennálló kétféle megszállás között!
  *Egyik formája a bevándorlás, népvándoroltatás. Bár, ennek is van két kategóriája. Az egyik az egykori gyarmatlakók JOGA a gyarmatosító országokkal szemben, a másik a teljesen vadidegen kultúrák egymáratelepülése.
  *Másik formája az országterületek össze-vissza csatolgatása idegen országokhoz.
  Nos, Putyinnak teljesen igaza van abban, hogy az idegenben szervezett és idegen országokból finanszírozott telepesek minden országra, nemzetre veszélyt jelentenek, ha nem képesek meghonosodni benne.
  A második esetben viszont egészen más a viszony a nemzetek (nemzetiségek) között. Ugyanis akinek országterületét a szomszédos országok területével erőszakosan növelték (Ukrajna, Törökország, a magyarlakta, elszakított területek stb.) azok valójában jelentős hozományt vittek valamennyi kényszerházasságba. Nos, nem mindegyik „házasság” lett sikeres valóban. Ilyenkor el lehet válni egymástól a kibékíthetetlen „házastársaknak”, ám tetszik, nem tetszik, a HOZOMÁNY teljes egészében VISSZAJÁR a házasságra kényszerített félnek!
  A csehek korrekt módon váltak el a szlovákoktól. Délen eszük ágában sem volt a területi vitát jogi keretek között rendezni. Ukrajnát a nyugat akarja magának fogságban tartani.
  Közel-keletre, vagy Afrikára már szót sem érdemes vesztegetni. Milliók halnak meg fegyverek által, vagy kiéheztetve.
  Ez a szép új és „demokratikus” világrend legnagyobb büszkesége.

 2. Az általam olvasottak szerint Izsák Balázs nem határolódott el senkitől, ám időben felhívta mindenki figyelmét, hogy a szívesen látott anyaországbeliek ne vigyenek semmiféle pártokra utalót. Nyilvánvaló, hogy oka volt e kijelentésre, amit tiszteletben kell tartani, mert ami igaznak tűnik Budapesten, nem biztos, hogy az Marosvásárhelyen, Pozsonyban vagy Szabadkán….
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: