KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik elnöke a Hír Tv-ben beszélt álruhás országjárásáról és a fóti kampánycsend sértésről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kaSYiHHZvR0&feature=share]

Nemzeti InternetFigyelő

9 thoughts on “A Jobbik elnöke a Hír Tv-ben beszélt álruhás országjárásáról és a fóti kampánycsend sértésről

 1. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  FISPÁN GÉZA

  álruhás Szaljosán…mint Mátyás király.

 2. Sajnos a Vona-féle politika 2010-re kihozta magából a lehetőségei maximumát. Ebben Jobbikban nincs több a 2010-es eredménynél. A cigányozás, fotel-antiszemitizmus, turáni- és keleti-nyitásos baromságok kevésnek bizonyultak a továbblépéshez. Ezek a „Mátyás királyos”, csendőrös, Horthy-nosztalgiázó kampányolások nem tudják elfedni a valódi ideológia hiányát. Nincs spiritusz sem Vonában, sem a pártjában. Lehet, hogy Vona egy rendes gyerek, de ez így kevés. Nagyon kevés. Mintha beletörődtek volna, hogy a Fidesz csatlósa szerep van nekik szánva, és már nem is akarnak többet. Ha folytatják amit idáig, és elmennek ebbe a Vona által felvázolt „szalonképes radikális” irányba, akkor végük. Végük, mint Torgyánnak és Csurkának. Ha ezt nem látják, akkor hülyébbek mint gondoltam.

  üdv. Aranyapa

  1. Többet kellene gondolkodni. Ha nagyon radikáliskodnak – feloszlatják, becsukják őket. Tehát végük. Ha fegyveres felkelést próbálnak szervezni – még hamarabb becsukják őket. Tehát végük. Ha nagyon népszerűek és radikálisok lennének – tök véletlenül a Hortobágy közepén elgázolná őket egy vonat. Egyszerre, mindnyájukat. Tehát végük. Egy esély van. (ez nagyon kicsi, mondhatni 0) Nagyon demokratikusan, nagyon többséget szerezve kormányt alakítani és hivatalos kormányként nekiállni felszámolni károkat, visszavenni a lopott vagyont stb … stb. De a fegyverek még akkor is előkerülnének, mert az összes tolvaj igyekezne megvédeni a lopott holmit, külföldi támogatásért visítozva.
   eSzeL

 3. Ha Vona nem tesz rendet a pártjában, ha nem lesznek nyilvános felelősségre vonások akár be is fejezheti a politikai pályafutását.
  Vajon mi az oka annak,hogy a szegedi féle bűnbanda még nem a bíróságon, várja az ítéletét?
  Vajon mit kell takargatni ennyire, hogy inkább vállalja az egy kalap alá tartozást ezekkel a parazitákkal csak ki ne boruljon a bili?
  Különben ezen kívül majd ugyan az a véleményem mint Aranyapának.
  Itt valami nem kerek, de nem ám.

  sakter

 4. Én azt hallottam,hogy Szegedi alkalmazta a Jobbik vezérkarát felváltva tanácsadóként 1-1 évig 100 E Ft fizetést adott nekik.Novák,és neje.És ők nem tudták,hogy az az ember zsidó.Hát csak rá kell nézni,meg a folytonosan előre tolakodása is fajtajelleg.Én nem bíznám az országot ilyen alakokra,mert mihez ért VOna a történész diplomájával?A kamarilla politizáláshoz,mint az a szerencsétlen Antall.pont olyan.A kormányzása ia olyan csődtömeg lenne.Történész kormány már volt,szart sem ért.
  Dolfi

 5. Nem álruhában kell járni az országot hanem a Jobbikból kitakarítani a bolsevik zsidó söpredéket!

  kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: