KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Toroczkai László elárulta, ki áll Magyar Péter mögött

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke az Inforádióban elmondta, hogy a Tisza Párt nem egy one man show, profi stáb áll mögötte. Magyar Pétert az egykor a Jobbik Magyarországért Mozgalmat is támogató háttérember, Radnai László segíti, akinek fia, Radnai Márk a Tisza Párt alelnöke április óta, részletezte Toroczkai László. A pártelnök a Tisza Pártról is elmondta véleményét.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László az Inforádióban nyilatkozott többek között az árvízvédelemről, pártja választási eredményéről, hogy mi számítható az Európai Parlamenti képviselőjüktől, de hosszabban beszélt Magyar Péterről és a Tisza Pártról is.

Sokáig nem értettük, mi történik… kik állnak mögötte. Kívülről egy one man show-nak tűnik, de nem egy one man show… Egy nagyon komoly, profi, irigylésre méltó stáb áll mögötte.

Toroczkai László állítása szerint Magyar Péter eddig egy budai burokban élt, és a Fidesz holdudvarának része volt. Ennek ellenére, amikor Duró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke akart vele beszélni, akkor a Tisza Párt elnöke rágalmazta őket, hogy a Fidesz szatellitpártja.

A pártelnök elárulta, hogy szerinte Radnai László áll Magyar Péter mögött, akinek

„korábban volt már egy projektje, Vona Gábor, most pedig Magyar Péter”.

Radnai László a globális nagyvállalatok világából jött, annak háttérembere, ezért kellemetlenül fogja érinteni, és emiatt újabb támadásokra számítanak tőle – állítja Toroczkai László.

A 2018-as jobbikos tisztújításkor nem Vona Gábort hibáztatta, hanem már akkor is Radnai Lászlóról beszélt, aki megakadályozta, hogy akkor felvételt készíthessen, de egy párttársa mobiltelefonnal mégis felvette, majd kitették a YouTube-ra.

Radnai Lászlóról a Mi Hazánk elnöke elmondta, hogy már az 1980-as években amerikai globalista pénzügyi körökkel volt kapcsolatban. Magyar Péter viszont eltitkolta a választások előtt, hogy április óta ő a Tisza Párt elnöke és nem alelnöke, hanem Radnai Márk, aki az előbb említett Radnai László fia. 2019 óta a Bertelsmann embere, aki miatt Toroczkai Lászlót veszélyesnek nyilvánították a Metán, miatta van amerikai feketelistán.

Ez is érdekelheti:  Menczer Tamás kiosztotta Magyar Pétert

Toroczkai László szerint Radnai Lászlónak komoly a múltja a globalista köröknél, neki köszönhető, hogy a Tisza Párt az Európai Néppárthoz került, amelynek az az Ursula von der Leyen a vezetője, akit már le kellett volna tartóztatni a Covid-diktatúra miatt, hiszen a férje a Pfizerrel állt üzleti kapcsolatban − mondta a pártelnök.

Arra a kérdésre, hogy minek kellett új ellenzéki párt, a Mi Hazánk elnöke röviden annyit válaszolt, hogy kérdezzék a globalistáktól, hiszen egy általuk irányított párt kell, amit globalista háttéremberek irányítanak.

Tavasszal színjáték volt, de Magyar Péter ügyesen csinálja, amit csinál. Jó kommunikációs képességei vannak

− ismerte el Toroczkai László a Tisza Párt elnökének érdemeit, de hozzátette, hogy „egy pártelnöknek vigyáznia kell, hogy a szórakozásából ne legyen büntetőügy”.

Végül pedig a Mi Hazánk elnöke némi kitérővel mondta el, hogy szerinte ha a Tisza Párt nem csak szavakban, tettekben is átvenné a Mi Hazánk programját, akkor szurkolna nekik. Így viszont nagy különbség van a két párt között, és Toroczkai László pártjának szavazóbázisa stabilizálódott, az egyetlen ellenzéki párt, mely növelni tudta támogatottságát, a pártelnök állítása szerint.

Index

 

Kiemelt kép archív: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük