KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hackerek réme a japán kíberfegyver

Hackerek réme a japán kiberfegyver

Titokban kíberfegyvert fejleszett Japán. A fegyver visszaköveti a kapott vírusokat és a közvetítőtől a gazdagépig minden computert tönkretesz.

Az utóbbi években számtalan hackertámadás érte a legnagyobb japán cégeket, katonai és űrkutatási létesítményeket. A Fujitsu vezetésével védekezésül a legnagyobb titokban kifejlesztettek egy módszert, amely észleli a malvare behatolást, ártalmatlanná teszi azt, majd információt nyer ki belőle. A malvare által hátrahagyott nyomokat visszaköveti egészen a forrásig, s eközben minden közvetítő gépet (végül a gazdagépet is) letilt és lebénít.

A kezdeményezőt felfedő és a malvare terjedését meggátoló japán fegyver bizonnyal a kíberbűnözők réme lesz.


H-guchi
Inter Japán Magazin

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Sértett, primitív, haszonleső és gazember politikusoktól hemzseg az EP bal térfele – és ez némileg azért meglepő

Mementó 2006 emlékmű

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Hackerek réme a japán kíberfegyver

  1. Ez egy akkora sületlenség, mint mikor a francia akadémikus urak kijelentették, hogy az élő szervezet nem visel el 40 km/ó-nál nagyobb sebességet.
    Nyilván nem láttak még madarat.
    Aki ezt a blöfföt írta, az meg internet kávézót nem látott.
    Ahova bemegy a koma, viszi a pendrive-on a vírust vagy a worm-ot, befizeti a 150 forintot fél órára és küldi szét a genyát a világnak.
    A cikkíró szerint meg a japánok olyan hülyék, hogy a hozzájuk vezető útvonalat visszafele követve, minden ártatlannak a gépét tönkreteszik. csak a lavina elindítójának nem lesz semmi baja tőle.
    Aki ilyen álhírt költ, gondolkodni nem szokott? Picit sem?
    Kedves Uram! Ön pedig nem szokott elolvasni egy írást normálisan, picit sem? Ott van a végén, hogy a gazdagépig mindent kiiktat! Olvassa el! (H)

  2. Nem szoktam sűrűn hozzászólni, ez a harmadik (lett volna). Úgy látszik, kellemetlen a téma, ezért kaptam egy mailt, hogy regisztráljak. Ugyan miért? Regisztrálva vagyok.
    Illetve már csak voltam, mert ha befejezem ezt a pár sort, leiratkozok. Ez is olyan cenzúrázott oldal, ahol a cenzor kénye-kedve dönti el, mi jelenhet meg és mi nem.
    Kedves hozzászóló! Ön egy indulatos, önmagával is békétlen ember lehet, ugyanis azt az üzenetet az üzemeltető rendszer (WordPress) küldte önnek. Ha figyelmesebb, láthatja, hogy semmiféle regisztráció nem köteles. Ami pedig a cenzúrát illeti, csak olyan mértékben élünk vele, amennyiben ember ellenes (gyilkos), sértő, megbotránkoztató, személyeskedő szavakat, írást jelentetne meg valaki! Ez pedig, úgy hisszük, helyénvaló, mert a lapunk nem az “anyázás és otrombaság” kiélésére, hanem a szabad vélemények kimondhatóságára jött létre!
    Üdvözlettel: Híradmin – NIF szerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük