KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik Orbán Viktor brüsszeli szerepléséről

Gyöngyösi Márton: Az EP-vita mindenről szólt, csak a magyar emberek érdekeiről nem

A Jobbik számára rejtély, hogy Orbán Viktor a politikai dilettantizmus áldozatává vált-e vagy a Brüsszel irányába mutatott szokásos túlkompenzálási ösztöne súgta-e, hogy egy alapvetően politikai és ideológiai indíttatású, Magyarország szuverenitásának felszámolására irányuló támadássorozat ellen az EP strassbourgi plenáris ülésén lépjen fel. 

Borítékolható volt, hogy a jobboldali kormányok ellen zsigeri gyűlöletet tápláló szocialista-liberális-zöld EP-képviselők szívét a magyar miniszterelnök még azzal a hazugsággal sem lesz képes meglágyítani, hogy a Magyarországon 2010-ig működő „paramilitáris szervezetek” felszámolásával kormánya helyreállította a közbiztonságot és biztosítja a cigányok és zsidók nyugalmát Magyarországon.

A Jobbik sajnálattal vette tudomásul, hogy egy több órás, Magyarország helyzetét taglaló vita mindenről szólt, csak éppen a magyar emberek mindennapjait érintő kérdésekről nem. Ma Magyarországon ugyanis nem a jegybanki függetlenség, a bírák nyugdíjkorhatára vagy az adatvédelmi helyzet izgatja legjobban az embereket, és az, hogy ez összeegyeztethető-e az európai jogrenddel vagy sem. Sokkal inkább az, hogy mikor áll helyre a közbiztonság, a devizaadósoknak nyújt-e széleskörű támogatást a kormány, a multik helyett a magyar kis- és középvállalkozásoknak nyújt-e támogatást a kormány, lesz-e emberhez méltó megélhetést biztosító munkahely és gyermekvállalást ösztönző családpolitika Magyarországon.

A minden konkrét kritikát nélkülöző, prekoncepciók mentén zajló cirkusz élő bizonyítéka volt az EU válságának: megmutatta, hogy valójában milyen mély az európai emberek és az EU intézményei között tátongó szakadék.

A Jobbik szerint Magyarország jövője azon múlik, hogy az EU-integráció oltárán feláldozott gazdasági és politikai szuverenitását vissza tudja-e szerezni. Tekintettel arra, hogy Orbán Viktor két évtizedes politikai karrierjének egészét Magyarország EU integrációjára áldozta, és ezzel a magyar gazdasági szabadságharc terén minden hitelét elvesztette, a Jobbik a magyar nép elé viszi a magyar EU-tagság kérdését.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Nemzeti InternetFigyelő

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Jobbik Orbán Viktor brüsszeli szerepléséről

  1. Itt nemcsak az EU-tagsag kerdeset kellene mar a nep ele vinni.2006-ban sajnos a jobbik is hozzajarult ,hogy az igazi radikalis eroket visszafogtak.(innen a tavolbol–nem a Budahazy kezebol kellett volna kivenni a mikrofont a gardistanak–hanem a senkihaziak kezebol–azok meg a cion parlamentben vannak.(Atilla urunk forog a sirjaban.)

  2. Adta azt amire kiképezték a bolsevik időkben hazaáruló formáját! Végérvényesen bebizonyította, hogy első számú feladatának a megbízóinak elvárását tekinti és nem a Magyar nép érdekeinek a képviseletét akiktől kapta a 2/3-os felhatalmazást! Nagy marha az aki kimegy mellette tüntetni mert az nem Magyarországért tüntet hanem a bolsevik metélt hatalom mellett tüntet!

  3. Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettesének
    Helyes az utolso mondatban megfogalmazott javaslat. Kérjük egy cikkben irja meg, hogy Magyarorszàgon milyen körülmények, keretek, elöfeltételek teljesitése kell egy népszavazàs kivitelezéséhez. Mikor adnak be törvénytervezetet a Népszavazàs megkönnyitése céljàbol?

    Ez Svàjcban egészen egyszerü. Népszavazàst kezdeményezhet:
    -magànszemély
    -szervezet
    -pàrt
    -stb.
    A kezdeményezés szövegét be kell adni vizsgàlatra, hogy az ne ütközzön bele az alkotmànyba ill. nemzetközi emberjogi sérelmet ne okozzon.
    Össze kell gyüjteni 100ezer hiteles alàiràst. Ehhez engedélyezett helyeken lehet standokat felàllitani és az aktivistàk megszolithatjàk az arra jàrokat, és begyüjthetik az alàiràsokat.

    Hatàridök is vannak adva a népszavazàst taglalo törvényben:
    -mennyi idö àll rendelkezésre az alàiràsok összegyüjtésére
    -ezek àtvilàgitàsàra
    -a feltételek teljesitése esetén a népszavazàs idöpontjànak kiiràsàra.
    -nyertes népszavazàs utàn pedig az intézkedések kötelezö bevezetése a kormàny részéröl, akkor is, ha a kormànynak pontosan ellenkezö a véleménye.
    -Magàt a szavazàs lebonyolitàsàt az adofizetök pénzéböl köteles a kormànynak finanszirozni, mig az alàiràsok begyüjtése a kezdeményezö szervezet finanszirozàsi problémàja.

    Màr több éve mondom, irom a JOBBIK-nak, hogy a népszavazàs intézményének bevezetésével, svàjci mintàra, a JOBBIK szàmàra hatalmas kitörési lehetöség adodik. Hisz a JOBBIK olyan témàkat mer taglalni, amitöl màs pàrtok teljesen elzàrkoznak, nem akarnak tudni rola. Ezeket a témàkat egyenként, de jo sürün, a nép elé kell vinni, és mindegyiket megnyerni!
    Igy lett Svàjcban a jelentéktelen Kisgazda Pàrtbol, névvàltoztatàs utàn, és sok megnyert népszavazàs utàn, Svàjc legerösebb pàrtja: SVP (Svàjci Néppàrt).

  4. Kedves Dr. Ing. Sebestyén István, on 2012/01/19 at 11:55 said:

    Mondjuk egészen egyszerűen valahogy igy: Egyet ért Ön azzal,ahogy az eseményeket a kormányzó párt vezérli? Erre adta Ön a felhatalmazását? Egyet ért Ön azzal,ahogy sorsa a választási igéretek alapján alakul? IGEN–NEM ENNYI!

    Csak el kell Téged keserítenem ,mint a Jobbik veszprémi szervezet tagja! Most is vannak kint aktivisták,aláírásokat gyűjtenek. Nem vagyok köztük! Nagyjábol megpróbálom idézni a kérdésemre kapott választ! Ez „Egy kemény figyelmeztetés lehet Orbánéknak-letesszük az asztalukra!” Azt hogy mit,érdemesnek sem tartom leírni!

    Ami az igazság! Egyenlőre ugy mennek a dolgok a Jobbikban,mint ahogy az a szekér „halad”,melyet egy hülye húzni akar,kettő ellenében aki vissza tartja!

    Akiknek rosszabb az idegzete,már kint vannak! Aki még bent van,majd kirugják! Előre a lenini úton,kicsit megjelent a háttérhatalom !
    Szabó József
    http://www.hitvallasom.hu
    Nemzeti Civil Kontroll teljes jogú tagja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük