KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

BOMBSHELL: A DoD-HAARP szerepe a 2024-es amerikai elnökválasztásban

A választások előtt nem telik el olyan nap, hogy a „hatalom” ne készülne valami aljas dologra a zárt ajtók mögött. A baloldal súlyosan elveszíti ezt a választást, hacsak nem csalnak, különösen a 7 billegő államban. A legújabb az időjárás-módosító berendezések és a geomérnökség, ami az ember által létrehozott légnyomásrendszerek másik elnevezése. Pár évvel ezelőtt még „összeesküvés-elméletnek” bélyegezték volna mindezt, csakhogy most „az ember” (az amerikai kormány) ismerte el, hogy rendelkezik ezzel a hatalommal a… globális felmelegedés elleni harc érdekében – számol be a NewsTarget.

Az USA kormánya megerősítette, hogy időjárási fegyverként repülőgépeket vetettek be a Helene hurrikánban, amely a föld felett varázslatos módon olyan erőre tett szert, mint korábban egyetlen hurrikán sem. Az amerikai törvényhozókat részletesen tájékoztatták a Védelmi Minisztériumhoz kapcsolódó időjárás-módosító technológiáról, miután a Helene lecsapott Georgiára és Észak-Karolinára, két államra a hét közül, amelyet a baloldalnak meg kell nyernie ahhoz, hogy győzni tudjon az USA történelmének legnagyobb választási küzdelmében.

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az időjárás-módosító fegyvereket választási beavatkozásra használják. Mivel most éppen nem nincs „pánikjárvány”, ahol több tízmillió (hamisított) levélszavazatot használnak fel, a demokratáknak egy másik okot kell találniuk arra, hogy „megnyerjék” a választást november 5-e UTÁN, amikor az összes republikánus tömegesen megy el szavazni, hogy megmentsék Amerikát a baloldal teljes és végleges kommunista hatalomátvételétől.

A Helene Mod-vihar hétszer változtatott irányt Észak-Karolinában, lerombolva olyan megyéket, amelyek 2020-ban határozottan Trumpra szavaztak, és olyan lítiumban gazdag földeket, amelyeket a baloldal kétségbeesetten meg akar szerezni az elektromos autók gyártásához a Zöld Új Átverés részeként.

Ne feledjük, ezek a viharok nem erősödnek a szárazföld felett, hanem gyengülnek.

Más szóval, az időjárási fegyvertechnológiát arra használják, hogy két legyet üssenek egy csapásra, és ne lepődjünk meg, ha hasonló, gépi úton létrehozott katasztrófákat látunk majd más ingadozó államokban is november 5-e előtt és után.

Ez is érdekelheti:  A Német-Magyar Társaság elnökének levele az Orbán Viktor miniszterelnököt, az EP ülésén ért támadással kapcsolatban

Tudtuk, hogy a klímavészmadarak és a globális felmelegedés szektája egy hatalmas átverés, de senki sem gondolta, hogy az időjárás segíthet a baloldalnak, hogy egy újabb választási csalással kerüljön hatalomra. Azonban most mindannyian szemtanúi lehetünk a rendszerszintű leszámolásnak és az USA legfontosabb választási államainak a módszeres tönkretételének. A Milton DoD-HAARP vihar Floridán tombolt, ahol több mint 20 millió ember él, dolgozik, vállalkozik. Florida olyan mértékben károsodhatott a hurrikán pusztítása következtében, hogy a levélszavazás marad az egyetlen megoldás a választásokon való részvételre. Ez csupán egy véletlen egybeesés lenne?

Melyik ingadozó államban fog a DoD-HAARP által manipulált vihar pusztítani a következő 3 hétben? Arizona, Nevada, Michigan, Wisconsin vagy Pennsylvania lesz a következő? Vajon egy hatalmas 5-ös erősségű hurrikán hirtelen egy szárazföldi állam fölött létrejön a semmiből majd megerősödik? Esni fog a sivatagban egy héten keresztül és elárasztja a víz Arizonát, hogy aztán senki se tudjon elmenni a szavazóhelyiségekbe? Mind a Helene-t, mind a Miltont gépekkel kellett módosítani ahhoz, hogy rejtélyes hatásuk legyen, mind a keletkezésük, mind az azonnali erősségük, mind pedig a teljesen valószínűtlen irányú mozgásukat elemezve.

Nem csoda, hogy az amerikai kormány nem segít a viharok áldozatain, ha időjárást manipuláló gépeket használnak a viharok létrehozásához és befolyásolásához. Most már kezd érthetővé válni, hogy a FEMA (Szövetségi Vészhelyzet-kezelési Ügynökség) miért nem segít az észak-karolinaiaknak a túlélésben és a helyreállításban. Miért finanszírozná a FEMA a helyreállítást olyan emberek és vállalkozások számára, amelyeket maga a kormány tett tönkre szándékosan?

A korábbi elnök, Lyndon B. Johnson mindezt 1962-ben, alelnökként megjósolta, amikor azt mondta:

„Aki az időjárást irányítja, az fogja irányítani a világot. Ez azt igényli, hogy most tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek révén nem leszünk többé másodikak az űrben és a tudományban. Ez megteremti az előfeltételét és az alapját egy olyan űrkommunikációs műholdnak, amely lehetővé teszi, hogy a világ népei egy televíziós műsort láthassanak egy időben az egész világon. Gondoljunk csak bele ebbe a fajta kommunikációba, és gondoljunk csak bele, milyen lehetőséget fog ez biztosítani. Megteremti az előfeltételét és az alapját egy olyan időjárási műhold kifejlesztésének, amely lehetővé teszi az ember számára, hogy meghatározza a világ felhőrétegeit, és végső soron irányítsa az időjárást. Márpedig aki az időjárást irányítja, az fogja irányítani a világot.”

Tehát: Aki az időjárást irányítja, az irányítja a világot.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor Brüsszelben tárgyal

 

NewsTargetNemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük