KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csak úgy, mellékesen megjegyzem

No, kedves drágáim! Drága mákvirágaim! Régen írtam, de most megteszem.

Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy ha ti 2010-ben buktatok, és azt gondoljátok, hogy akkor bukjon az egész ország veletek együtt, bizony nagyot tévedtek! Már 2004-ben megmondtam, hogy Gyurcsány szét fogja trancsírozni nem csak az MSZP-t, de az országot is. Nem hitték el azok, akiknek mondtam.

Úgy lett? Úgy lett!

Most pedig csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy Gyurcsány csak eszköz volt, mint ahogyan most is az, de a körülötte bimbóként tündöklő mákvirágok még ezt nem veszik észre.

Megjegyzem mellékesen azt is, hogy hiányolom Magyarországnak, mint köztársaságnak, az  Alaptörvényéből a „hazaáruló” fogalmának ismertetését. Remélem, hogy legalább az új Btk.-ban szerepelni fog!

Nem mellékesen megjegyzem azt is, hogy a morálról az ne beszéljen ország-világ előtt, akinek olyan súlyos morális vétkei vannak Magyarország népével szemben, mint a hazaárulóknak.

Csak úgy mellékesen azt is megjegyzem: nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudnám, ki volt és most is ki a környezetemben a besúgó. Elhihetik, hogy az emberek többsége tudta és tudja. Ezért aztán engem nem izgat annyira ez a dolog, mint egyes országgyűlési képviselőket.

Annál jobban izgat viszont az, hogy az EU bukik vagy sem? Ha bukik, az nem jelenti azt, hogy Magyarországnak is buknia kell az EU-val együtt.

Na! Ezen gondolkodjatok el mákvirágaim és ne hülyeségeken járjon az eszetek!

Azt is meg kell jegyeznem, hogy a Kádár-érában aki vihette valamire, annak KISZ-tagnak vagy párttagnak kellett lennie. Ez, köztudomású volt akkor is és most is. Sajnálom azokat, akik ezt a tényt még nem ismerték fel. Ezért aztán mutogathatnak nekem a sajtóban ilyen-olyan dokumentumokat erről-arról a személyről, nem fogok meglepődni, de felháborodni sem.

Ez is érdekelheti:  BOMBSHELL: A DoD-HAARP szerepe a 2024-es amerikai elnökválasztásban

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az tud felháborítani, ha azt látom, hogy hazánkban a mákvirágaink virulnak, jól élnek, de a nép egyre rosszabbul él, nyomorog.

Tudjátok drága mákvirágaim, a ti virágaitok hamarosan elhervadnak és azután csak a száraz mákgubóitokat zörgethetitek a parlamenten kívül.

No, drága, csúszó-mászó, ide-oda röpdöső bogaraim! Drága mákvirágaim! Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy nem ártana nagyon gyorsan megtanulnotok pártoktól függetlenül gondolkodni, és tisztelni, becsülni a Szent Korona országát, az egész Magyarország népét, mint önmagatokat; de fontos, hogy sürgősen megtanuljátok szeretni, megbecsülni magyarként a magyar szülőhazátokat, a külföldre szakadt magyarokkal együtt. Akinek ez nem megy, az, nagyon gyorsan mondjon le, mert annak sem a Magyar Országgyűlésben, sem az Európai Parlamentben nincs helye semmilyen státuszban!

Szőnyi Bartalos MáriaKomárom-Szőny, 2012. április 21.Nemzeti InternetFigyelő

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

13 thoughts on “Csak úgy, mellékesen megjegyzem

  1. Kb. két hónapja írtam a hazaárulókról. Azóta nem, hogy csökkent volna a számuk, hanem nőt. Az MSZP nem változik, és Mesterházi is csatlakozott az EU-s hazaárulókhoz.
    Sajnos nem látjuk a végét annak meddig mernek elmenni, de úgy érzem, hogy a gátlástalanság az úr náluk!
    A régi SZDSZ hátterét és az LMP támogatását látom a háttérben!
    Nem a parlamenti többség a baj, hanem az, hogy ez az ország (egyedüliként egész Európában) szembe mer menni a globalizációs elvekkel, ahol célnak tűzték ki, hogy a lakosság semleges legyen, mindenben az uralkodó réteget szolgálják ki.
    Már Lenin is a lakosság szegénységét vette célpontjául és kizsákmányolt mindenkit a hazugságaival. Most is ez történik, úgy, hogy hazánkat eladják mások gyarapodása végett.
    Visszaállítanám a halálbüntetést, ha bebizonyosodik, hogy az illető hazaáruló!
    Lenne munkája az új hóhérnak!

  2. Kedves Mária Asszony!
    Nem lehet,és nem is akarok Önnel vitázni,hiszen egyetértünk,már ami 1./a mákvirágokat, 2./a Szent Korona országát -ebből adódóan a Szent Korona Tulajdonát!!!,és 3./ a pártoktól független,nemzetben való gondolkodást illeti, DE megjegyezném,hogy a jelenlegi btk-ban IS pontosan RÖGZITVE van,hogy ki követ el HAZAÁRULÁST,csak mint már annyiszor most is ISMÉTLEM!!! : CSAK AKARAT kérdése,hogy ALKALMAZZÁK,de ahhoz “ember kell” olyan,akinek egyenes a gerince és nincs “takargatnivalója”.Sajnálom,hogy annak idején nem jogásznak képeztem magam,mert a gerincem egyenes mint a szálfa,a szivem,az agyam MAGYAR,ezért úgy is gondolkodom,de a jogi ismereteim nem kimeritőek ahhoz,hogy a HAZA elárúlóival,kiárúsitóival szemben jogi lépésekre “vetemedjek”. Nem utolsó sorban-és ez a legmeghatárózhatóbb : szkeptikus vagyok az “I”-gazság-szolgáltatással szemben is. MAGYARORSZÁGON ugyanis NINCS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS,csak JOGSZOLGÁLTATÁS-ami nem ugyanaz!!!
    Köszönöm,hogy megosztotta velünk gondolatai, és nagyon jó egész-séget kivánok Önnek,és midannyiunknak,akik még tudunk tisztán látni ebben a hazug,és aljas világban,ahová a JóIsten világrasegitett minket.

      1. Kedves “renka..” !
        Amióta tudom,hogy “létezik” a TEMPÓ-azóta kisérem figyelemmel mindazt a feljelentés- sorozatot amit jogi úton TESZ!!! Borbély Úr és Minda Úr,és ismerem az “Apostoli Magyar Királyság” “történetét” is.Mindebből nagyon is körvanalazódik mindaz amit irtam,vagyis Magyarországon NINCS igazságszolgáltatás.Ugyanis aki (mint a fenntemlitett két úr) jogi útra tereli mindazt ami tudomására jutott-ÉS BIZONYITANI IS TUDJA!!!!,a “hatalom”-vagyis a POLIP!! erősen összezár,és még odáig is elmerészkedtek,hogy elmeorvosi vizsgálatra kényszeritették mindkét urat!!!!!I Ez a “magyar” biróság!
        IGEN! “Szólj igazat,betörik a fejed”,de minimum beszámithatalannak minősitenek.
        Más: Mint irtam a Btk rendelkezik a HAZAÁRULÁS pontos leirásával,csak ALKALMAZNI kellene mindazok ellen,akik az elmúlt évtizedek!!!! során ezt elkövették Magyarország ellen!!!
        Btk.144§(1.) Az a magyar állampolgár,aki abból a célból,hogy a Magyar Köztársaság FÜGGETLENSÉGÉT,TERÜLETI ÉPSÉGÉT,vagy alkotmányos rendjét sértse,külföldi kormánnyal,vagy külföldi szervezettel KAPCSOLATOT vesz fel,vagy TART FENN,BŰNTETTET KÖVET EL,és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel BÜNTETENDŐ.
        (2) A bűntetés 10 évtől tizenöt évig terjedő,vagy életfogytig tartó szabadságvesztés,ha a HAZAÁRULÁST
        (a) SÚLYOS HÁTRÁNYT OKOZVA
        (b) ÁLLAMI SZOLGÁLAT,vagy HIVATALOS MEGBIZATÁS FELHASZNÁLÁSÁVAL
        (c) háboró idején
        (d) Külföldi fegyveres erők behivásával vagy igénybevételével követik el.
        (3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el,bűntett miatt 1 évtól 5 évig,háború idején 2 évtől 8 évig terjedő szabadsávesztéssel bűntetendő.
        A BŰNCSELEKMÉNY JOGI TÁRGYA MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYOS RENDJE,FÜGGETLENSÉGE,TERÜLETI ÉPSÉGE.
        Alkotmányos rend fogalmán értjük az alkotmányt,az alkotmányban foglalt elveket,és intézményeket,valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.
        Minősitő körülmények
        -SÚLYOS HÁTRÁNYT OKOZVA-ITT A NEMZETNEK OKOZOTT SÚLYOS HÁTRÁNYT KELL ÉRTENI.
        -ÁLLAMI SZOLGÁLAT VAGY HIVATALOS MEGBIZATÁS FELHASZNÁLÁSÁVAL-ez lehet SAJÁT VAGY MÁS SZEMÉLY SZOLGÁLATÁNAK A FELHASZNÁLÁSÁVAL
        – Háború idején-rendkivüli állapot,valamint az alkotmányos rend megdöntésére,vagy a HATALOM KIZÁRÓLAGOS megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények,továbbá AZ ÉLET ÉS VAGYONBIZTONSÁG TÖMEGES MÉRETEKBEN VESZÉLYEZTETŐ,fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények miatt elrendelt szükségállapot.
        -Külföldi fegyveres erő-külföldi kormány kormány testülete,zsoldosok stb,,,,,,
        Tessék mondani,miért nem lehet ezt ALKALMAZNI mindazokra,akik :
        1./az elmúlt évtizedekben MINDEZT ELKÖVETTÉK?
        2./ akik ALÁIRTÁK-olvasatlanul!!! a LISSZABONI SZERZŐDÉST?
        3./ kiket és “képviselnek” a magyar?Parlament “megválasztott” képviselői
        4./ MIKOR TUDJUK MEG HOGY KIK AZOK A KÉPVISELŐK,AKIK KETTŐS!!!ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL RENDELKEZNEK,ÉS AZOK KIKET KÉPVISELNEK,mert hogy nem minket MAGYAROKAT,az biztos.
        Lehet “csemegézni”,mert VAN MIBŐL!!!
        LL

  3. Kedves cikk Írója Mária. Egy külhoni magyar vagyok. Sokat járok át Magyarországra. Nyáron pedig a gyönyörű fürdökbe. Nagyon egyet értek a cikkével,de lehet két féleképpen értelmezni. A Másik dolog egy hatvan év nyomorát nem lehet pár év alatt jó irányba terelni. El kellmulni tiz-tizenöt évnek mire jó keréknyomba zökken az egész társadalom.Már annó nekem nem volt GYurcsány szinpatukus.Mesterházi A. Pedig csak egy papagáj. Amostani MIniszter elnöknek még a nyomába sem léphetnek. ENYI az én saját véleményém és többünké is. Én egy civil szervezet vezetője vagyok külömben.Egy picit elvárjuk az anya ország támogatását. ÜDV.

    1. Kedves Cecília a mostani miniszterelnök tökéletesen hajaz, egybevág az összes elődjével, ugyanolyan féreg mint az elődjei!

  4. Tisztelt Olvasotarsaim, tegnap éjjel (ápr.22.) véletlenül ráakadtam a Deutschland Funk adó éjszakai “Lange Nacht” c. műsorára, műsorvezető: ALfred Eichhorn beszélgető partnere, német nyelven Konrád György volt, akivel a Németországban megjelent könyve “das Pendel” kapcsán folytattak kimerítő, mintegy 2 órás beszélgetést.
    Én csak az első órát hallgattam meg, mert utána az undortól és idegességtől nem bírtam tovább. A műsor lényege igazándiból nem a könyv, hanem az aggodalom a magyar demokrácia hanyatlása, a növekvő antiszemitizmus, a média kormány általi felügyelete, Orbánhoz közel álló lapok bizony- mondja a riport alany- meglehetősen antiszemiták és, mert ezt ö elnézi nekik.
    Továbbá, ha nem tudnák Önök, akkor most megtudhatják, hogy a január 2-iki új Alkotmány ünneplése alatt az Andrássy úton több száz-ezres tömeg tüntetett az Orbán kormány ELLEN!
    Sajnos, ezeket az ocsmány rágalmakat a német polgár készpénznek veszi, és egyre jobban lenézik a magyarokat.
    Téma volt még a Szent Korona, nagyjából fordítva, hogy használná az Orbán, csak éppen fej is kellene hozzá.
    Még egy idézet: Orbán próbálkozik kiugrani az EU-ból, de hát ezzel már mások is, pl., a “Zwei Kartoffel” (két krumpli Lengyelországból is megpróbálkozott, de aztán feladták…. ) Hát a két Kaczinskyből az egyik már sajnos nincs köztünk, de hogy őt krumplinak nevezze “honfitarsunk”….
    Mi az Önök véleménye erről a riportról?
    Kriszta

  5. Csak úgy, ennek kapcsán eszembe jutott.Lengyelek megmaradtak hitükben és az megsegítette őket.A magyarság nagyrésze elhagyta hitét.A Teremtő is ennek megfelelően elhagyta a magyarságot.Pl ezért vonulgathatnak provokatívan a “mások”.Ezért lehetett szemünk láttára,egyelőre bünetlenül,szétlopni az országot. Ezért virágoznak,mit virágoznak,tobbzódnak a mákvirágokés egyéb gazemberek.tetszettünk volna forradalmat csinálni?Aha. A külföldi baráti hadseregek alig várták,hogy internacionalista segítséget nyujthassanak a szegín üldözött kisebségnek.Aki állandóan rettegnek.
    !!!! Így igaz! (H)

  6. Bizony-bizony komoly morális ptoblémák vannak hazánkban.Nyolcévig a komcsi-zsidó kormány idején erény volt a kurvaság,buziság,gátlástalanság,hazaárulás.A mostani kormányt – bár ez is zsidó kormány – nem is lehet egy napon említeni velük,csak az kétséges,hogy kinek az érdekében tevékenykednek.Bízzunk a jövőben,de azért tartsuk szárazon a puskaport.

    1. Kedves Bertalan!
      Neked is csak azt tudom mondani mit Cecília társunknak!:
      p”Kedves Cecília a mostani miniszterelnök tökéletesen hajaz, egybevág az összes elődjével, ugyanolyan féreg mint az elődjei!”

      1. Kedves Rudi!
        Alapelvem,hogy HAZÁNKNAK BECSÜLETES MAGYAR VEZETŐKRE VAN SZŰKSÉGE – ez a kormány sem magyar..Amíg ez így van addig csak vegetálni fog az ország,de továbbra is fenntartom,hogy Orbánékat nem lehet egy napon említeni a gyurcsány-félékkel – a rossz lehetőségek közül a Fidesz a kisebbik rossz.
        „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraitéli saját magát!”

  7. Rettegés közben új-haza foglalás.
    Csak ez már foglalt. De – Palesztínát látva – ez a rettegőknek a legcsekélyebb gondot sem okozza. A taktika sátánian zseniális: látszólag védekező állást foglalnak el, de az igazság pontosan az ellenkezője: folyamatosan a legalattomosabb, legaljasabb támadásban vannak.

    1. Nagy Péter! Rátapintottál a lényegre – a zsidónál sunyibb,aljasabb népség nincs a világon.Harcolni kell ellenük,mert az életünk a tét.
      Ezerszer hangoztatott kijelentés: „Csak az erkölcs tesz emberré!”
      Ennek hiányában és következtében a Föld halálra van ítélve…
      És miért? Mert egy olyan, nem emberi, csak arra hasonló faj akarja átvenni az irányítást ezen a bolygón, amely sem felelősséggel, sem képességgel nem rendelkezik ennek életben tartására, mi több, még harmóniában való együttélésre sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük