KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zuckerberg üzent a világ muszlimjainak: Ne féljetek!

A cikk elolvasása előtt szükséges feltenni a kérdést: Miért az anonymous internet hadsereg kell azért szerveződjön, hogy a muzulmán terroristák facebook-os és twitteres toborzó meg információ-cserélö oldalait letöröljék (meghekkeljék)? Ugyanakkor az úgynevezett jobboldali megnyilvánulásuk miatt feltűnő oldalakat Cukorhegyi hadserege önmagától felfedezi és letörli!!!

Cukorhegy amerikai elnök akar lenni? Most építi fel magát? Elkezdte az Anti-Trump kampányát?

Mark Zuckerberg idén októberben Indiában járt, több száz diák előtt tartott előadást Új-Delhiben. Ezúttal a muszlimokhoz szólt – Facebookon

Fotó: Money Sharma / Europress/AFP
Zsidóként arra tanították szülei, álljon ki minden támadás ellen, és nem is tesz másképp.

Mint szerda éjszakai facebookos posztjában Zuckerberg írja, a párizsi támadások után szükségesnek tartja, hogy felszólaljon, nem csak a közösségi oldalra regisztrált, de a világ bármely pontján élő muszlimok védelmében.

„Csak elképzelni tudom a muszlimok rettegését attól, hogy most mások tettei miatt fogják üldözni őket. Zsidóként arra tanítottak a szüleim, hogy álljak ki minden támadás ellen, függetlenül attól, milyen közösséget érint. Még ha ma nem is téged ért a támadás, annak hatását idővel mindenki érezni fogja, hiszen a szabadság ellen irányult. Mint a Facebook létrehozója, azt akarom, hogy ti, muszlimok tudjátok, ezen a felületen mindig szívesen látunk benneteket. Harcolni fogunk, hogy megvédjük jogaitokat, és biztonságos, békés környezetet teremtünk nektek.” (Mondatkiegészítés id. Kiss László Olvasónktól: …szülő helyeden környezetedben – hazádban, ahonnét elűzzük a FELFORGATÓKAT! NE HAZÁTLAN ÉS KÓBORLÓ LEGYÉL MINT MI ZSIDÓK!)

A közösségi oldal atyja hozzáteszi, bár gyermeke megszületése reményt adott neki, a terrorcselekmények nyomán keletkező gyűlölet sokakban cinizmusba csaphat át, ami bárkin könnyedén eluralkodhat. A reményt viszont nem szabad elveszíteni.

„Amíg össze tudunk tartani, és meglátjuk a jót a másikban, jobb világot fogunk tudni építeni”

– zárja már-már kampányszerű gondolatait Zuckerberg.

mno.hu és szombat.org nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Agyonlőtték azt az ukrán nyelvészt, aki kutyának nevezte a kárpátaljai magyarokat

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Zuckerberg üzent a világ muszlimjainak: Ne féljetek!

 1. Harcolni fogunk, hogy megvédjük jogaitokat, és biztonságos, békés környezetet teremtünk nektek.”
  szevasztok!
  Egy befejezetlen mondat, majd én folytatom: szülő helyeden környezetedben – hazádban, ahonnét elűzzük a FELFORGATÓKAT! NE HAZÁTLAN ÉS KÓBORLÓ LEGYÉL MINT MI ZSIDÓK!

  Azt nem értem – a magyarokért miért nem állt ki – akik ma már megint tömegesen áttételesen elúznek hazájából: NA VAJON MIÉRT?

  tisztelettel:
  id. Kiss László

 2. „Miért az anonymous internet hadsereg kell azért szerveződjön, hogy a muzulmán terroristák facebook-os és twitteres toborzó meg információ-cserélö oldalait letöröljék (meghekkeljék)? ”
  Azért mert a cionisták eszközként használják a terroristákat és bármi lesz is a történet vége ők csak nyerhetnek vele – ha csak nem lesz egy új erő akik felelősségre vonják őket.
  H.B.
  „Jelenleg diszkréten, de teljes erőnkből azon dolgozunk, hogy ezt a rejtélyes erőt, amit szuverenitásnak neveznek, kiragadjuk a világ nemzetállamainak kezéből. Eközben szánkkal váltig tagadjuk, amit a kezünkkel teszünk.”
  Arnold Toynbee professzor, részlet a koppenhágai Nemzetközi Ügyek Kutatóközpontjában 1931-ben mondott beszédből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük