KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A kijevi események élőben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán fővárosban zajló események folyamatos, élő adásban.

[ustream id=16573315 live=1 hwaccel=1 version=3 width=480 height=302]

Nemzeti InternetFigyelő

17 thoughts on “A kijevi események élőben

 1. Ez egy ugyanolyan kívülről irányított „forradalom”, mint ami pl. Líbiában vagy Szíriában történt. Nekünk is be volt ígérve a tejjel-mézzel folyó kánaán (meg a bécsi cukrászda), aztán ami maradt az ígéretekből az a leszerelt gazdaság és a nyomor. A 6 méteres Lenin szobrok helyett most a milliárdos „holokauszt-emlékművek” épülnek. Szerencsétlen ukrán nép nem tudja, miért harcol! Csak végig kell nézni az EU néhány tagján és elrettentő a kép! Görögország, Portugália, Spanyolország, Ciprus, Magyarország, Horvátország. A periféria a „kétsebességű” EU-ban. Ezért harcol az ukrán nép? Szerencsétlenek. A kiontott ukrán vér által saját magukra teszik rá az igát. Amit a „demokrácia bajnokai” pénzelnek kívülről. Ezek tényleg nem riadnak vissza semmitől. Nincs az az aljasság, becstelenség, ami a szemükben problémát jelentene.
  Folyik a hatalmi térkép átrajzolása és a világ újrafelosztása. A hatalomra minden áron törekvő „világkormány” terjeszti és növelni próbálja minden eszközzel a sötétség birodalmát.
  Nagy Péter

  1. Hülye vagy.
   A lettek, litvánok, észtek is a „sötétség birodalma” lett a függetlenséggel, ugyebár. A kivált Dél-kaukázusi népek, vagy a közép-ázsiai térség szintén. Ukrajnát újra be akarják kebelezni a ruszkik, ez világos. Az is világos, hogy a az elmebeteg magyar jobboldal legszívesebben Oroszország egy tagköztársaságát csinálná Magyarországból, csak mert ott nem engedélyezik a buzifelvonulást, mint a „haldokló” nyugaton. Legelőször is azt javasolnám ennek a söpredéknek, hogy költözzön tanulmányútra valami vidéki orosz kisvárosba, hogy megtapasztalja élőben az orosz „csodát”, ahonnan minden magára valamit is adó nép kimenekült. Bár lehet, hogy ennek a cselédlelkű csürhének még tetszene is a muzsik lét, a volt KGB-s maffiózó cáratyuskával.
   Fetrenghetne a sárban, a saját szarában, közben a cáratyuska fényképét csókolgatná. Élveznétek, ugye? Onnan, Kujbisev-alsóból köpködhetnétek az EU-ra, ami úgy tönkretette pl. Görögországot, hogy még a válság után is kétszerese jövedelmünk, mint a miénk:

   ” A görög átlagkereset 1450 euró (420 500 Ft), a nyugdíj 1200 euró (348 000 Ft). Magyarországon, ahol „békemenetre” vonulnak a népek a Gonosz Sátáni Európa, valamint az Idegenszívű Ördögi Ellenség ellen, az átlagkereset bruttó 206 400 Ft (nettó 140 100 Ft), az átlagnyugdíj pedig 88 ezer Ft…”

   http://hirszerzo.hu/velemeny/2012/3/16/A_barbarok_majd_hoznak_torvenyeket_AY8BWX

   Szóval nem úgy tűnik, mintha az ukránokat irányítaná valami „sötét birodalom”, inkább a magyar jobboldalt a KGB -ha már összeesküvés- elméletekben gondolkodunk -. A valóság viszont valószínűleg az, hogy ezt a csürhét a saját ostobasága és félelmei irányítják. A magyar politikai maffia ellopta az összes EU-s támogatást, és a rajongóinak azt adta be, hogy az EU miatt élünk rosszul, nem azért mert ők mindent elloptak. A csürhe meg felnyalja ezt a hányást a földről, vígan zabálja, miközben Oroszországba vágyik. Hát jó étvágyat ehhez…

   Aranyapa

   1. Ahhoz,hogy a görög átlagkereset 1450 euró,a nyugdíj meg 1200 euró,ahhoz kellünk mi,lengyelek,magyarok stb ,meg az ukránok,mert amit itt rajtunk megkeresnek,abból van a jólét nyugatabbra,te hülye fasz!Ez a kolonizáció lényege,ha még nem hallottad volna.Bírtam,amikor egy fiatal irakit beszéltettek a Szaddám megölése után,azt mondta a barom,milyen jó lesz nekik,most már náluk is van pornó mozi,meg videó kölcsönző.Na az ukránok most a pornó moziért,meg a videotékáért tüntetnek.Megmondta a miniszterük az ukránoknak,hogy nekik nincs olyan árujuk,amiért a nyugat pénzt adna.Ukrajna szegény,de az IMF hitelt azt a nyugat kiszivattyúzná tőlük!
    Dolfi

   2. Aranyapa!
    Azt elfelejtetted említeni,hogy az oroszok kivonultak innen és megmaradt a nemzeti vagyon aztán jöttek a nyugati zsidók és kirabolták hazánkat azt is vitték amit még meg sem termeltünk – a hazai zsidó vezetés asszisztálása mellett. A buzik meg vonulgassanak vissza az anyjukba.
    Egyébként pedig mindenkivel lehet jó üzletet kötni,csak a nemzet és nem a söpredék kisebbség érdekében.
    H.B.

    „Nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen morzsát sem esznek, és a ruhájukból egyetlen szálat sem viselnek, amit ne úgy loptak volna tőlünk … Így élnek, feleségeikkel és gyerekeikkel, lopásból és rablásból, mint főtolvajok és rablók, zavartalan biztonságban” (Luther Márton)

   1. Sokan szóltak hozzá Nagy Péter véleményéhet – vele értek egyet.
    H.B.

 2. Ha már így keresetlenül elmondtad a véleményed rólam, lehet, hogy kettőnk közül te vagy a nagyobb hülye. A lettek, litvánok egy külön világ volt a Szovjetúnión belül is. Ők egy más, eléggé egyedi politikát folytatnak most is. Mondhatnám, nekik könnyű, az ő földjükre nem vetett senki szemet! Rendben, utálod az oroszokat, bevallom, én sem szeretem őket. Voltak gyárak, virágzó mezőgazdaság, munka, megélhetés, oktatás és orvosi ellátás – pisszenni sem lehetett, mert arra haraptak! Ma ugathat mindenki, ahogy a torkán kifér (ha nem az „ingerszavak világába téved”), senkit nem érdekel és szabadon lehet éhendögleni. Van egy szűk „elit”, amelyik dúsgazdag és kész. Mint a Dél-amerikai társadalom: 10-15% gadag, polgárság nincs és a többi szegény. Csak itt télen nem lehet a híd alatt lakni, újságppírral takarózni, mert itt kemény a tél. Ne mondd, hogy az rendben van, hogy eddig ~500 ezer ember ment el az országból megélhetést keresni! Ne mondd, hogy rendben van, hogy számtalan (Spanyol. Portugál, Görög) EU tagállamban a valódi munkanélküliség 20% körüli! Szerintem az orosz birodalom gazdasági téren(!) ennek ellenére nem tett velünk ennyi rosszat, mint a „baráti” EU. Megmaradtak sőt, fejlődtek az üzemeink, volt mezőgazdaságunk és a legrosszabb indulattal sem lehet azt mondani, hogy tökéletesen kiszolgáltatottságban, függőségben álltunk az oroszokkal. Politikailag igen. Ez az igazi függőség, ami most van! Gazdaságilag és politikailag. Leszerelt gazdaság, épp hogy létező mezőgazdaság, teljes függőség az EU-val szemben, hitelekből él az ország, teljesen el van adósítva és négymillió feletti a szegények száma – majd’ az ország fele! Az egy másik kérdés, hogy a gengszterváltástól keresve sem lehetett volna találni gyengébb, rátermetlenebb, korruptabb politikusokat; ennyire gyenge és nemzetellenes garnitúrák más országokban talán nem is voltak…
  Miből gondolod, hogy Ukrajna az EU ékkövének a szerepére kell és nem ugyanazt a szerepet szánják nekik, mint nekünk és a többi posztkommunista államnak? Piacnak kell, nem is másnak! Nekik sok természeti kincsük is van, ami felett meg kívánnák szerezni a fennhatóságot. Eladósítás, tönkretétel és privatizáció – ahol is mindenük külföldi kézbe kerül! Egy újabb gyarmat-jelölt.
  Csak nem gondolod komolyan, hogy nem egy külföldről pénzelt „forradalmat” látsz Ukrajnában? Nem megy Szíriában, próbáljuk Ukrajnában, próbáljuk egyszerre több helyen!
  Az EU pedig, ha tárgyilagosan nézzük egy mély erkölcsi-gazdasági válságban van. A gazdasági válság sokadik éve tart és még egyáltalán nincs vége… Kell egy új ország a piramisjátékba, amelyik javaiból a meglévők száját úgy-ahogy, be lehet fogni. Őket meg még évekig lehet etetni a szép jövővel… Amivel minket is etetnek évtizedek óta: na, még ez a „kis” megszorítás, aztán meglátjátok, holnapután, meg a gyerekeidnek hú de jó lesz….
  Nagy Péter

  1. „Voltak gyárak, virágzó mezőgazdaság, munka, megélhetés, oktatás és orvosi ellátás…” Tudjuk. Régen minden jobb vó’t.

   „Van egy szűk “elit”, amelyik dúsgazdag és kész. Mint a Dél-amerikai társadalom: 10-15% gadag, polgárság nincs és a többi szegény… Ne mondd, hogy az rendben van, hogy eddig ~500 ezer ember ment el az országból megélhetést keresni! Ne mondd, hogy rendben van…”

   És hová ment az az 500 ezer ember? A mesés putyini Oroszországba???? Ahová az összes retardált, debil jobbos ma vágyik? Amire példaként tekint? ” Nem. A „haldokló” nyugatra, ember! Mert ott nem szerér húgyért, cselédként tekintenek a munkásra, mint nálunk, vagy a ruszkiknál, hanem EMBERKÉNT.

   Van 10-15% gadag…” jaja! És erre az orosz példa a megoldás, ahol van 1-2 százalék gazdag, a többi 99 százalék szerencsétlen nyomorult.
   Komolyan szeretném megérteni ezt a kollektív elmebajt, ami a jobboldalon pestisként pusztít. Talán a saját tehetségtelenségük okozta stressz váltotta ki. Hülyék, mint a segg, semmihez nem értenek, de ezt félnek bevallani maguknak. Inkább keresnek valami külső ellenséget, akire mutogatni lehet. Régen a ruszkik voltak azok, most az ő seggüket nyaljátok, és a nyugat lett a hibás, akiknek még néhány éve nyaltátok a picsáját.
   Vicc ez az egész. De legalább bebizonyosodott, hogy a jobboldal is teljes egészében idióta cselédekből áll, mint a bal. Egy szoknyát keresnek, ami alá bújhatnak és onnan rázhatják az öklüket a „zellenségre”. Ehhez túl nagy ész nem kell, úgyhogy megvalósítható program.

   Aranyapa

   1. Kedves Aranyapa! A kollektív elmebajnak te is részese vagy barátom. A szoknya, amiről beszélsz, ami alá közösen bebújtak a szocik, a libsik, meg a „nemzeti párt” nem volt más, mint az EU. Csak erről a szoknyáról menet közben kiderült, hogy alatta igen büdös van.
    Az 500 ezer ember bizony a „haldokló nyugatra” ment dolgozni, de ha nem hallottál volna róla, ott sem igazán emberként bánnak velük és a helyiek pénzének töredékéért dolgoznak – ha be nem csapják őket. Miért mentek? Mert Magyarországon – ha van egyáltalán munka – akkor az EU átlag egynegyedéért kell dolgozniuk, ugyanabban az EU-ban és talán ugyanannál a multinál, mint aki kiment…
    A világ, kedves barátom, változik! Folyamatosan! Az a „mesés nyugat,” ami 30 évvel ezelőtt volt, már nem ugyanaz! Nem ugyanaz az EU sem. És bizony nem ugyanaz az Orosz birodalom sem. Tudod, láthattad, az első fecskék felrebbentek: már van egy-két disszidens(!) aki a mostani putyini Oroszországot választotta! Ők már tudnak valamit. Jó pár évvel ezelőtt még hülyének néztük volna ezeket az embereket! Neked nem szúr szemet, hogy a szabadságjogok micsoda csorbítása zajlik a „mesés nyugaton” napi rendszerességgel? Hová lett a becsület? Tudod: egyszer fenn, egyszer lent. Minden nagyhatalom sorsa előbb utóbb a bukás. Nem is olyan biztos, hogy – szavaiddal élve – debilnek kell ahhoz lenni, hogy az ember nyitott szemmel járjon a világban. Biztosan hallottál már arról, hogy a Hynes féle gazdasági-társadalmi modell megbukott „tudjuk, hogy a demokrácia nem jó, de senki nem tud jobbat helyette”. Hogy mi lesz helyette és még meddig, hónapokig vagy hosszú évekig „agonizál”, senki nem tudja. Lehet, hogy nem is debil, aki ezt észreveszi és egy „másik szoknya alá akar bújni”? Olyan alá, amelyik „most kezd kivakarózni” és „nem mosdatlan a menyasszony”? Nem hiszem, hogy azt állítottam volna, hogy az orosz példa a megoldás! Csupán azt állítom, hogy van egy más gazdasági-társadalmi modell, ami jelenleg – amikor a „miénk” padlót fogott és egy 6. éve tartó válság gyötri, aminek közel sincs vége – ragyogóan működik és fejlődik. (Lásd BRICH államok). Azt is állítom, hogy régi „gazdánk” nem szerelt le mindenünket és nem akarta a földet kihúzni alólunk – nem hozott minket ilyen súlyos gazdasági függőségi viszonyba, mint a „baráti” EU. Egyáltalán nem állítom, hogy jó gazdánk volt, de ennyire még az sem volt gátlástalanul és aljasul mohó! Szabadságjogokról nem beszélhettünk. (Megjegyzem, lassan ugyanott leszünk!)
    Szerinted hogyan lehet egy ilyen helyzetből kilábalni? Fejjel nem lehet a falnak menni, mert abból csak a jelenleginél lényegesen nagyobb baj származna. Lassan, tudatosan ipart, gazdaságot kell építeni – de nem multikból, mert azok, amikor valami nem tetszik nekik, hiába a nagy „stratégiai partnerség”, csomagolnak és visznek mindent, ahol ismét húgyért szarért dolgoztathatnak…
    És bizony, egy dologban tökéletesen igazad van: nem pártban kell gondolkodni, hanem Hazában!!!
    Nagy Péter

 3. Janukovics hiába mondja, hogy az ő idejében nem lesz szétszakítva Ukrajna…
  Anna

 4. Aranyapa, te aztán tudod rémisztgetni a népet. Én mondom neked Nyugatról, hogy még a svájciak is, akiknek sosem volt gyarmatuk, de a vérükben van a gyarmattartás. Arról ne is beszéljünk, hogy az EU legfontosabb pozícióiban mind zsidók ülnek. Ilyen körülmények között csodálkozol, hogy sokaknak nem kell az EU. Az EU az ukránokat csak a demokrácia mákonyával kecsegteti, ami kimerül a szabad pofázásban, és kapcsolnak hozzá szabad éhezést, meg szabad fázást. Oroszország kapcsolt a Pánszláv és Eurázsiai koncepcióhoz azonnali 15 milliárd Eurót, és olcsó gázszállítást. Az üres ígéretekből, a szélhámoskodásból elege lett az ukrán melósnak. A melósnak mindenhol a világon meleg, ennivaló, munkahely és innivaló kell. Nekik van igazuk!

  Az EU nem hajlandó a súlyos bajainkat érdemben kezelni:
  -nincs gazdasági koncepciójuk
  -nincs az etnikai feszültségek oldására sem
  -szemet hunynak mindennemű gaz, nacionalista-soviniszta gazdasági vagy etnikai-gazdasági állami megnyilvánulás előtt. A szabad személyi mozgás az EU-n belül, és a szabad munkavállalás csak porhintés. A kelet-európai országok szerencsétlen-földönfutóvá vált tömegei mehetnek nyugatra, hogy elvégezzék azt a munkát, amit a nyugati proli már nem hajlandó elvégezni. Kialakulóban van a kelet-európai ember új-rabszolgává tétele. S mindez a szemünk láttára folyik! Vedd már észre!

  Ezzel nem azt ajánlom, hogy „Magyarok legyetek oroszbarátok!”, hanem inkább a saját utat, a saját érdekek érvényesítését, ahogy azt teszik a területileg kétszer kisebb nép, a svájciak. Pedig rajtuk is irtó nagy a nyomás!

  Futurist

  1. „A kelet-európai országok szerencsétlen-földönfutóvá vált tömegei mehetnek nyugatra, hogy elvégezzék azt a munkát, amit a nyugati proli már nem hajlandó elvégezni. Kialakulóban van a kelet-európai ember új-rabszolgává tétele. S mindez a szemünk láttára folyik! Vedd már észre!”

   És te ebből azt a következtetést vonod le, hogy a „nyugat” rossz? Mert a nyugati „proli” már nem hajlandó elvégezni a szar munkát? Nem véletlenül Magyarországgal van a baj, hogy innen kénytelenek elmenni az emberek, mert még budipucolással is többet keresnek, mint itthon? Nem lehet, hogy akkor mi basztunk el valamit, nem a nyugat?
   Nem kell fetisizálni a nyugatot.
   De nehogy már egy putriscigány mondja meg a gazdának, hogy hogyan kell szántani! Mi osztjuk az észt, hogy mit csinál rosszul a nyugat, miközben az emberek szinte éheznek, egyik napról a másikra élnek.
   De jó, legyen, adósodjunk el az oroszok felé is, ahogy a mi „nemzeti” elmebetegjeink kívánják, és ha majd nem tudunk fizetni (mert előbb-utóbb úgyis ez lesz) majd bevonulnak a törlesztés fejében, szép lassan betelepítenek mellénk vagy tízmillió oroszt és azt mondják, hogy mindig is ők voltak itt előbb. Mi meg mehetünk marhavagonokban az uráli őshazába. Megcsinálták már ezt nem egy néppel. Akkor majd nem lesz többé gond, hogy hová nyaljunk, mert már nem lesz Magyarország.
   A jobboldali söpredék hazaárulást követ el, amiért nagy árat fog fizetni. És teljesen mindegy, hogy a hazaárulást mivel indokolja.

   Aranyapa

 5. Előbbi hozzászólásom elfelejtettem aláírni, habár nagy utazóként gyakran idegen gépekről írok és minduntalan ki kell töltenem a nevem, jelszavam, és honlapcímem. Ennek ellenére mégsem jelenik meg a nevem, automatikusan, a hozzászólásom alatt!
  Futurist

 6. Eltűnt a hozzászólásom!Hát mi baj volt vele,nem volt eléggé elkötelezett az ukrán forradalom mellett?Vagy az EU mellett?
  Dolfi

  1. „Ahhoz,hogy a görög átlagkereset 1450 euró,a nyugdíj meg 1200 euró,ahhoz kellünk mi,lengyelek,magyarok stb, meg az ukránok,mert amit itt rajtunk megkeresnek,abból van a jólét nyugatabbra,te hülye fasz!”

   Zseni vagy B+! Eszerint a görögök is kizsákmányolnak minket. Szegény jó magyarokat, lengyeleket, ukránokat(!). Nooormális, Margit? Te népnemzeti beltenyészet, te!
   🙂

   Rátok tényleg ez jellemző: http://www.youtube.com/watch?v=JwSDn_kALjQ

   „…Fölesz majd az EUnió,
   Ragályt hoz az globáció,
   Sírunk ássák liberálok,
   Buzisok és pufajkások…”

   Üdv minden népnemzeti rinyagépnek!
   Aranyapa.

 7. Igen tisztelt péteri Attila Árpád ! Sok Magyar ember ilyenekről álmodozik amelyet ön le írt, de sajnos amíg a megélhetési tolvaj kullancs, álmagyarok a nyakunkon élősködnek addig itt nem lesz béke mert a cionista sátáni faj nem szereti a békét. Rágódani a múlton, vissza felé mutogatni ? Hatvan éve a holokausztból élősködnek azokat zsarolva akik még nem is éltek akkor. A világot irányítóinak szemlélet váltás? Ők csak egy szemléletet ismernek a SZABADKŐMŰVESEK páholyában el döntött világ uralmi szemléletet , úgy ahogyan a TALMUDBAN, le van írva. Volt már ilyen bajszos zsidó aki világ uralomra törtetett és őt is a saját fajtársai pusztították el úgy mint anno, JÉZUST. Az a demokrácia amit a szabadkőműves páholyban meg álmodtak ő szerintük a jövő, nem tudom demokratikusan kikel egyeztették? Az ő geopolitikájuk az amikor mások belügyeiben beavatkoznak kormányokat döntenek meg hol TANKKAL HOL BANKKAL ez az ő demokratikus egyedi felfogásuk . Sőt mi több Bill Klyntonné demokratikusan meg is mondja név szerint, hogy LIBATOV MATYI legyen a miniszter elégé sajátos demokrácia, de az övék. Ez a Soros és Rócsildok demokráciája amit úgy hívnak ,hogy szabadkőműves MOCSOKRÁCIA . Tragédia , holokauszt??? akik sokat szenvedtek a saját hazájukban azok a MAGYAROK!!!! Más külföldi tolvajok törtek hazánkra ok nélkül és 150, évig a másik 60, évig élősködtek a nyakunkon, lehetne tovább is sorolni az élősködőket. Azok akik a saját hazájukat elhagyták a jobb megélhetés reményében, sőt kihasználva élősködnek a befogadó nép nyakán mái napig és pofátlanul ők akarják meg mondani, hogy nekünk mi a jobb..Világszerte élnek magyarok, de azok elfogadják a befogadó ország együtt élési szabályait de még az ott született gyerekei is. Hírneves jósok meg jósolták amíg a cionista sátáni kripto kullancsokat ki nem űzzük hazánkból addig nem lesz béke se egyetértés sem.Ha nem tesszük meg mi, akkor majd meg teszi a történelem igazság órája, de az már nem a holokauszt nevet fogja bitorolni.

  Adorján I.

  1. Igazsága vagyon Adorjánnak.
   H.B.

   „Jeruzsálem (régi nevén Hierosolyma-Szent Sólyom Városa, amelyik szkíta alapítású volt) egészen a második világháborúig a Magyar Szent Korona része volt, a Magyar Királysághoz tartozott. Nyugodtan utánanézhettek pl. Ferenc József címei között. Így aztán érthető, hogy miért nem akarták a cionisták az asszimilálódott magyar zsidókat Izraelbe beengedni.”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: