KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

SÁREMBER KORA: DR. BENE GÁBOR KÖNYVAJÁNLÓJA!

Tisztelt Olvasók, leendő olvasók, barátok és “jóakarók”!

Egy szolgálati közlemény rögtön az elején!

Sajnos a MONEYPULÁCIÓ című könyv weboldalát ért támadás sokkal súlyosabb, mint ahogyan azt elsőre gondoltuk, ezért az elhárítási munkákból kifolyólag jelenleg sem a könyv, sem a trilógia weboldala nem érhető el, de dolgozunk azon, hogy visszaállítsuk azokat.

A layoutocska@gmail.com címről a Moneypuláció könyv továbbra is megrendelhető, illetve a folytatásra is fel lehet iratkozni. (Név, postai cím és valamilyen telefonos elérhetőség megadása szükséges a kézbesítés végett!)

Ha minden a tervek szerint alakul – márpedig eddig nagyon úgy néz ki, hogy semmi sem alakul a tervek szerint – jövő év elején (várhatóan valamikor január vége felé) megjelenik a MONEYPULÁCIÓ című könyv folytatása, a SÁREMBER KORA 1. kötete. Ahogyan az előző könyv esetében, úgy most is, elolvasta a könyvet a megjelenés előtt  néhány olyan ember, akiről a szerző úgy gondolta, hogy feltétlenül el kell, hogy olvassa és véleményezze az elkészült kötetet.

Ezúttal a kitűnő közjogász, Dr. Bene Gábor könyvajánlóját olvashatjátok.

Amennyiben arra érdemesnek tartjátok, kérlek benneteket, küldjétek tovább jó szívvel másoknak is!

Köszönettel és üdvözlettel a szerző: Szabó László

Dr. Bene Gábor ajánlja figyelmetekbe az új kötetet:,,Elveted a tettet, kinő belőle a magatartás.Elveted a magatartást, kinő belőle a jellem.Elveted a jellemet, kinő belőle a sors.”(Hamvas Béla)

Megtisztelő számomra, hogy e nagy hatású könyv elé kértek fel előszó írására. Valóban kommunikációs tömegpusztító-fegyver a „politikai inkorrektség”, mivel teljesen átalakította a valóságot! Ám az igazság létező valóság, míg a hazugságot ki kell találni. Így Ronald Wilson Reagan színész és politikus USA elnöksége után, szinte minden pártpolitikus színésszé is vált a világon. Ám ez a könyv végre, nem a polkorrekt hatása alatt született meg, s így Szabó László nagyszerű munkáját csak ajánlani tudom minden magyar embernek. Elsőnek azért, mert szükséges lenne visszatérni a beváltan működő rendszerekhez, s többé nem a politikai pártok folyamatos hazugságra építeni. Másodszor azért, mert szükséges lenne megértenünk a vaskort, amely e könyv szerint a „Sárember kora” is. Ennek a kornak azonban minden rezdülése hamis. Nem csak a hazug pártpolitika és a profitmaximalizálás miatt, hanem a szinte teljes emberiség agymosása és gátlástalanná tétele okán is. A kór-kapitalizmus kora ez, amely a munkásokat és a tisztességes középosztály tagjait is megalázza és nyomorba dönti. Igaz, már a vége felé járunk ennek a borzalmas és a Jézusi tanításokkal össze nem egyeztethető kornak, de sajnos az átlagembereket meggyőzték arról, hogy támogassák ezt a szabadversenyesnek hazudott kapitalizmust. Ráadásul a létező szocializmus sikerrel járatta le az ún. közösségi rendszert, így csak akkor fog véget érni a fejlettebb világot bekábító PC-kor, ha az agymosottak szeme kitisztul, s teljesen eldobják a pártok hatalmát. Szerintem ugyanis vissza kellene építeni a nemzetet. Azt a nemzetet, amely csak értékrendi alapon szerveződhet újjá, amely nekünk-magyaroknak az ősi társadalomszervező rendszerünk volt.
Tehát a csalások akkor változnak csak meg, ha nem a tőzsdék, nem a bankok, nem a pártpolitikai színészek fognak dönteni, s nem a népesség 1 százaléka fog hamis döntéseket kicsikarni a 99 százalékból, hanem a nemzet. Ma sajnos még az előbbi történik. Ez a kor ma még a mammoné, mert az aranyborjú imádatát és uralmát szolgálja. A pénz uralmának majdnem mindenki kiszolgálója, mert pénzpórázra vannak fűzve azok, akik döntési helyzetbe kerültek. S a pénznek az értékjel és csereeszköz funkciója szükséges ugyan, de a spekulatív és hatalmi funkció valójában felesleges és káros. Ha ezt megértenék és nem a pénzügyi oktatás agymosását vennék át a fiatalok, s akkor bizony jobbá lehetne tenni a világot. Ám a derivatívák és a kötvénykockázati svap – mint pénzügyi machinációs eszközök –, már annyira áthatották a közgazdászok agyát, hogy bonyolult csalások egész sorával kötnek „fogadásokat” ma a legkomolyabb pénzügyi szakemberek. Sajnos az adósságcsapda rendszere az, amely elhiteti az átlagemberekkel, hogy hitelt kell felvenni és így nem az értékteremtés, nem az alkotás a cél, hanem a hamis kufárkodás. Ez a könyv leleplezi azt a pénzügyi és tudatmódosító maffiát, akik ugyan letagadják a saját létezésüket, de ott vannak minden kilométerkőnél, s a legaljasabb adósságcsapda rendszerének a segítségével fosztanak ki államokat, népeket, sőt egyéneket is. Ezzel a Sárember kora és rendszere, saját magát ítéli halálra. Nekünk tehát csak arra kellene figyelnünk, hogy túléljük ezt az egyre jobban rozsdásodó vaskort, s kinyíljon a szemünk azokra a gátlástalan ügyletekre, amelyek valójában kufárszellemű igazságtalanságok. A járványszerű banki csalások állami támogatása, s az összes többi profitmaximalizálásból eredő embertelenségek kora tehát lassan lejár. Mi pedig igen rosszul érezzük magunkat ebben a korban, amikor még azzal is becsapnak minket, hogy a bankokat közpénzből szükséges feltőkésíteni, s ezzel a mi adóforintjaikból támogatja meg a leggazdagabbakat az a pártpolitikai osztály, amely valójában a bankárkaszt pénzpórázára van fűzve. A tanácsom tehát: figyelmesen kell átolvasni a könyvet és meg kell gondolni a pártok hamis rendszere helyetti Nemzetépítő Népmozgalom képviseleti rendjét. (Lásd a Nemzetet építs, ne pártot! c. előadásom)
Ha az ember gondolkodni akar ahelyett, hogy elfogadja azt, amit a polkorrekt média tálal neki, az nagy lépés. De ha már azt is felismeri, hogy nem a politika az ellensége, hanem az azt kisajátítók, akik önmaguk is inkorrektek, akkor már elindult kifelé a vaskorból, akkor őt már nem tudja marasztalni a sár embere!
Szeged, 2016-11-20
Dr. Bene Gábor – közjogász

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “SÁREMBER KORA: DR. BENE GÁBOR KÖNYVAJÁNLÓJA!

  1. Meg kérdezem :Dr. Bene Gábor – közjogász urat, hogy hányast érdemel a fenti dolgozata, és mást is. Nagy valószínűséggel rá vágnánk, hogy ötöst – kitűnőt, ki tűn a többi saláta – értékelhetetlen írás – közül értelmes mondataival!
    De hibázunk, mert érték ítéletünket is összezavarták, engemet is úgy osztályoztak már elsőtől kezdve, de édesanyám és édesapám, nekem elmesélte nem értik – amikor ők iskolába jártak , palatáblára írtak palavesszővel a kitűnő értelem szerint az élenjáró volt azaz az 1-es!
    Tehát Gábor én egyest adtam volna rá – ha nem Hamvas Béla idézettel kezdet, ha nem egy valódi magyar gondolattal, ne értsd félre – szeretem olvasni Hamvas gondolatait, annak ellenére, hogy gyökere benne van a nem magyarban! A magyarrá váltak, mert kétség ahhoz ne férjen olyanok is vannak, és a magyar haza hőseként tiszteli a valódi magyar őket, de sok van magyar aki magyar ellenesé vált, és sok van azok közül is aki nem magyar csak magyarul beszél, akik ártó szándékkal viszonyulnak a befogadó országhoz! Te melyik csoporthoz tartozol? Nem tudom! Az egyest a teremtés csillagával is feldíszítettem volna dolgozatod osztályzáskor csillagos egyest mondva írva, hisz ma Dávid csillagnak nevezitek – mindent hamisan megnevezve tanítva –

    Tanításotok olyan élethű, hogy csak szakavatott ismeri fel benne a hamisságot – az ordító hazugságokat nem látó nagy tömeg felé kell írni közérthetően – a szakértő felé professzori szinten,
    Befejezésül megköszönöm a könyv ajánló soraidat, a könyvet nem olvastam sem az elsőt és valószínű a másodikat sem, minek amikor tudom, mert magyar vagyok és zsigereiben van minden, sőt erre engem könyörtelenül emlékeztet a hatalom bitorló jelenlegi apparátusa, a nap minden percében ha rádiót vagy tévét hallgatok – de nem hallgatok! tartózkodók tőlük már rég óta – ezért nem tud befolyásolni sem – – ellene fizikailag nem lehet tenni semmit? Kérdezem magamtól,
    Ma még nem – de holnap már lehetséges! Ma csak a szellem erejével lehet tenni és a népet helyes irányba terelni – valós írásokkal és előadásokkal!
    Az nem elég, ha kimondjuk, leírjuk ” NEMZETET ÉPÍTS NEM PÁRTOT…”

    ÚTMUTATÁST IS KELL ADNI HOZZÁ! A VALÓBAN MAI 5 -ÖS OSZTÁLYOZOTTAKNAK MERT ANNYIT IS ÉRNEK AZ ÉRTÉKÜK MEGÍTÉLÉSÉBEN !—-MAGYARUL BUTÁNAK TANÍTOTTÁK ŐKET!
    Ma ez a véleményem holnap biztos, hogy más lesz!
    kelt Bázakerettye, 2016, november 25-én 06:20:00 Kor írom
    tisztelettel . id. Kiss László

  2. Hamvas Bélát a saját kora sem értette meg,de a szamizdataiból nagyon sokan jól éltek. Megérteni,átérezni a gondolatait,írásait,csak az tudja,aki hasonló lelkivilággal,rezgéssel rendelkezik. A hovatartozásnak ehhez semmi köze! (egy csodálója)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük