KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A MAREVOSZ csatlakozik Az MVSZ március 15-i megemlékezéséhez!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

KokárdaMárcius 15-én nagyon fontos, hogy ne csak az Európai Unió párti liberálisok legyenek sokan az utcán, hanem Orbán Viktor és „rendszere” valós ellenzékeként mi civilek is egységet, és erőt mutatva tudjunk sokan együtt lenni.

Ennek a jegyében a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége / MAREVOSZ/ nem szervez külön megemlékezést, hanem csatlakozik a Magyarok Világszövetsége /MVSZ/ 2015. március 15-én, 11 órától a Hősök terén tartandó megemlékezéséhez.

Az ünnepi megemlékezés eredeti meghívója:

Petőfiért! – Talpra Magyar! – Az MVSZ március 15-i ünnepi műsora

A Magyarok Világszövetsége 2015. március 15-én, 11 órától a Hősök terén ünnepi műsort tart, Talpra Magyar! címmel. A rendezvény főszónoka:

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke

MAREVOSZ Hírszolgálat

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “A MAREVOSZ csatlakozik Az MVSZ március 15-i megemlékezéséhez!

  1. az hogy Patrubányiékat is nem Sorosék pénzelik egynek se volt hangja a Gyurcsány klikk ellen de most teli gyomorral könnyű pofázni és a kormányt szídni

  2. Nem értem Patrubányi Miklóst, nem értem ,hogy miért akar ellen-ünnaplést. Valami nem stimmel a Magyarok Világszövetségénél? Nem értem. Talán nem kellene utcára menni ellen -tüntetni ,mert össze fog találkozni más ellentüntőkkel is. Kárpát Medencében ennyire mások lennének a magyarok,? ennyire acsarkodók, bizonyítók ,hogy ők az igazi magyarok? Isten óvja Magyarországot. lehet térdre ereszkedni Isten szine előtt. Vasárnap lévén. A pihenés napja.Nem kívánok Patrubányiéknak sikert. a széthúzás a diszharmónia nem visz előre ,sőt helyet ad. azLMP-nek a DK-nak, a MSZP-nek, Együtt-nek, s egyéb u.n. civileknek.És hol volt a Rendszerváltozásnál Patrubányi Miklós amikor a Kádár rendszert próbálta meneszteni a sok meghajlított gerincű de még talpon maradó magyar?A megfigyeltek, a megalázottak, a besúgottak, a megkinzottak kibirták, Isten segítsgével. Hol volt Patrubányi Miklós akkor?Hány éves volt akkor, Mondjuk1947-ben1950-ben 52-ben 56-ban 67-ben 86-ban?Mert ezek fontos dátumok.Szüleim és én is ott voltam átéltem.Nem lett belőlem Elnök. Haraszti Lászóné Bata Zsuzsa

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: