KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biztonsági őröket zavart nemzeti lobogónk

A magyar zászló kálváriája

Városunk meghívással tisztelte meg a GHYMES együttest október 31-én. A koncertre több barátommal együtt érkeztünk, ahol zsúfolásig megtelt a  sportcsarnok, többek között határainkon túl élő magyar testvéreinkkel ,székelyekkel és felvidéki magyarokkal.
A magyar nemzeti zászlót és Nyitra vármegye zászlaját szeretettel és büszke magyarsággal lobogtattam, felvidéki magyarok leszármazottjaként, a felvidéki magyar zenekar tiszteletére.
Pár perc elteltével azzal a rémtörténettel szembesültem, hogy a helyiségben ellenségei is akadnak a magyar nemzeti zászlónak!

Ugyanis két biztonsági őr termett előttem és az egyik határozott hangnemben felszólított, hogy a zászlóm másoknak útban van, tegyem el /hat méteres magasságban volt/!

Közben a másiknak az a zseniális ötlete támadt, hogy a zászlómmal együtt menjek el!
Ezt a felettébb furcsa, nemzetellenes parancsot megtagadtam és az IQ betyárokkal tudattam, hogy maradok én is és a zászlóm is.

Ekkor érkezett a harmadik agytröszt, aki annyira erős volt, hogy másik két kollégáját felüllicitálva közölte, hogy hívja a rendőrséget, majd azok kivezetnek engem a magyar nemzeti zászlómmal együtt. Ekkor bemutatkoztam és közöltem velük, hogy kérem a felelős főszervező nevét. Ezen kérdésemtől mindhárman szétrebbentek és eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Azóta sem értem, hogy egy ilyen egyszerű kérdés milyen oknál fogva okozott nekik problémát?

Ezek szerint /mint utólag ki is derült / nem a főszervezőtől kapták ezt a nemzetellenes utasítást a molesztálásomra. A biztonsági emberek nem biztonságot, hanem hajszál híján országra szóló politikai botrányt generáltak! Emlékeztetőül: a „számozott” ügynökök ideje lejárt, a „böszme-korszak” véget ért!!! Örökre!

Magyarországon kormányváltás történt, amelynek irányvonala az ÖSSZETARTOZÁS, határokon innen és gúnyhatárokon túl!

A TRIANON TÁRSASÁG BÉKÉSCSABAI SZERVEZETE elnökeként éppen ezeknek az elveknek a képviseletében tiszteltem meg a kezemben tartott magyar zászlóval felvidéki magyar testvéreinket, a GHYMES-t.

Akinek traumát okoz a piros-fehér-zöld, annak ajánlom az őszödi böszme, ezen esetben figyelemre méltó tanácsát: „el lehet innen menni!”
A Trianon Társaság Békéscsabai Szervezete elnöke:

Barcs Anikó

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “Biztonsági őröket zavart nemzeti lobogónk

 1. Kedves Anikó!
  Nem akarom elkeseríteni, de bár valóban történt kormányváltás, azonban annak irányvonala egyelőre nem sok jóval bíztat. Gondoljon csak bele: Már az új kormány ideje alatt ítélték el Budaházy Györgyöt azért, mert az előző országvesztő, nemzetáruló rezsim ellen lázított!!! Ő mind a mai napig börtönben van, viszont gyurcsány és bandája szabadlábon. Sőt bent ülnek a Parlamentben! Ennyit ér a „kétharmad”?!
  Ja! És sintérsándor a belügyminiszter!!! Ez sem gyanús?
  Legközelebb pedig próbáljon meg egy „árpádsávost” is lengetni 6 méter magasan — (ha már a Trianon Társaság helyi elnöke.)
  Szebb Jövőt! (Sokkal szebbet!) Cs. J.

 2. Kormányváltás valóban történt, ám ugyanaz a rablóbanda, ugyanazzal a háttérhatalommal, és ugyanazzal a tolvaj klientúrával van a hatalomban, mint az eddigi húsz évben volt. Minden nemzeti színezetű intézkedés, kizárólag a Jobbik nyomására történik, Kedves Anikó. A Fidesz és MSZP ugyanazon nemzetellenes és erkölcstelen céllal eddig is váltogatták egymást a kormányon levés tekintetében, de vállvetve ténykedtek az ország tönkretételében és meglopásában, amiből még egyetlen fillért sem számoltattak el, és nem is fognak, hisz egyformán sárosak, és bűnösök. Pedig nem 100-200 milliókról van itt szó, hanem 1000 meg 1000 milliárdokról. (fejenként)

 3. A dolog úgy fest, mintha Ön lett volna egyedül a koncerten a két biztonsági őrrel. Pedig ez nem így volt. Sokan voltak. De nem annyian, hogy a két biztonsági őrt néhányan lepofozták volna és elkergetik a helyszínről. Nos, ez a baj a magyar társadalommal. Összecsinálják magukat két szarházitól. Aztán jön a cikk, a panasz – utólag, aminek már semmi értelme nincsen. Akkor és ott kellett volna intézkedni. A cikk után, most lesz nyolc-tíz hozzászólás, hőzöngés, Fidesz-gyalázás stb… csakhogy ez szart ér így utólag…
  Örültem volna, ha arról számol be, hogy jött a két biztonsági őr, Ön pedig a seggükbe dugta a hat méteres zászlórudat, mert szólni mertek a magyar lobogó miatt. Az indiánok is panaszkodnak Amerikában, hogy kiirtották őket a bevándorlók. A magyar társadalom is ezt teszi. Panaszkodik, nemhogy cselekedne. Szép lassan ballag a magyarság a szakadék felé, ahol ötven év múlva lesz egy tábla: „Ebbe a szakadékba esett bele a nemes magyar nemzet.” Saját hibájából!

  1. Adjon az Isten Stoffán úr!Látom,piszkálja a csőrét a Fidesz gyalázása.De,ha egyszer ez az igazság.Csak kormány váltás történt,semmi más.Az,hogy ön írogat a világhálón,kevesebbet ér,mint Anikó tette,aki elhajtotta a”biztonsági őröket”.
   Balogh Endre

 4. Kedves Stoffán György. Abban igaza van, hogy kellenek a radikálisok, de azért mégiscsak szerence, hogy honfitársunk nem az ön által előírt viselkedési formát képviselte! Nem méltó a MAGYARHOZ, amit ön ír.

 5. Hát nem tudom milyen közönség jár egy Ghymes koncertre,de szerintem egy Kárpátia koncerten két macskajancsi bitonsági őr biztosan nem merne bemenni a közönség közé egy zászlót megreklamálni.

 6. Kedves fecske!
  A proli házmesterrel nem lehet zenetöréneti vitákat folytani Mozartról. A magyarnak mindig az volt a maga ellen elkövetett legnagyobb bűne, hogy toleráns volt mindenkivel szemben. Méltó vagy nem méltó, akkor is meg kell védeni a saját érdekeinket bármilyen áron. Antall is azt hitte, hogy a kommunistákkal úriember módjára lehet beszélni, tárgyalni. Így egyenes következménye az ő politikai álláspontjának a kommunisták elmúlt nyolc éve. Az méltó volt a magyarhoz, hogy hatvan év alatt nyolcmillió magyart irtott ki saját szíve alatt a magyar anya? Hagyjuk ezt a méltó és nem méltó dolgot. Az is MAGYAR közmondás, hogy „Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!” Na ehhez tartsa magát minden magyar.

  1. Stoffán úr!
   Döntse már el kérem, hogy annyi év újságírói tevékenysége után, végre miről is akar beszélni! Ön ezt írja:
   „A magyarnak mindig az volt a maga ellen elkövetett legnagyobb bűne, hogy toleráns volt mindenkivel szemben. Méltó vagy nem méltó, akkor is meg kell védeni a saját érdekeinket bármilyen áron.”
   Korábban pedig így nyilatkozott a magyarságról:
   „Sokszor megkaptuk Tőletek, nagymellényű magyaroktól a magunkét. Voltunk mi alföldi disznóólba deportálva, utaztunk mi húszkilós csomaggal kényszerből, vagonokban, s voltunk a Gulágon is, ha éppen házainkat és vagyonunkat megkívántátok.”….
   ” Ti sohasem megköszöntétek, hanem vagy elraboltátok, vagy államosítottátok a vagyonunkat, vagy egy pillanat alatt kitelepítettetek bennünket. És aki – mert családomban ilyenre is van példa – Rózsahegyről, Pozsonyból idemenekült a tótok elől, azt Ti a már említett disznóólba költöztették hálából a bizalomért… Pedig azért kellett menekülniük, mert a magyar zászlót tűzték ki házaik, és a tulajdonukban lévő rózsahegyi Bellevue Szálloda homlokzatára…”
   (Novák és a nemzetiségek – avagy, ha egy proli politizál)
   Ön uram, össze-vissza csapong, kóvályog egy légüres térben, amivel nem tud mit kezdeni, de mégis megpróbálja kitölteni valamiféle beszippantható levegővel. Csak tudja az a baj, hogy amikor ezt beszippantjuk, köhögnünk kell, de erősen.

 7. stoffán rabbi jobban tenné ha eltakarodna oda ahová való a Jordán partjára és békében hagyná a magyarokat!

 8. Petralka!
  A szövegértési problémák és a logikai összefüggések fel nem ismerése, illetve eme problémák gyógyítása nem az én asztalom. Ezért nem magyarázom, ugyanis hozzászólása maga a magyarázat és a bizonyíték a cikkek igazságtartalmára, a magyar társadalom súlyos pszichés és egyéb bajaira.
  Shalom Kedves Radó!
  Bajorország nem a Jordán partján van. Önnek a földrajzi ismereteivel van baj, Kérem vásároljon egy 6-7 osztályban használatos Atlaszt és tanulmányozza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük