KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A miskolci Fidesz szerint a lyukói telektulajdonosok levele primitív handabanda

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter - JOBBIK
Jakab Péter – JOBBIK

125 lyukói telektulajdonos hónapok óta hiába várja, hogy a Fidesz válaszoljon segélykérő levelükre, szemben a Jobbikkal.

A nemzeti ellenzék kedden sajtótájékoztatón tolmácsolta a lyukóiak panaszait a városvezetés felé, amire órákon belül meg is született Fidesz válasza: „primitív handabanda”. A Jobbik a leghatározottabban elutasítja a kormánypárt kijelentését: nem sértegetni kéne a telektulajdonosokat, hanem bocsánatot kérni tőlük, amiért az elégtelen közbiztonság miatt mára egy fabatkát sem ér a tulajdonuk.

Nem a lyukóiak levele a handabanda, hanem a Fidesz szóvivőjének, Soós Attilának a kijelentése, miszerint a városvezetés sokat tett Miskolc rendjéért, kiemelve a hatósági ellenőrzéseket. Valljuk be, közel négyezer ellenőrzés után mindössze egyetlen feljelentés nem túl sok, márpedig a Fidesz önkormányzati rendészete mindössze ennyit produkált 2013-ban.

Handabanda az is, hogy a Jobbik cigányozik. A törvénytisztelő cigány emberek nevében kikérjük, hogy a Fidesz a cigányság egészére következtet akkor, amikor a Jobbik törvényen kívüli mélyigénytelen emberekről beszél.

Végezetül handabanda az is, hogy a Fidesz képviselője párbeszédet sürget Lyukóvölgyről. Teszi ezt azok után, hogy pártja hónapok óta képtelen válaszolni a lyukóiak levelére, a Jobbiknak pedig bírósághoz kellett fordulnia, hogy közérdekű adatokat kapjon a városrészről.

A Lyukóról való közös gondolkodás csak akkor lehetséges, ha a pártok megegyeznek abban a minimumban, hogy a törvények – magyarán a társadalmi elvárások – mindenkire egyformán vonatkoznak. Épp ezt a közös gondolkodást zárta rövidre Kriza Ákos polgármester, amikor a legutóbbi közgyűlésen kijelentette: ezektől az emberektől nincs mit elvárni. Azok után, hogy Soós Attila szerint ez a felelős városvezetés, a Fidesztől sincs mit.

Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője

A Fidesz szerint, aki kritizálja a „pintéri rendet”, az cigányozik 

[youtube=http://youtu.be/AdA5Se0kioY]

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “A miskolci Fidesz szerint a lyukói telektulajdonosok levele primitív handabanda

 1. Ezek szerint a lyukói cigányok azt tehetnek, amit akarnak, mert a városvezetés nagy ívben fütyül a normális lakosság véleményére. Szomorú, hogy ez megtörténhet.
  Lenhardtné

  1. Minden egyes fideszeshez be kell költöztetni néhány lyukói cigány családot! Ennyit és nem többet kell tenni ahhoz, hogy saját bőrükön érezzék a többszörös rendőrgyilkos, tolvaj, maffia vezér sintér-pintér féle rendet! Talán akkor el fogják ismerni a valóságos állapotokat habár egyáltalán nem biztos!
   kató rudi

 2. Várható volt, hogy a Fidesz-KDNP eljutott egy olyan erkölcsi szintre, hogy egyre több választót néz levegőnek, és egyre több embert fog hülyének nézni.
  Amikor a parlamentben már a kormány tagjai ugyan úgy nem vették a fáradtságot, hogy egy kérdésre leálljanak a riporternek válaszolni, mint előttük az MSZP-SZDSZ emberei, már akkor láttam, hogy nincs különbség köztük.
  Az az rosszul mondom, van.
  Ez a politikai tömörülés sokkal ártalmasabb,mert megtévesztőbb azoknál, akik annyira gátlástalanok voltak, hogy már a látszatra sem adtak.
  Baumag

 3. A választóival és támogatóival nem fog leszámolni a Fidesz! Valamit valamiért! A cigók 100%-ban a Fideszre szavaztak, most lehet cserébe egy kicsit büntetlenül lopikálni! Bünti azoknak, akik nem rájuk szavaztak!
  Nagy Péter

 4. Holló holló szemét nem vájja ki!
  A cigány zsido szemét, a zsido cigány szemét nem vájja ki.
  Arról már nem is beszélve, hogy a nyakkendős bűnöző pont olyan bűnöző mint a putris, csak éppen többet lop!
  De a szolidaritás működik köztük is, és amíg a putris csinálja a balhét a nyakkendős talicskával tolja ki a pénzt az országból! ( a törpe diktátor után szabadon )
  No meg a lényegről se feledkezzünk meg, a vérük, genetikájuk, Magyar gyűlöletük is egy.
  Áld meg istenem őket érdemeik szerint!
  Hagymási Zsuzsanna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: