KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk elnöke: augusztus 29-ét a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává nyilvánítjuk

Miután augusztus 15-én, tegnap este brutálisan meggyilkolták Szabó Sándor kick-box edzőt, a Mi Hazánk elnöke az X-en (korábban: Twitter) osztotta meg gondolatait elhatározásukról.

Toroczkai László ezt írta:

Eljött az ideje annak, hogy most már a cigánybűnözés áldozatainak is legyen emléknapja! Ezúttal egy országosan ismert sportembert, tisztességes családapát, sokunk által ismert barátot gyilkoltak meg a bűnözők. Békéscsabán Szabó Sándort, az ökölvívó-válogatott egykori edzőjét késelték halálra. Eközben újra Pilisről kaptam hírt, ahol most egy kerekesszékben ülő idős férfit vertek meg az utcán egy cigiért, egy fiatal cigány férfi és egy nő. De az egész országból, ahol állítólag rend van, érkeznek az ehhez hasonló hírek.   Augusztus 29-én, Budapesten ezért nagy demonstrációra készülünk, és ezt a napot, amely az első országos felháborodást és nemzetközi ügyet kiváltó zámolyi lincselés napja (1999. augusztus 29.), a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává is nyilvánítjuk! Elég volt!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev reagált a volt lengyel tábornok fenyegetésére, aki Szentpétervárt bombázná

Mementó 2006 emlékmű

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük