KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elképesztő provokáció (NIF kommentárral)

Íme, egy újabb bődületes hazugság, amit nyilván a balliberális oldal dumált be a cigányoknak!

Adják alájuk a lovat, hogy gerjesszék a feszültséget és a zűrzavart!
Ekkora marhaságot hogyan képesek elhinni az emberek?
“NEM ÁLLTAK MUNKÁBA A PATAI CIGÁNYOK, MERT (és innen kezdve bármilyen indok jöhet – NIF szerk. megj.) rakétákkal felszerelt jobbikos helikoptereket “láttak” a házuk fölött. (Hány liter kannás bor után? – NIF szerk. megj.)
Juhász Oszkár “polgárháborús” kijelentéseiről kérdezgették Mirkóczki Ádámot a Ma Reggelben.”
VIDEÓ:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fOf44vZY4mY]

NIF kommentár

Miért hazudott a felvezetésben a műsorvezető Fábián Barna? Ugyanis azt mondta, hogy Juhász Oszkár azt állította először, hogy nem ő van a hangfelvételen. Ilyet Juhász Oszkár sosem mondott. Olyat viszont igen, hogy nem tud ilyen felvételről (mert honnan tudhatott volna?). És a kettő között óriási ám a különbség. Milyen érdekesek ezek az MTV-s műsorvezetők (is). Hozzák ám a rendkívül primitív és ismerethiányos Nika stílust. Valahogy úgy érzi az ember, mintha egy iskolába jártak voltak. Szeretnek tényeket elkenni, összemosni és valótlant állítani, mint ebben az esetben Fábián úr, aki egyébként modoros stílusával és felkészületlenségével egyáltalán nem való egy országos lefedettségű televízió reggeli, élő adásában a műsorvezetői feladat elvégzésére. Persze a magabiztosság az megvan, méghozzá az, ami a tudatlanságból fakad. Legalább venné a fáradságot és felkészülne. Ja, persze, ennek a jelenségnek a neve: Nagy Arc Szindróma. Még mindig azt a vonalat követik a média képviselői, hogy a hazugságuk is igazság, hiszen ők mondják, márpedig akkor a néző úgyis elhiszi. Hát nem…

A többi bérfirkász ténykedéséről beszélni már nem is érdemes. De a támához kapcsolódóan mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ismételten egy olyan ügyet dobtak fel a cionkomcsik, amivel nekieshetnek annak a Jobbiknak, mely az ő irányításuk alatt álló úgynevezett közvélemény-kutató intézetek szerint is folyamatosan erősödik, ami több mint kellemetlen valamennyi a parlamentben a nemzeten élősködő párt számára. Nem hisszük, hogy egy választások előtt zárt körben elhangzott beszélgetés (akármilyen témával is foglalkozzon) bűncselekmény lenne. Mellesleg a polgárháború…  már elkezdődött.

Ez is érdekelheti:  BOMBSHELL: A DoD-HAARP szerepe a 2024-es amerikai elnökválasztásban

Nifadmin

Nemzeti InternetFigyelő

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

15 thoughts on “Elképesztő provokáció (NIF kommentárral)

  1. Szavazás
    “Schmitt Pál után ki legyen a köztársasági elnök?”
    Már jó ideje látom a felhívást a szavazásra.Csak egy rövid kérdés ahhoz aki összeállította. MAGYAR EMBEREK MIÉRT NINCSENEK A VÁLASZTHATÓ SZEMÉLYEK KÖZÖTT???
    Gyöngyöspatán vigyázni kell nehogy atombombát dobjanak a településre!!! – ugye komcsi-zsidó elvtársak???
    Hogy lehetnek olyan hülyék az emberek,hogy megeszik ezt a maszlagot???
    “Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet. ” /Bethlen Gábor/

  2. Hát akkor hol is kezdjük? Annak a mondatnak annak idején, hogy “Tetszettek volna forradalmat csinálni!” nagyon sok jelentése van. Rögtön az első, hogy ugyan úgy megfogalmazódik benne a “Magunk fajták” és a “maguk fajták”, mint ahogy később Morvai Krisztinától lehetett hallani. A másik az, hogy “Mivel nem csináltatok forradalmat, hát viseljétek el, hogy ugyan azok fognak ezután is dirigálni, akik eddig dirigáltak!”. Aztán vehetjük egy kihívásnak is, miszerint “Ostoba fajankók, ha majd fegyvert fogtok ellenünk és netalán győztök, akkor dirigálhattok, de addig kussba legyetek!”
    Aztán emlékezzünk csak a nobel békedíjas agresszor, barackos Obama szavaira, amit az ’56-os forradalom tavalyi, 55. évfordulója alkalmából mondott : “A magyaroknak nem az volt az első és bizonyára nem az utolsó szabadság harcuk.”. Akkor most a barackos szerint is idegen fennhatóság alatt élnek a magyar emberek? Aztán tessék má’ megmondani Obama úr, mikorra teccenek tervezni a következő magyar szabadság harcot? Mert tervezik az biztos, valahogy úgy, ahogy az arab tavasz is előre eltervezett forgatókönyv szerint kezdődött el. Ha meg már tervezik, akkor kötve hiszem, hogy az elmúlt 22 év kormányainak szereplői ne lennének benne a tervezgetésben, ráadásul nem is magán, hanem nagyon is hivatalos beszélgetésekben. Szóval börtönbe az egész társasággal. Végül pedig had mondjam ki hozzávetőleg velem együtt úgy 1 – 1,5 millió honfitársam nevében, hogy sürgősen tessék minket börtönbe zárni, mert szerintünk az idegen fennhatóságtól más módon soha az életben nem fogunk megszabadulni.

  3. S akkor a másik pártoknak milyen felszerelései vannak?
    Tényleg ennyire idióták vagy csak teszik magukat?
    Ovodás szinten is normálisabban gondokoznak a gyerekek. Igaz, a személyzetet nem lehet tudni honnan kerülnek ki, mostanában.

  4. Egyik közvélemény-kutatás szerint sem erősödött a Jobbik 2010 tavasza óta. Nem tudom, hogy ezt honnan veszik. Nagyjából ott tartanak (kb. 800 000 szavazó), ahol akkor.

    1. http://www.youtube.com/watch?v=WEE6QMn5dFU
      Miután a Sanda Ipszos a fenti meggondolatlan eredményt leközölte, már egy kicsit óvatosabban bánnak ezekkel a “közvélemény-kutatási eredményekkel”. Az azonban biztos, ha a parlamentben ülő, egyedüli, nem MSZMP-s gyökerekkel rendelkező Jobbikról esik szó, kollektíve neki ugrik valamennyi bolsi eredetű párt. Lásd, milyen jól megférnek egymás mellett Veress Jenő Népszava és Pindroch Tamás Magyar Hírlap (Széles Gábor eltartottja) bértollnokai, nekiesve Mirkóczki Ádámnak. Szinte együtt dobban a szívük, miközben Fábián Barna kontrázik, ugyanakkor a témához sem érdemi hozzászólása, sem lényegi kérdése nincs.

    2. A JOBBIK nemzeti mozgalom, a fityisz pedig jobboldali LIBERÁLIS párt. Ha emlékszel rá, akkor tudhatod, hogy az eszdéesz ifjúsági szerveződésének indult. Olyanok mint a kaméleon.

  5. A patakjukban meg Magyar Gárdás repülőgép-anyahajók vonultak fel.Ez biztos igaz mert a cigány soha nem hazudik. Ezért itélik el valllomásaik alapján a még fellelhető tisztességes rendőrt. A sok ellenséges sjtó orgánum remélem egy az egyben átveszi ezt a kilosszális hírt! Az olvasóik meg egy az egyben elhiszik. Hisz az Ipoly is hajózhatónak volt elfogadva anno.,Csak azért,hogy mégjobban csonkítani lehessen az országot. Ezek egyszinten vannak.

  6. Már régóta folyik a polgárháború helyesebben népirtás!csak nem nevezik nevén a gyermeket! A Magyar népet a legaljasabb módszerekkel irtják, elsősorban a családok szétverésével, az erkölcs teljes lerombolásával, rabszolgasorba taszítással és még ki tudja milyen módszerekkel. Sajnos annyira lezüllesztették a népet, hogy már nem is védekezik ellene, csak nagyon kevesekben van még meg az ösztön az élni akarásban akik nem elégszenek meg a létezéssel!
    Gyökeresen kell változtatni a teljes morálon egy Vajk szintű “terror” kell hozzá, hogy életben maradjon a nép! Azaz tetszik nem tetszik az ő módszereikkel kell védekezni azaz irtani a férgeket!

    1. kató rudi! Teljes mértékben egyetértek.A zsidó élősködést csak fizikai szembenállással van esély megszüntetni.
      “A fajiháború minden háborúk legmocskosabbja és legkegyetlenebbje. A cél a másik végleges megsemmisítése, szánalom és a kegy megadása nélkül! Fogat fogért, szemet szemért elv alapján és ez így természetes! Ebben a harcban annak a jogállása méltányos és igazolt, amelyik félnek a területén folyik a harc!” Magyarország a magyaroké!

  7. Nem voltam/vagyok/leszek hive semmiféle összeesküvéselméletnek, de valakik azon mesterkednek, hogy pogárháborút robbantsanak ki. Kíváncsi vagyok tisztelt kommentelő társaim ezzel kapcsolatos véleményére. Egyébként nem múlik el hét anélkül, hogy valahol nem gyilkolásznak le embereket.
    Sőt, mára már heti több gyilkosságnál tartunk. És ezek legtöbbje indulatból, haragból történik.
    Hatalmas a feszültség az emberekben! Ezt használják fel bizonyos körök belső háború szítására! (Híradmin)

  8. Az európai “demokráciákban” az igazság kimondása büntetendő cselekmény. (Mára a politikai szabadság terén ugyanott, ha nem rosszabbul állunk, mint a Szovjet uralom idején. Csak ma a Gulagot titkos börtönöknek hívják, a hazájukért küzdőket nem osztályellenségnek, hanem, terroristának nevezik).
    A “kormány” szabályos harcot vív az egyre elkeseredettebb nemzettel, melyben harcban lovat ad, de mit lovat! Ménest ad a cigányság alá. A statisztikákon szépen látszik is a meredeken emelkedő (cigány)bűnözés és egyre komolyabb méreteket öltő gyilkolászás. Ehhez jön még a cigányság egyre növekvő segílyezése, minden más szociális- és nyugdíj juttatás terhére. Feltűnő meggazdagodásukat sem a NAV sem a hatóságok nem vizsgálják – miközben a társadalom munkából megélni próbáló, segélyben nem részesülő (már) 4 millós(!) tömege nyomorszinten él.
    Ehhez nem kell nagy ész, hogy felfedezzük benne a politikai szándékot, ami egy polgárháborúhoz – országon belüli népirtáshoz – vezet. Kimenetelét sem nehéz megjósolni: a magyar lakosság bunkósbotot sem tarthat engedély nélkül, védekezési próbálkozásait csírájában eltiporják, eltiporták. Feltehetjük a kérdést: kinek jó ez? Az sem nehéz dolog, hogy ezt pedig összekössük egy bizonyos bejelentéssel: “felvásároljuk Magyarországot”.
    Ennél sunyibb, alattomosabb ellenség még sosem támadta meg hazánkat.

  9. Ebben, a Jobbik es altalaban a magyarok elleni hajovadaszatban, a Kormany nagyon is benne van.
    Aki esszel el es az informaciok eljutnak hozza “vagas”
    nelkul, az tudja, hogy folyik a “Haboru, a Nemzet ellen”
    Ma nincs Magyarorszagon a vezeto politikai garnituraban es kiszolgaloik, csicskasaik kozott, aki a magyarsag erdekeit kepviselne.
    Kiveve a Jobbikot es mas, magyarerzelmu embereket !
    A Kormany ugyanazt a hajtovadaszatot folytatja a magyarsag es a Jobbik ellen, amit az elozo kormany.
    Nincs kulonbseg, csak annyiban, hogy magyar zaszlot lobogtatnak, voroslo szivvel.
    Idegen erdekekert.

  10. Ebben az egesz aljassagban benne van az osszes parlamenti part is, az altaluk felbujtott emberekkel, hatterhatalom sunyijaival, kiveve a Jobbikot es a hozza tartozo, legalabb masfel millio magyarral.
    Mert akik a Jobbik igazat kivanjak es tamogatjak, azok igaz magyar emberek.
    Ez nem azt jelenti, hogy azok, aki nem a Jobbikot tamogatjak, azok nem magyarok, hanem azt, hogy meg kodosen latnak, vagy biznak a megbizhatatlanban !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük