KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vona Gábor örömmel részt vesz a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mesterházy Attilával, Gyurcsány Ferenccel és az elmúlt 24 év más jobb- és baloldali politikusaival ellentétben örömmel veszek részt a Nemzetbiztonsági Bizottság hétfői ülésén. Ugyanis sem nekem, sem a Jobbiknak semmiféle takargatnivalója nincs, így készséggel állunk bármiféle vizsgálat elé, ahogy eddig is tettük minden esetben.

Személyes és őszinte együttműködésünkkel nem csupán az ügyben való érintetlenségünket fogjuk bizonyítani, hanem fel fogjuk hívni Magyarország figyelmét arra is, hogy a május 25-i választás az euroatlanti érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló Fidesz–MSZP nagykoalíciója és a magyar érdekekért bárkivel szemben kiálló Jobbik küzdelme lesz.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

NIF

0 thoughts on “Vona Gábor örömmel részt vesz a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén

 1. Most le igazán tele a hócipőm a Fidesz-KDNP-vel.
  Főleg, hogy kaptam egy levelet Surján Lászlótól, idézek;
  „korrekten idézi a CÖF szóvivõjét: … hadd kérdezzem meg csendben és bátortalanul: miért lenne a jövõre nézve az rossz, ha olyan helyzet állna elõ, mint Németországban, hogy a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták együtt tudnának kormányozni? Miért ördögtõl való az a gondolat, hogy együtt fognak valamikor a jövõben kormányozni azok a pártok, amelyek most acsarkodnak? Emeljük ki a kulcsszavakat: csendben és bátortalanul , a jövõre nézve , ha , valamikor a jövõben .
  Igen, én is olyan országban szeretnék élni, amelyben a parlamenti pártok mindegyike képes lehet koalíciót kötni bármelyik másikkal. Egy ilyen országban van nemzeti minimum, vagy ahogy Orbán Viktor szokta mondani: centrális erõtér. Vannak olyan tételek, amelyet senki meg nem kérdõjelez. Ettõl olyan messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtõl. Nem is akarok most semmiféle nagykoalícióról értekezni, csak arra utalok: hogy próbáljuk az olvasott vagy hallott híreket alaposan átgondolni, mielõtt végletesen elítélõ, felháborodott vagy elkeseredett véleményt formálnánk. Persze a nyilatkozóknak is tisztában kell lenniük a befogadó közeg lelki állapotával, s árnyalt, bonyolult, feltételezéseket tartalmazó kijelentésekkel csínján kell bánni.
  Mindez ne fordítsa el a figyelmünket arról, hogy mához egy hétre szavazunk. Az eredményvárót a mai állás szerint az ECHO televízióban töltöm, akit érdekel a véleményem a történtekrõl, a képernyõn megláthatja. Addig persze el kell jutni, hét kemény nap vár ránk.
  Barátsággal köszönt:
  Surján László”
  Baumag

 2. Nem akarok hülyeségeket írni, de egy valamit még sehol nem hallottam. Ez a bazi ejrópaji únijó nem világítja át az olyan magas posztra jelölt embereket, mint az energiaügyekért felelős részleg társ elnöki pozíciójának várományosát??? Azokat minden ellenőrzés nélkül beemelhetik akár az utcáról? Ha pedig nem, akkor most mi a fenéért izgelődnek a narancsék? Annyira átlátszó az egész, hogy csak azokat sikerül ezzel eltántorítani, akik oda sem voltak tántorodva.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: