KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vona: „Újjá fogjuk építeni a hazánkat!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik elnöke kongresszusi beszédében elmondta: pártja kormányra készül, melynek feltétele a néppártosodás folytatása.

Ez utóbbit a gyümölcsfához hasonlította, melynek gyümölcsét – azaz a Jobbik programját – az egész ország élvezhetné, ideológiai hovatartozás nélkül. A szerencselovagoknak azt üzente, „aki a hazaszeretet szűrőjén nem megy át, az nem fog soha közénk tartozni”.

A holokauszttal kapcsolatban is kifejtette véleményét, miszerint „nem lehet kollektív ítéletre kollektív ítélettel válaszolni”, azonban „nem lehet egy nemzetet folyamatosan bűnösnek titulálni” sem, ezért a párt elnöke párbeszédet sürget. Vona Gábor a miniszterelnök értékelő beszédére reagálva elmondta: a Fidesz szeret csúsztatni, de „a Jobbik programját ne Orbán találja ki.”

N1Tv

4 thoughts on “Vona: „Újjá fogjuk építeni a hazánkat!”

  1. A vona rabbi elvtárs tökéletesen besimul az mszmp utódpártjainak vezetői közé! Sajnos a jobbikról is került, hogy az mszmp utódpártja! Remélem soha a büdös életbe nem fog hatalomra kerülni mert a Magyar nép szempontjából még a gyúrcsótány-libajnai tandemmel szemben is kártékonyabb lenne!

  2. katasztrófa,hogy olyan emberek(mint Ők hárman) az élvonalban karmesterkednek(ill…. tek). Nem igaz, hogy a min. elnök úrral szemben
    ilyen gyenge muzsikusok is zenélhetnek. Hol van az új generáció,a Petőfik, Kossuth-ok, illetve olyanok akikben bízhatunk?

  3. Menj tel-avivba vona rabbi elvtárs! ott építs kibucot hagy békén a Magyar népet nem kérünk belőled te fattyú!

  4. Lerombolták Izraelt?
    H.B.
    „Külső életformákra és nyelvi tekintetben a magyarhoz hasonulva, de népiségét megőrizve él népünk között a múlt században egyenként bár, de igen nagy tömegben beszivárgó zsidóság. Beolvadását a magyar társadalom széles rétegeinek ösztönös elzárkózása mellett erős faji öntudata s a magyarságtól idegen erkölcsisége és szellemisége akadályozta meg.(Hóman Bálint)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: