A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG (MJB) POSTALÁDÁJA (2009. július 10.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

KOPASZOK ELŐNYBEN

Az MSZP varjúhangú „csalogánya” (Lendvai Ildikó) megfenyegette azokat, akik öregnek titulálják és kitépi a haját annak, aki még egyszer ilyen megjegyzés tesz reá.

A kopaszok tehát megtehetik vagy megtehetnék Lendvai életkorára utaló minősítés hangoztatását, de a magam részéről nem értenék velük egyet, mint ahogyan azokat is elmarasztalom, akik eddig öregnek tartották Lendvait, mert illetlenség egy nőnek az életkorára utalni durva szavakkal.

Az udvariasság megköveteli, hogy finomítsuk Lendvai minősítését, például: (1) fiatalosan „öregecske” vagy „vénecske”, (2) Aczél György korabeli, (3) harmadik virágzását elhullajtó, (4) nem mai kotlóska, (5) az egri várat védő harcias nők képviselője, (6) Münchhausen báró női reinkarnációja, (7) bolond „likból”, bolond szelet fúvó, korosocskának tűnő hárpiácska, (8)kijelentéseinek öncenzorálására képtelen, meglett korú cenzorka.

BENCZE JÓZSEF ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY

A főkapitány úr és „keretlegényei” megint „túllőttek a célon”. Még egy hazánkra jellemző idegen rendőrállamban sem fordult elő, hogy a rendőrség szabja meg a demonstrálók öltözetét, lezárja a menekülők útját, gázsprét használjon földön fekvő emberek ellen, önhatalmúlag tiltsa a demonstrálás helyszínét, időpontját valamint meghatározza a demonstrálók jelvényeinek, feliratainak vagy zászlajainak milyenségét.

Bencze Úr! Jogállamban ilyen minősíthetetlen események bekövetkezte után egy főkapitány azonnal beadja a lemondását! Jogállamban! Tetszik érteni?

VÉGKIELÉGÍTÉSI CSÚCSOK

Miközben az ország gazdasági mutatói tovább romlanak, az infláció tovább növekszik, a munkanélküliek száma rekordot dönt, a különféle indokokkal útilaput kapott vagy kiosztás előtt állók végkielégítése alighanem megdöntötte a világcsúcsot.

Kárt okozó, munkájukat ellátni képtelen elvtársak csillagászati összeghez jutnak, ha eltávolítják őket beosztásukból, és azoknak a felelőssége ködbe vész, akik néhány hónapja vagy éve javasolták (indítványozták, kiügyeskedték) egykori kedvencük kinevezését.

Hagyó főpolgármester pl. azért akar felmondani a BKV vezérigazgatójának, mert megrendült a bizalma egykori patronáltjával szemben. A BKV-vel utazók ez alatt azt értik, hogy Hagyó talán nem bízik abban, hogy Kocsis úr megadja a kölcsönkért pénzt, vagy arra is képes, hogy elkótyavetyéljen egy Volvo buszt a szabadpiacon. Vagyis: nem a szakértelmét és a munkáját vitatja, hanem a bensője által súgott hangokra hallgat vagy egy javasasszony kávézaccból kiolvasott véleményére támaszkodik.

Ez az „ügyes” játék kb. 60-80 milliójába kerülne az adófizetőknek, akiknek a bizalma már régen megrendült a főpolgármester és helyettese iránt (is). Így játszadoznak az újsütetű „kiskirályok”, semmit sem tanultak a múltból, tíz és százmilliókkal dobálódznak, kihasználva a még hátralévő hónapjaikat.

PONTOSÍTÁS KIRÁLY ÜGYBEN

Király Béla elhunyta alkalmából a napokban írtam arról, hogy szolgálati ideje alatt háromszor dezertált, otthagyva, elárulva és becsapva bajtársait, amelyekért egy katonatisztet háborús körülmények között a világ bármely hadbírósága golyó általi halálra ítélt volna.

Pontosítani azért kell, mert Király Béla a vele Nagykovácsiból Ausztria felé menekülő nemzetőröket is cserbenhagyta, ezért egy ad hoc forradalmi bajtársi (had)bíróság halálra ítélte 1956. november első felében. Valójában Király erről az eseményről nem számolt be, de közvetett módon arra utalt elbeszéléseiben, hogy nemzetőreivel „laza menetben” (Sic!) vonultak Ausztria felé, több csoportban, az ő csoportja átért Ausztriába, de a többiekről nem tud semmit. Ezt nevezik CSERBENHAGYÁSNAK vagy DEZERTÁLÁSNAK!

Szeredás Jenő, az ’56-os Forradalmi Nemzeti Bizottmány elnökségi tagja 1991. január 31-én, nyilatkozta a MAI NAP hasábjain: „saját szememmel láttam, hogy Király Béla, kocsiján nemzeti színű zászlóval,- menekült ki az országból”, tehát a „laza menet” csak az elhagyott nemzetőreire lehetett érvényes.

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: